Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@13:13:59 GMT

پرتغال دچار بحران انرژي شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۲۹۵۲

پرتغال دچار بحران انرژي شد

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - بدنبال اعتصاب رانندگان تانکرهاي سوخت در پرتغال به علت کاهش عرضه سوخت، دولت سوسيالست ليسبون اعلام کرد که کشور دچار «بحران انرژي» شده است.

به گزارش روز کذشته (سه شنبه) رويترز، دولت به اعتصاب کنندگان دستور داده فورا به سر کار بازگردند زيرا فرودگاه ها براي تامين نياز خود مجبور به استفاده از ذخاير اضطراري شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رانندگان تانکرهاي سوخت از روز دوشنبه هفته جاري دست به اعتصاب زده و خواستار بهبود حقوق کاري خود شده اند.
آنها در عين حال تضمين کرده اند که حداقل خدمات را ارائه خواهند داد.
اما دولت سوسياليست پرتغال اعلام کرده بر خلاف اين وعده، حداقل خدمات ارائه نشده و ذخاير سوخت رو به اتمام است.
در شهر «فارو» به عنوان بزرگترين مرکز جذب گردشگر پرتغال، فرودگاه ها از منابع سوختي که براي شرايط اضطراري ذخيره شده استفاده کرده اند.
کاهش عرضه سوخت در فرودگاه ليسبون پايتخت و بزرگترين شهر پرتغال نيز تاثير داشته است.
«پدرو سيزا وييرا» وزير اقتصاد پرتغال به خبرنگاران گفته است، «در هر دوي اين فرودگاه ها که ذخايرسوخت قابل اطمينان نبوده، اين ذخاير به سطح بحراني براي تامين سوخت هواپيماها رسيده است.
در کنار شرکت هاي نفتي در پرتغال، دولت و نيروهاي امنيتي اين کشور دهها تانکر سوخت را در ليسبون مامور تامين سوخت فرودگاه هاي پايتخت کرده اند.
مواجهه با بحران انرژي در پرتغال از روز گذشته(سه شنبه) توسط دولت اعلام شد و اين بدين معنا است که اکنون تامين سوخت پمپ بنزين ها اولويت خدمات اضطراري و امنيتي را تشکيل مي دهد.
همچنين به منظور تضمين بسيج نيروهاي امنيتي براي انجام عمليات عرضه سوخت و تضمين امنيت مردم، وضعيت هشدار اعلام شده است.
دولت پرتغال همچين در بيانيه اي اعلام کرده که اعتصاب بر فعاليت ايستگاه هاي آتش نشاني، بنادر، شرکت هاي حمل و نقل عمومي و پمپ بنزين ها تاثير داشته است.
اتحاديه ملي رانندگان پرتغال اعلام کرده که تا زمان تامين مطالبات خود اعتصاب ادامه خواهد داشت.
در سراسر پرتغال، رانندگان نگران در مقابل پمپ بنزين ها صف کشيده اند تا سوخت خودروهاي خود را تامين کنند.
اين در حاليست که بيش از 200 پمپ بنزين تعطيل شده است.
تاکنون فقط يک پرواز لغو شده اما به گفته وزير اقتصاد پرتغال ممکن است در چند ساعت آتي و در صورت عرضه نشدن سوخت، تعداد پروازهاي لغو شده افزايش يابد.
شرکت هواپيمايي ملي پرتغال به منظور کاهش تاثير اعتصاب به طرح هاي احتياطي روي آورده است.
بر اساس گزارش رويترز، شرکت سوخت رسان «پرايو»(Prio) که در پرتغال فعال است، به خبرگزاري اين کشور «لوسا»(Lusa) گفته که انتظار مي رود تقريبا نيمي از ايستگاه هاي سوخت رسان اين شرکت تا پايان روز از ذخاير بنزين تهي شوند.
«مارسلو ربلو دي سوسا» رئيس جمهوري پرتغال گفته که دولت تلاش مي کند ثبات را بازگرداند و اوضاع را عادي کند.
اين وعده را بويژه به خانواده هايي داده که قصد دارند که براي تعطيلات عيد پاک به کشور بازگردند.
اروپام ** 9158 ** 1071
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۲۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • آینده‌ی انرژی و سوخت در جهان
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • آمادگی نیروگاه نکا برای تامین برق در فصل گرم سال
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است