Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،بازوند استاندار کرمانشاه در نشست با اعضای هیئت امنای دانشگاه‌های رازی و صنعتی گفت : اقدامات پیشگیرانه خوبی در خصوص مهار سیلاب انجام شد. همکاری و مشارکت مردم استان کرمانشاه در مدیریت بحران سیل بینظیر بود. در واقع میتوان گفت این مردم بودند که اجازه ندادند سیل در استان به بحران تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : ۴۶۸ روستای در معرض سیل و ۵۷۰۰ واحد مسکونی در بستر رودخانه، کاملا شناسایی شدند و تدابیر لازم برای کاهش آسیب‌ها در نظر گرفته شد. در مجموع حدود ۱۷۲ کیلومتر رودخانه در بیش از سی شهر استان جاری است که مدیریت آن در فصول پربارش کار پیچیده‌ای است.

بازوند افزود : در حوزه کشاورزی، آب و امور زیربنایی خسارات عمده‌ای بر استان وارد شد که این خسارات تجمیع و به مقامات مسوول کشوری انعکاس یافته است.

وی افزود : در بارش‌های اخیر ۵۰ روستا در محاصره سیل قرار گرفتند که این‌معضل عمدتا ناشی از بی توجهی نسبت به ضوابط حاکم بر طبیعت و تجاوز به حریم رودخانه‌ها بود.

بازوند گفت : برای کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی، نیازمند دانشگاه هستیم. علاوه بر آن معتقدیم که اگر دانشگاه به کمک توسعه استان بیاید اصطکاک مسیر توسعه کم میشود و دانشگاه میتواند تسهیل‌گر توسعه باشد.

وی گفت : پژوهش زمانی مورد توجه قرار میگیرد که در برنامه‌ریزی، اقتصاد، توسعه و رفاه عمومی نقش‌آفرین باشد و تاثیر آن بر سفره مردم احساس شود.

بازوند افزود : تجربه نشان میدهد که هروقت مردم پای کار بیایند موفقیت رقم خواهم خورد. رونق تولید تنها در سایه حضور و اهتمام مردم محقق میشود.

وی افزود : پنج هزار میلیارد تومان اعتبار برای سامانه گرمسیری هزینه شده است که میتواند در بخش‌های عمده‌ای از استان تحول آفرین باشد .

 

 

انتهای پیام/د

همکاری و مشارکت مردم استان کرمانشاه در مدیریت بحران سیل بینظیر بود

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۳۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از باران‌هایی که در اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی باریدن گرفت و در برخی مناطق منجر به سیلاب شد، یکی از سوالات دغدغه مندان حوزه منابع طبیعی بحث مهار رواناب‌ها بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: طبق آخرین آمار و بررسی‌ها با توجه به سیلاب در اردیبهشت ماه تا به امروز ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه‌های آبخیز داری خراسان جنوبی مهار شده است.

نصرآبادی ادامه داد: از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال آبی جاری که از مهرماه ۱۴۰۲ شروع شده است تاکنون حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی مهار شده است، گفت: بی شک این باران‌ها برای خراسان جنوبی برکت و رحمت به همراه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سیلاب به سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است یا خیر اظهار کرد: این سیلاب به سازه‌ها آبخیزداری و مناطقی که برنامه‌های آبخیزداری اجرا می‌شود خسارت وارد نکرده است ولی به مناطق دیگر خسارت‌هایی را به وجود آورده است.

کد خبر 6090532

دیگر خبرها

  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود