Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:00:10 GMT

روانسری ها سیل مهربانی راه انداختند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۱۷۶۴

روانسری ها سیل مهربانی راه انداختند

کرمانشاه- ایرنا- حس انسان دوستی مشخصه بارز مردمان شهرستان روانسر است مردم این دیار برای کمک به سیل زدگان کشور سیل مهربانی راه انداختند

به گزارش ایرنا، در پی وقوع سیل در استان های شمالی و جنوب غرب کشور، مردم نوع دوست شهرستان روانسر نیز با راه اندازی پویش کمک های نقدی و غیرنقدی به یاری سیل زدگان شتافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مردم این دیار در جریان زلزله 21 آبان 96 نیز با استقبال گرم و صمیمی از کاروان های مردمی سایر مناطق کشور، خود نیز ضمن جمع آوری کمک های مردمی به مناطق زلزله زده ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب راه افتادند و ثابت کردند انسانیت همچنان زنده است.
اینک با وقوع بحران سیل در بیشتر استانهای کشور، پیر و جوان ، بزرگ و کوچک ، زن و مرد در این شهرستان به سان خونی که از مویرگ ها به رگ اصلی بپیوندند از کوچه پس کوچه های شهر به پویشی پیوستند و شدند شاهرگی که می رسد به رنجدیدگان و سیل زدگان کشور.
روانسری ها توانستند در مدت چهار روز فعالیت و فراخوان 2 میلیارد ریال را جمع آوری کنند و نهال مهر و محبتی را کاشتند که تا سال های سال ماندگار خواهد بود.
مشارکت و همدلی مردم این شهرستان در کمک به سیل زدگان نشان داد که مردم ایران همچنان در کنار هم هستند و در این امتحانات بازهم سربلند بیرون خواهند آمد.
به روشنی می توان گفت آنچه این روزها روانسری ها راه انداختند سیل مهربانی است و آنچه را کاشتند بذر مهر و محبت است که ثمره شیرین آن از یادها نخواهد رفت و نام نیکی را از این دیار به ثبت رساندند.
آنچه که امروز در میان مردمان این شهر شنیده می شود این است که واقعه های دردناک نمی تواند اراده های این مردم را ویران کند، بلکه آستین همت را بالا زده و با عزمی استوار به مدد رنجدیدگان می شتابند.
به راستی روانسری ها در این اقدام ارزشمند رشته های محبت را به هم گره زدند تا اعلان کنند روانسر سرزمین نیکان و پاکان و تاریخ سازان است.
شهرستان روانسر با 47 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.
7455/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شهرستان روانسر كمك سيل زدگان سيل 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۱۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سپاهانی‌ها اورونوف را به چه روزی انداختند | تصاویری از پای زخمی ستاره پرسپولیس بعد از بازی حساس | داور حتی کارت زرد هم نداد
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز در روانسر
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی