Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس اداره بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: 8 دستگاه کلینیک سیار و آمبولانس دندانپزشکی به همراه مراکزی که آسیب ندیده اند در مناطق سیل زده مشغول به فعالیت هستند و تمام خدمات دندانپزشکی به مردم این مناطق به صورت رایگان ارائه شده است.

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حمید صمدزاده روز سه شنبه درباره ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم مناطق سیل زده افزود: خدمات دهان و دندان گران هستند و تهیه مواد مصرفی آن سخت است، ولی این خدمات رایگان با قوت به مردم مناطق سیل زده ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین با کمک خیرین منطقه پک های بهداشتی همچون مسواک و خمیر دندان بین سیل زدگان توزیع شد. در استان لرستان حجم خرابی ها و دسترسی به مناطق از استان گلستان متفاوت تر است و از آنجا که کلینیک های سیار باید به جاده دسترسی داشته باشند، خدمت رسانی کمی با مشکل مواجه شد.
وی بیان کرد: با وجود اینکه هنوز به برخی از مناطق سیل زده استان های آسیب دیده از سیل، به ویژه لرستان دسترسی سختی داریم تاکنون بالغ بر 10 هزار خدمت بهداشت دهان و دندان به مردم آسیب دیده از سیل ارئه شده است. همچنین توزیع اقلام بهداشتی در این مناطق در دستور کار بوده که تاکنون 20 هزار قلم خمیردندان و مسواک بین آسیب دیدگان از سیل در کمپ ها توزیع شده است.
صمدزاده ادامه داد: تاکنون هزینه خدمات بهداشت دهان و دندان ارائه شده به مردم سیل زده در چهار استان خوزستان، گلستان، لرستان و ایلام 10 میلیارد ریال بوده است.
رئیس اداره بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار داشت: هنگام وقوع سیل همه مشغول اقدامات اولیه همچون نجات آسیب دیدگان هستند، اما پس از آن مسائلی همچون بهداشت دهان و دندان افراد تبدیل به نیاز مبرم سیل زدگان می شود که به دلیل از بین رفتن وسایل زندگی آنان طبعاً مسواک و خمیردندان ندارند و توزیع این اقلام بهداشتی از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: رفع گل ولای از مراکز، بازسازی و تجهیز برخی از مراکزی که در سیل اخیر دچار آسیب شده اند یکی از مهم ترین کارهای ما پس از سیل است که در حال انجام آن هستیم.
صمدزاده گفت: دو مرکز بهداشت دهان و دندان و تجهیزات آنان در سیل آق قلا از بین رفت که با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی خراسان شمالی و گلستان سه یونیت سیار دندانپزشکی و نیروهای مربوطه به منطقه اعزام شدند.
رئیس اداره بهداشت دهان و دندان وزارت بهداشت بیان کرد: تعدادی آمبولانس دندانپزشکی و یونیت سیار هم در اختیار دانشگاه ها از قبل قرار داشت که اکنون در مناطق سیل زده مورد بهره برداری قرار می گیرند. یونیت های سیار به صورت چمدانی است و می توانند با خود به مناطق حمل کنند.
وی افزود: خوشبختانه دانشگاه های علوم پزشکی دزفول و آبادان در استان خوزستان از آمبولانس های دندانپزشکی به خوبی بهره برده و سرویس های خیلی خوبی به جمعیت تحت پوشش خود داده اند.
صمدزاده اظهار داشت: چهار مرکز بهداشت دهان و دندان در استان های سیل زده آسیب دیده و بقیه مراکز سالم هستند، مراکز آسیب دیده نیز بعد از پاکسازی از گل و لای و برآورد تخریب، ساماندهی خواهند شد.
اجتمام*9482

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت بهداشت دهان و دندان سيل 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۷۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا می‌دانستید که دهان ما خانه تعداد زیادی باکتری است؟ در واقع تعداد باکتری‌های موجود در دهان انسان از تعداد افراد کل دنیا بیشتر است! شاید باورنکردنی به نظر برسد، اما حقیقت دارد. دهان ما مملو از میکروارگانیسم‌های ریز است که نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این باکتری‌ها اشکال و اندازه‌های مختلفی دارند و در حالی که برخی از آنها بی ضرر هستند، برخی دیگر می‌توانند مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه ایجاد کنند. بیایید عمیق‌تر در دنیای شگفت‌انگیز باکتری‌های دهان غواصی کنیم تا بفهمیم چرا این باکتری‌ها بسیار فراوان هستند و چه کاری می‌توانیم برای کنترل آنها انجام دهیم.

باکتری‌ها موجودات تک سلولی هستند که آنقدر ریز هستند که بدون میکروسکوپ دیده نمی‌شوند. آنها در همه جا وجود دارند، از جمله در دهان ما. شاید تعجب کنید که چرا در چنین فضای کوچکی این همه باکتری وجود دارد. خوب، دهان ما محیط مناسبی را برای رشد این میکروارگانیسم ها فراهم می‌کند. دهان گرم و مرطوب است و غذای زیادی برای تغذیه باکتری ها وجود دارد. دهان ما همچنین محل قرارگیری سطوح مختلف مانند دندان، لثه و زبان است که زیستگاه‌های مختلفی را برای استعمار باکتری‌ها فراهم می‌کند!

همه باکتری های موجود در دهان ما مضر نیستند. در واقع، بسیاری از آنها مفید هستند و به حفظ تعادل سالم در اکوسیستم دهان ما کمک می‌کنند. این باکتری‌های خوب به تجزیه ذرات غذا، مبارزه با میکروب های مضر و حتی محافظت از دندان های ما در برابر پوسیدگی کمک می کنند. با این حال، هنگامی که تعادل به هم می‌خورد، باکتری‌های مضر می‌توانند بر اوضاع مسلط شوند و باعث مشکلات سلامت دهان شوند. بهداشت نامناسب دهان، مانند مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن منظم، می تواند منجر به ایجاد یک لایه چسبنده حاوی باکتری شود. اگر این لایه برداشته نشود، به جرم دندان تبدیل خواهد شد که به بیماری لثه کمک می‌کند.

اما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا باکتری‌های موجود در دهان خود را تحت کنترل نگه داریم؟ پاسخ ساده است: رعایت بهداشت دهان و دندان. مسواک زدن حداقل دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان کشیدن روزانه و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینات و تمیز کردن دندان ها از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دهان است. با انجام این کار، می توانید به کنترل باکتری های مضر کمک کنید و از مشکلاتی مانند حفره دندان و بیماری لثه جلوگیری کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان برای حفظ تعادل سالم باکتری ها و اطمینان از داشتن دهانی سالم کلیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت