Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رييس هيات اعزامي از انجمن کارفرمايي کرواسي در ديدار با رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي گفت: نيروي کار ايراني توانمندي و کيفيت بالايي دارد و پروژه تامين نيروي کار از ايران فرصت خوبي براي کشور ما به شمار مي رود.

به گزارش ايرنا، سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور چندي پيش اعلام کرد فارغ التحصيلان و متقاضيان داراي مهارت مي توانند براي کار در کرواسي تا بيست و پنجم فروردين ماه امسال در سامانه کاريابي هاي خارجي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امروز (سه شنبه) نيز نمايندگان و اعضاي انجمن کارفرمايي کرواسي در تهران با معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي نشست مشترک داشتند.
به‌ نوشته تارنماي سازمان فني و حرفه اي کشور، در اين ديدار سليمان پاک سرشت گفت: با توجه به اولويت موضوع اشتغال در ايران، تعامل با کرواسي در زمينه اعزام نيروي کار ماهر فرصت ارزشمندي است که سازمان آموزش فني و حرفه اي با همه ظرفيت خود پيگيري مي کند.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور افزود: سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور مي تواند مطابق با نيازها، استانداردها و شرايط کشورهاي اروپايي، عمل کند.
وي ادامه داد: ايران مي تواند نيروي کار مورد نياز کرواسي و ديگر کشور هاي اروپايي را مطابق با نياز موجود در شرايط مطلوب آموزش دهد.
** انتخاب متقاضيان از بانک اطلاعاتي
پاک سرشت گفت: سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور داراي بانک اطلاعات از افرادي است که در رشته ها و مشاغل مختلف آموزش ديده اند و مي توانيم از اين بانک براي انتخاب افراد مورد نياز که صلاحيت حرفه اي لازم را دارند، استفاده کنيم.
وي افزود: چنانچه شايستگي ها و توانمندي هاي مهارت آموختگان به شکلي نباشد که نياز کارفرمايان خارجي را تامين کند، سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور مي تواند دوره هاي آموزش تکميلي را براي افراد انتخاب شده، در نظر گيرد.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي ادامه داد: اگر براي رشته يا مشاغل مورد نياز کارفرمايان کرواسي، هيچ گونه آموزشي در سازمان وجود نداشته باشد، آمادگي داريم با همکاري دستگاه متولي، استانداردهاي آموزشي مورد نياز آنان را طراحي کنيم و بر اساس آن، نيروي کار را آموزش دهيم.
هيات کروات پس از اين جلسه براي آشنايي با ظرفيت ها و فناوري هاي آموزش مهارتي به کرج رفت تا از مرکز تربيت مربي و پژوهش هاي فني و حرفه اي بازديد کند.
اقتصام*9132*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ برتر به روزهای پایانی بیست و سومین دوره خود نزدیک است و در این بین باز هم مربیان خارجی تازه واردی حضور در فوتبال ایران را تجربه کردند.

در لیگ نوزدهم بود که قانون منع استفاده از بازیکنان و مربیان خارجی توسط هیئت رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ تصویب شد و برای مدتی لیگ برتر را تحت الشعاع خود قرار داد. در آن مقطع کالدرون و برخی مربیان خارجی دیگر راهی جز پایان همکاری پیدا نکردند، اما پس از چند ماه رفته رفته داستان به روال گذشته خود برگشت. 

در همین راستا وقتی لیگ برتر در دوره بیست و سوم آغاز شد، مارینوس اوزونیدیس یونانی تنها خارجی تازه وارد به لیگ برتر بود و در ادامه ایگناسیو مارتینز در فولاد جانشین منصوریان شد و آلکارس اسپانیایی هم در نساجی مازندران جانشین مهدی رحمتی. این در حالی بود که ژوزه مورایس و پاکو خمس نیز حضورشان را با عملکردی که در فصل گذشته با تراکتور و سپاهان ارائه کرده بودند، تمدید کردند، اما حالا در فاصله 5 هفته مانده تا پایان مسابقات یکی از آنها راه جدایی در پیش گرفته است.

در طول تاریخ اما آلکارس اسپانیایی که خیلی نتوانست در فوتبال ایران دوام بیاورد، شصت و دومین مربی خارجی حاضر در فوتبال ایران بوده که سهمیه اسپانیا را پس از ایگناسو مارتینز سرمربی سابق فولاد خوزستان به عدد دو رساند. 

میروسلاو بلاژویچ کروات، تونی اولیویرای پرتغالی، وینفرد شفر آلمانی، مانوئل ژوزه پرتغالی، جان توشاک ولزی، مصطفی دنیزلی ترکیه‌ای، قربان بردیف روس، تومباکوویچ یوگوسلاو، برانکو ایوانکوویچ و زلاتکو کرانچار کروات، ژرژ لینکنز بلژیکی، ژوزه مورایس پرتغالی (آنگولایی) و برخی نام‌های دیگر را می‌توان در میان نام‌های بزرگ و پرافتخاری قرار داد که به لیگ برتر فوتبال ایران پیوسته‌اند. جالب اینکه به جز مربیات کروات هیچ‌کدامشان حداقل در کسب قهرمنی لیگ برتر موفق نبوده‌اند! 

از سوی دیگر مربیان کروات نظیر پوکله‌کوویچ، زلاتکو کرانچار، اسکوچیچ، فرانچیچ، برانکو، بوناچیچ و ... به شدت حضورشان در فوتبال ایران با توجه به شباهت‌های فرهنگی با 20 مربی بیشترین بوده و به موفقیت‌های قابل توجهی هم دست پیدا کرده‌‌اند.

آخرین مربی خارجی قهرمان لیگ برتر نیز کروات بوده و برانکو ایوانکوویچ در پایان لیگ هجدهم برای سومین مرتبه با پرسپولیس جشن قهرمانی گرفت. طی 4 سال اخیر هم سه مرتبه یحیی گل‌محمدی و یک مرتبه فرهاد مجیدی موفق به کسب قهرمانی شده‌اند. پیش از برانکو ایوانکوویچ هم آخرین مربی خارجی لیگ برتر فوتبال ایران که موفق به قهرمانی شده، کرانچار بوده که با سپاهان در لیگ یازدهم موفق به کسب افتخار شده و پیش از این مربی کروات نیز فرانچیچ با فولاد خوزستان موفق به رقم زدن این مهم شده است. پیش از فرانچیچ هم به پوکله‌کوویچ دیگر مربی کروات می‌رسیم که دو مرتبه با پرسپولیس موفق به کسب قهرمانی شده است.

در دوران قبل از انقلاب هم آلن راجرز انگلیسی و رایکوف صرب در لیگ برتر به قهرمانی با استقلال و پرسپولیس نائل شده‌اند. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید برخی کشورها نظیر آرژانتین، بلژیک، هلند، یونان، ارمنستان، ولز و ترکمنستان طی 23 دوره لیگ برتر فقط یک نماینده به عنوان مربی در فوتبال ایران داشته‌اند.

به نظر شما شصت و سومین مربی خارجی لیگ برتر سر از کدام تیم درمی‌آورد؟

دیگر خبرها

  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی