Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@21:50:41 GMT

وضعیت بد کارگاه های طلاسازی در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۳۴۰۱

وضعیت بد کارگاه های طلاسازی در کرمانشاه

رئیس اتحادیه طلا و جواهر کرمانشاه از تعطیلی نزدیک به 20 کارگاه طلاسازی در کرمانشاه طی سال‌های اخیر خبر داد و گفت: سهم کارگاه‌های فعلی از تولید طلای موجود در بازار کرمانشاه تنها حدود دو درصد است.

محمدسعید جعفری با بیان اینکه تا سال 90 حدود 23 کارگاه طلاسازی در کرمانشاه داشتیم، افزود: از آن زمان تاکنون اکثر این کارگاه‌ها یکی پس از دیگری تعطیل شدند و اکنون فقط سه، چهار کارگاه فعال در استان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد افرادی که در گذشته در این کارگاه‌ها مشغول به کار بودند را نزدیک به 100 نفر برآورد کرد و گفت: حالا حدود 10 نفر در کارگاه‌های موجود کار می‌کنند.

وی با بیان اینکه در گذشته سهم این 23 کارگاه از تولید طلای موجود در بازار کرمانشاه بین 10 تا 15 درصد بود، ادامه داد: این سهم اکنون به حدود دو درصد رسیده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر کرمانشاه درباره دلیل اصلی تعطیلی این کارگاه‌ها، اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی این بود که کارگاه‌ها توان رقابت با محصولاتی که از اصفهان و تهران می‌آمد را نداشتند و در حال حاضر نیز طلای تولیدی در کارگاه‌های اصفهان و تهران سهم عمده بازار را به خود اختصاص می‌دهد.

جعفری دلیل دیگر را مالیات بر ارزش افزوده سنگین برای طلاهاسازی‌ها اعلام کرد که باعث می‌شود امکان تولید و رقابت مناسب را نداشته باشند.

وی از رکود حاکم بر بازار طلا به دلیل افزایش قیمت آن نیز به عنوان دلیل دیگر تعطیلی کارگاه‌های طلاسازی کرمانشاه یاد کرد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر کرمانشاه خاطرنشان کرد: فروش طلای دست دوم توسط عده‌ای دلال و سودجو نیز به این رکود بازار دامن زد و باعث می‌شود به جای طلای نو، طلای دست دوم در بازار بچرخد.

جعفری پیش‌بینی کرد، اگر معضلات به همین شکل ادامه پیدا کند همین سه، چهار کارگاه موجود نیز تعطیل شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه شناسایی ساختمان‌های غیرایمن که در زمان بروز هر گونه حادثه می‌تواند به تهدیدی برای جان مردم تبدیل شود، مرحله به مرحله در حال پیگیری است، گفت : در مراحل گذشته عمده تمرکز روی بررسی وضعیت ساختمان‌ها در حوزه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های مرتبط با خدمات پزشکی بود.

وی ادامه داد: پس از آن و از حدود دو ماه قبل بررسی ساختمان‌ها در حوزه مدارس و کلاس‌های درس در حال انجام است و مدارس کرمانشاه در حال ارزیابی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه اولویت بعدی برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن را دانشگاه‌ها اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی مراکز عمومی، مراکز خرید، پاساژها، ساختمان ادارات و... به ترتیب رصد و بررسی خواهند شد و در مرحله نهایی سراغ ساختمان‌های ناایمن شاخص در حوزه شخصی خواهیم رفت.

یگانه تاکید کرد: در گام اول صرفا شناسایی ساختمان‌ها و جمع‌آوری اطلاعات این ساختمان‌ها انجام خواهد شد و این اطلاعات در سامانه کشوری «منتاک» که به همین منظور تعریف شده بارگزاری می‌شود و در گام بعد با توجه به وضعیتی که ساختمان داشته برای رفع نواقص و یا در شرایط بحرانی تخریب ساختمان تصمیم‌گیری خواهد شد و چنانچه ممکن باشد اعتباراتی نیز برای ایمن سازی ساختمان‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون هیچکدام از ساختمان‌های بررسی شده در کرمانشاه وضعیت بغرنجی نداشته که نیازمند تخریب باشد، عنوان کرد: عمده ساختمان‌های ناایمن با رفع برخی از نواقص، ایمن خواهند شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه معتقد است، وضعیت کرمانشاه از نظر ناایمن بودن ساختمان‌ها چندان بد نیست.

یگانه از مهمترین مواردی یاد کرد که در ارزیابی وضعیت ایمنی ساختمان‌ها مد نظر قرار می‌گیرد و مستحکم بودن ساختمان، امکانات و تجهیزات ایمنی، وجود پله‌های فرار و اضطراری و... را از مهمترین این موارد برشمرد.

به گفته یگانه، در مرحله اول شناسایی ساختمان‌های ناایمن در کلانشهر‌ها انجام می‌شود و سپس شهرستان‌ها با توجه به جمعیت، بزرگی سطح شهرستان و ... در اولویت خواهند بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ اردیبهشت ماه
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی