Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:47:12 GMT

‎لزوم حرکت بر محور بیانیه «گام دوم» و شعار سال

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۷۸۴۳

‎لزوم حرکت بر محور بیانیه «گام دوم» و شعار سال

تهران - ایرنا - ‎رئیس سازمان صدا و‌سیما، شبکه‌های برون مرزی را بستر مهم ‌برای تحقق شعار سال دانست، و گفت: تلویزیون می‌تواند با تبلیغ کالاهای ایرانی مسیر صادرات را هموار و رونق تولید را به معنای واقعی رقم بزنند.

‎به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا،آیین افتتاح خبرگزاری «ایران پرس» و آیین بهره برداری از دو پروژه معاونت برون مرزی، شبکه «العالم سوری» و تلویزیون و رادیو نمای «هوسا» با حضور عبدالعلی علی‌عسکری رئیس رسانه ملی، در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی‌عسکری در این مراسم با تبریک سال نو واعیاد شعبانیه به حوادث اخیر اشاره و گفت: ما در این ایام با حادثه سیل مواجه بودیم که البته برکاتی هم داشت و در ورای این حوادث همدلی و همراهی مردم را در کنار وحدت ملی و بسیج ملی دیدیم.
‎وی ادامه داد: امیدواریم با زحماتی که دولت محترم و دیگر ارگان‌ها در کنار بسیج، سپاه و ارتش در این مدت کشیدند بخشی از آلام مردم برطرف شود و زندگی آسیب دیدگان به شرایط عادی برگردد.
رئیس سازمان صدا و ‌سیما همچنین با اشاره به اقدام آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی، گفت: اقدام زشت، غلط و سفیهانه آمریکایی‌ها برای ما برکاتی داشت و دیدیم که 80 میلیون ایرانی گفتند ما هم سپاهی هستیم. آنها می خواستند شکافی را در میان انقلابیون ایجاد کنند اما دیدند ملت ایران یکپارچه ایستاد و از سپاه حمایت کرد.

**نیروهای معاونت برون‌مرزی سربازانی گمنام در داخل کشور
علی‌عسکری با تشکر از همکاران معاونت برون مرزی که با وجود همه تنگناها و مشکلات در حال تلاش هستند، اظهار داشت: همکاران معاونت برون مرزی در درون کشور برای مخاطبان سربازان گمنام هستند. برنامه سازان دو شبکه پرس تی وی و العالم که ورای مرزها فعالیت می‌کنند وسعت کار آنها موثر و فوق العاده است و چون در داخل کشور کمتر شناخته شده‌اند گمنام مانده‌اند در حالی که از غربی ترین نقاط دنیا تا شرقی ترین مناطق را تحت تاثیر قرار داده اند.
‎وی افزود: جا دارد در اینجا از زحمات همه آنها تشکر کنم که با سختی و مجاهدت بخش بزرگی از این رادیو و تلویزیون‌ها را اداره می‌کنند و امیدوارم بتوانند صدای انقلاب و اسلام را به اقصی نقاط دنیا برسانند.
‎رئیس صدا و ‌سیما در ادامه با اشاره به نقشه دشمن در سال گذشته، گفت: سال 97 دوره خاصی بود. دشمن برای انقلاب اسلامی خواب‌هایی دیده بود و خیالاتی کرده بود ولی همه نیروهای رسانه ملی زحمت کشیدند و اجازه ندادند که آنچه در خیالات آن‌ها برای آشوب در کشور بود محقق شود و ما با اقتدار جشن‌های چهلمین سال انقلاب را برگزار کردیم.
علی‌عسکری اظهار کرد: پس از 22 بهمن، بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری منتشر شد و نگاهش تماماً به آینده بود. این بیانیه بسیار حکیمانه، عمیق و منسجم است و باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهیم. امیدواریم بتوانیم براساس بیانیه عمل کنیم و آن را دستمایه ایده و اندیشه مان قرار دهیم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال 98 را سال رونق تولید نامگذاری کردند تصریح کرد: ما در جنگ اقتصادی هستیم و دشمنان قصد تخریب ما را دارند، اما پادزهر آن همین تاکید مقام معظم رهبری یعنی رونق تولید است. همه باید برای رونق تولید ملی برنامه ریزی کنیم. بخشی از آن بر دوش رسانه‌های برون مرزی است که می‌تواند به ارتقای اقتصاد کمک کند. 

**‎نقش مهم رسانه‌های برون‌مرزی در پیشبرد رونق تولید
‎رئیس صدا و‌سیما در ادامه سخنانش با اشاره به نامگذاری سال 98 گفت: مقام معظم رهبری سال 98 را به نام سال «رونق تولید» اعلام کردند و این اتفاق بسیار مهمی در کشور است. امروز ما در معرض جنگ اقتصادی هستیم و دشمن از یک سال گذشته تخریب اقتصاد را در دستور کارش قرار داده است.
علی‌عسکری افزود: دشمنان فکر می‌کنند با تحریم، کشور ما دچار مشکلات می‌شود ولی دیدیم که سال گذشته هیچ اتفاقی نیفتاد. آنها تحریم‌ها را ادامه دادند ولی موفق نشدند چرا که ما پادزهر آن را که تولید ملی بود یافته بودیم و اکنون نیز باید از فرصت بیانیه گام دوم برای صدور پیام انقلاب و صادرات کالاهای خود استفاده کنیم تا به رونق تولید بیش از پیش کمک کنیم.
‎علی‌عسکری تاکید کرد: سال 97 سال کالای ایرانی نامیده شد و واقعاً تاثیرگذار بود مردم بیشتر سراغ تولیدات ایرانی رفتند و کیفیت تولیدات بالا رفت.
‎وی افزود: شبکه‌های برون مرزی بستر مهمی‌برای تحقق شعار سال هستند و می توان با تبلیغ کالاهای ایرانی در شبکه‌های برون مرزی مسیر صادرات را از این طریق هموار کنیم و با صادرات رونق تولید را به معنای واقعی رقم بزنیم.
‎رئیس رسانه ملی افزود: عراق، روسیه و دیگر همسایه‌های ما بهترین بستر برای صادرات هستند و این مهم می تواند بر دوش شبکه‌های برون مرزی قرار داده شود.
‎رئیس صدا و‌سیما ضمن تشکر از افتتاح پطرح های معاونت برون‌مرزی، گفت: راه اندازی شبکه «العالم سوریه» ارتباط خوبی را بین مردم ایران با ملت سوریه برقرار خواهد کرد. این طرح تثبیت‌کننده خون شهدا و موفقیت‌هایی است که شهدا برای ما خلق کردند و اگر در این زمینه کار رسانه‌ای انجام نمی‌شد ممکن بود خدای نکرده آن زحمات را خدشه دار شود.
‎علی‌عسکری با اشاره به راه اندازی خبرگزاری «ایران پرس» هم گفت: این خبرگزاری نیاز به برنامه ریزی جدی و توجه بیشتری دارد و از همه دوستان تشکر می‌کنم که کمک کردند این خبرگزاری تصویری با امکانات حداقلی کار خود را به خوبی انجام دهد و ما نیز از آنها حمایت می‌کنیم.
‎وی در ادامه با اشاره به راه اندازی شبکه «هوسا تی‌وی» افزود: بسیاری از مسلمانان با این شبکه ارتباط برقرار می‌کنند چرا که این 200 میلیون نفر به این زبان سخن می‌گویند و فقط بخشی از آنها به انگلیسی و فرانسه مسلط هستند. ما امیدواریم این شبکه هم توفیق یابد و ان شالله به بهترین وجه بتوانیم اهداف اسلام و انقلاب را پیگیری کنیم.
علی‌عسکری در پایان ضمن از معاونت برون مرزی صدا و سیما، خاطرنشان کرد: امیدوارم در آینده شاهد تاثیرات این حرکت رسانه‌ای باشیم و صدای ما به مناطق جغرافیایی بیشتری برسد.
فراهنگ** 9210 ** 9246 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تلويزيون علي عسكري ايران پرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • تجلیل از کارگرانی که چرخ تولید را به حرکت درآوردند
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • باند مافیایی؛ شکایت ناتینگهام فارست از شبکه اسکای و گری نویل!