Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی سرخوش روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شناسایی 98 مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی توسط گشت های حفاظت از کاربری اراضی در سامانه 131 در سطح استان، افزود: 17 تیم گشت حفاظت از کاربری اراضی کشاورزی توانست در سال جاری تعداد 35 مورد تغییر کاربری مربوط به اراضی زراعی و 63 مورد مربوط به اراضی باغی را شناسایی و روند آن را متوقف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 نیز از این تعداد تغییر کاربری اراضی انجام گرفته، تعداد 6 مورد منجر به قلع و قمع شد و 294 مترمربع از اراضی کشاورزی به حالت اولیه اعاده شد.
وی اضافه کرد: مجموع تغییر کاربری غیرمجاز شناسایی شده در استان نیز در سطح شهرستان های ارومیه، میاندوآب، مهاباد، بوکان، سلماس، خوی، ماکو، نقده، شوط و پیرانشهر گزارش شد.
«سرخوش» گفت: صدور اخطار و توقف عملیات در این راستا توسط گشت های حفاظت از کاربری اراضی کشاورزی انجام شده است و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی افزود: در ایام تعطیلات نوروزی نیز این تیم های گشت زنی با مشارکت نیروی انتظامی، گشت زنی و دهگردشی نظارت لازم را بر اراضی کشاورزی انجام دادند.
وی اضافه کرد: در این راستا و با هدف ترویج و آموزش کشاورزان نیز بروشورهای ترویجی سامانه 131 در بین بهره برداران استان توسط عوامل این گشت ها توزیع شد.
سرخوش گفت : با هدف تقویت ارتباط مردمی و برای اطلاع رسانی جهت پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی گشت های سامانه ارتباط مردمی 131 ویژه حفاظت از اراضی کشاورزی استان به صورت شبانه روزی آماده برخورد با متخلفان و سودجویان در اراضی کشاورزی و دریافت گزارشات مردمی هستند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: در ایام نوروز 311 مورد تماس مردمی با سامانه 131 دریافت شد که 98 مورد در مورد تغییر کاربری، 94 مورد تماس مشاوره ای و 24 مورد تقدیر از زحمات کارکنان این مجموعه و سایر موارد بوده است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی، بدون اخذ مجوز از کمیسیون مربوط از سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است، گفت: با متخلفان، طبق قانون برخورد و نسبت به قلع و قمع برابر مواد تبصره 2 ماده 10 و ماده 3 قانون مذکور اقدام می شود.
«سرخوش» از روستاییان و کشاورزان خواست در صورتی که قصد احداث بنا و تاسیسات یا دیوارکشی در اراضی زارعی و باغی متعلق به خود را دارند، قبل از هرگونه اقدامی از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی (131) یا با مراجعه به مراکز خدمات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت امور اراضی استان برای دریافت مجوز اقدام کنند.
وی اظهار داشت: آذربایجان غربی دارای 800 هزار تا یک میلیون هکتار اراضی زراعی و کشاورزی قابل کشت است.
وی افزود: در سال های اخیر سودجویان در صدد تغییر کاربری این اراضی برآمده اند که با برخورد قانونی مراجع ذیربط از بسیاری از تغییر کاربری ها ممانعت شده است.
به گزارش ایرنا این استان سالانه بیش از 6.2 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی را تولید و روانه بازار مصرف می کند.
سیب، انگور، چغندر قند، گندم و انواع محصولات زراعی و میوه های هسته دار تابستانی از مهمترین محصولات تولیدی در آذربایجان غربی می باشد.
7125/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آذربایجان غربی ایام نوروز جهاد کشاورزی زمین قند 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند

توکل آبشناس اظهار داشت: بر اساس قانون دو مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز به مساحت تقریبی ۳۰ مترمربع بنا، ۹۰ متر دیوارکشی به طول و ۲۰ مترمربع محوطه‌سازی در اراضی باغی روستای کوهانی شهرستان نهاوند قلع و قمع شدند.

وی گفت: مالکان این اراضی بدون اخذ مجوز از مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز کرده بودند که در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مطابق با تبصره ۲ ماده ۱۰ و حکم ماده ۳ تخریب شدند.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند افزود: بر اساس این اقدام قانونی در اراضی کشاورزی، حدود ۸ هزار مترمربع از اراضی مرغوب به ارزش حدود ۱۲ میلیارد تومان آزاد شد.

وی افزود: این عملیات با دستور مقام قضایی و با حضور نماینده دادستان و همکاری شهرداری، نیروی انتظامی و همکاران مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز