Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تعداد دانشجویان داروسازی نسبت به بازار کار بیشتر است و دانشجویان تمایل به ایجاد داروخانه دارند تا کار در بیمارستان که این با چرخه اقتصادی کشور ما متناسب نیست. ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مهدی پیرصالحی در مراسم افتتاحیه بیست و دومین سمینار دانشجویان داروسازی ایران در زنجان با اشاره به دغدغه و مشکلات دانشجویان داروسازی اظهار داشت: این مشکل و دغدغه در بحث داروسازی در طول بیست سی سال همیشه بوده و هست و اکثر مدیران با سلیقه‌های مختلف آمده و رفته‌اند ولی مشکل داروسازان همچنان به قوت خود باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موفقیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در صادرات محصولات دارویی و پزشکیبرگزاری نخستین آزمون 180 واحدی به‌جای امتحانات علوم پایه ویژه دانشجویان داروسازیرئیس سازمان غذا و دارو: نگران تأمین داروی مناطق سیل‌زده نیستیم

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه اقتصاد دارویی ما اقتصاد کوچکی است، در حدود 12 هزار داروخانه فعال در کشور وجود دارد و فاصله دارو و جمعیت -محدودیت داروخانه زدن و رقابت کاری که در بازار وجود دارد همه جزو مشکلات داروسازی است که باید به طور اساسی حل شود و تا زمانی که یک سیستم واحد نداشته باشیم هیچ کسی حتی دیوان عدالت اداری یا شورای اداری نمی‌تواند مشکل را حل کند، افزود: باید با استدلال و همفکری شما جوانان عزیز مشکلات داروسازی حل شود، شما جوان و با فکر و ایده تازه هستید ما نباید خودمان را محدود کنیم باید کارهای جدیدی انجام دهیم تا وارد میدان جهانی شویم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در مقاله‌ای که روی 89 کشور دنیا مطالعه شده به ازای هر 10 هزار نفر شش داروساز وجود دارد اما کشور ما به ازای هر 10 هزار نفر 3 داروساز وجود دارد که اگر با این مقیاس مطالعه شود داروساز ما زیاد نیست ولی اگر با مقیاس کشور خودمان باشد تعداد داروساز زیاد است.

وی با اشاره به اینکه سالانه تقریبا یک هزار و 500 نفر جذب دانشجوی داروسازی داریم که با حجم بازار کار ما خیلی زیاد است، بیان کرد: البته با برنامه‌هایی که در معاونت آموزشی انجام شده از سال 1400 تعداد دانشجویان کمتر می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ما امروز تقریبا 140 هزار تخت بیمارستانی در کشور داریم و حداکثر 500 داروساز در بیمارستان‌ها وجود دارد، گفت: اگر برنامه طبق آیین‌نامه اجرا شود و به ازای هر 30 تخت بیمارستانی یک داروساز در بیمارستان باشد باید 4 هزار و 500 داروساز در بیمارستان‌ها باشد که در این صورت نمی‌توان گفت تعداد داروساز در کشور زیاد است ولی در قسمت بیمارستان‌ها کار نشده و استقبال چندانی صورت نمی‌گیرد و تعداد داروسازان در این قسمت کم  است زیرا در بحث داروسازی بیش از 80 درصد هدف‌گذاری ما ایجاد داروخانه شده است.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: در بازدیدی که از دو دانشگاه در تهران داشتم اثر حضور داروساز در بیمارستان را تشریح کردم، چه داروساز بالینی که به ازای هر 100 تخت یک داروساز بالینی باید باشد و به ازای هر 30 تخت یک داروساز بیمارستانی که اگر این کار  در بیمارستان‌ها انجام شود اثر آن در کاهش هزینه‌های درمان بسیار موثر است.

وی در رابطه با شرکت‌های دانش بنیان و داروسازی گفت: داروسازان نباید فکر خودشان را محدود به‌کار دولتی بکنند و باید به سمت گسترش شرکت‌های دانش بنیان بروند. امروزه شرکت‌های دانش بنیان در زمینه داروسازی جزء شرکت‌های موفق هستند و همه داروسازان جوان روی داروهای مختلفی از جمله نانو، ای اس و فراورده‌های دیگر کار می‌کنند، ما در کشور شرکت‌هایی با قدمتی در حدود 50 یا 60 سال داریم  اما امروزه شرکت‌های دانش بنیان که قدمت کمتر از 10 سال دارند توانسته‌اند از شرکت‌های با قدمت زیاد پیشی بگیرند که نشان می‌دهد باز هم شرکت‌های دانش بنیان جای کار زیادی دارند.

انتهای پیام/ ز

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۴۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش

رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین متولی، رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: پرفروش‌ترین دارو‌ها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده اند.

وی افزود: دارو‌هایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین دارو‌های تأمینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده اند.

متولی خاطرنشان کرد: دارو‌هایی که نام برده شد، ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی