Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:40:37 GMT

تکذیب شیوع وبا و شپش در مناطق سیل‌زده

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۱۷۰۸

تکذیب شیوع وبا و شپش در مناطق سیل‌زده

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن تکذیب طغیان هر گونه بیماری‌های اسهالی و پوستی در مناطق سیل‌زده، در عین حال بر لزوم رعایت بیش از پیش موارد بهداشتی از سوی مردم به دنبال گرم‌تر شدن هوا و وضعیت شکننده شرایط بهداشتی تاکید کرد.

دکتر محمد مهدی گویا در گفت‌وگو با ایسنا و در پاسخ به سوالی درباره بیماری‌هایی نظیر وبا و شپش در مناطق سیل‌زده، ضمن رد شایعاتی مبنی بر شیوع این بیماری‌ها در مناطق سیل‌زده، با تاکید بر اینکه در طول ۲۷ روز گذشته هیچ طغیانی از بیماری‌های اسهالی در مناطق سیل‌زده نداشتیم، افزود: بی‌تردید این دستاورد ثمره تلاش صدها نفر از نیروهای بهداشتی و همکاران شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی و مقامات مسئول محلی است که توانسته‌اند سلامت آب آشامیدنی مردم را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما این وضعیت به دلیل گرم‌تر شدن روز افزون هوا، وضعیت شکننده‌ای است و چنانچه مردم همکاری لازم را نداشته باشند و توصیه‌های بهداشتی را رعایت نکنند، ممکن است دچار این بیماری‌ها شوند و آن را به دیگران نیز منتقل کنند.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بنابراین لازم است مردم مناطق سیل‌زده هنگام تهیه آب آشامیدنی، توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند و اگر از سلامت آب آشامیدنی اطمینان ندارند، حتما قبل از مصرف آن را بجوشانند.

وی افزود: در حال حاضر در بخش‌هایی از مناطق سیل‌زده آب به صورت بطری و آب معدنی توزیع می‌شود و در بخش‌هایی هم با تانکرهای مخصوص که حتما کلرزنی می‌شوند، توزیع می‌شود. حتی صاحبان تانکرهای بخش خصوصی هم موظف شده‌اند تا به دقت مسئله کلرزنی آب را رعایت کنند.

گویا ادامه داد: در مورد مواد غذایی هم توصیه‌ها همچنان بر آن است که از دستفروشان دوره‌گرد به هیچ وجه غذا تهیه نشود و همچنین غذاها تا حد امکان خوب پخته شوند. میوه و سبزیجات نیز قبل از مصرف به نحو مناسبی شسته شده و بعد مورد استفاده قرار گیرند.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره بیماری‌های پوستی در مناطق سیل‌زده افزود: در این زمینه نیز هیچ‌گاه طغیان این بیماری‌ها را نداشتیم؛ هر چند که موارد تک‌گیر بیماری‌های پوستی در اثر عدم رعایت نکات بهداشت فردی امکان پذیر است. در صورت رعایت موارد بهداشتی از سوی مردم، احتمال ابتلا به این بیماری‌ها کمتر است. اما به هر حال زندگی در شرایط اسکان دسته‌جمعی در اقامتگاه‌هایی که امکانات محدود است، احتمال وقوع این بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. ولی باز هم تأکید می‌شود موارد این بیماری‌ها به صورت طغیان را نداشته‌ایم. اگر هم مواردی از این بیماری‌ها گزارش شود، وزارت بهداشت امکانات لازم را برای درمان در اختیار دارد و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

وی تأکید کرد: چنانچه مردم مواردی از این بیماری‌ها را مشاهده کردند، می‌توانند بلافاصله به مقامات مسئول بهداشتی محلی گزارش دهند تا سریعاً اقدام درمانی لازم انجام شود.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پایان صحبت‌هایش تاکید کرد: شرایط فعلی سیلاب و همچنین گرمتر شدن هوا می‌طلبد که دست در دست یکدیگر داده؛ چه آنهایی که مسئول سلامت مردم مناطق هستند و چه مردم و چه رسانه‌ها تا با کمک یکدیگر کاری کنیم که مبادا گرفتاری بر گرفتاری مردم این مناطق اضافه شود. بنابراین همانطور که همه نیروها تلاش می‌کنند مردم هر چه سریع‌تر به زندگی عادی بازگردند، ما در مجموعه وزارت بهداشت نیز تلاش می‌کنیم و تحت هر شرایطی هم سلامتی ساکنان مناطق سیل‌زده در اولویت برنامه‌هایمان قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيماري سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۱۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز

بهروز حقیقی رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز گفت: پیرو گزارش واصله به واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان در خصوص حمل ۳ لاشه دام سبک با ماشین شخصی از کشتارگاه دام شهرداری به محل قصابی، واحد متخلف با دستور دادستانی و حضور کارشناسان دامپزشکی و پلیس اماکن پلمب گردید.

بهروز حقیقی با اشاره به اینکه هر گونه کشتار دام خارج از ضوابط بهداشتی دامپزشکی کشتار غیر بهداشتی تلقی می‌گردد گفت: حمل و نقل دام کشتار شده در کشتارگاه می‌بایست با ماشین سردخانه دار دارای مجوز دامپزشکی انجام شود است و در غیر اینصورت تهدید علیه بهداشت عمومی تلقی می‌گردد و بازرسان بهداشتی دامپزشکی با واحد‌های متخلف از طریق مراجع قانونی برخورد می‌نمایند.

حقیقی می گوید: شهروندان محترم ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی، فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و با نشان دامپزشکی درج شده بر روی محصولات خریداری و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص سریعا به اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز اطلاع رسانی کنند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز در پایان به عرضه کنندگان متخلف فرآورده‌های خام دامی هشدار داد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی دامپزشکی که سلامت و بهداشت عمومی مصرف کنندگان را به خطر بیندازند با قاطعیت برخورد خواهد شد

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان