Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مهندسی بیومکانیک جهاد دانشگاهی: آتل‌های کامپوزیتی، ویژگی‌های مناسب‌تری نسبت به آتل‌های گچی و فایبرگلاسی دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محققان جهاد دانشگاهی یزد برای نخستین بار به فناوری ساخت آتل‌های کامپوزیتی در کشور دست یافتند.

مدیر گروه بیو مواد سرامیکی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، در همین خصوص در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا گفت: این آتل‌ها قرار است به زودی جایگزین آتل‌های گچی و فایبر گلاسی شوند زیرا آتل‌های گچی ممکن است مشکلاتی را برای فرد مصدوم مانند؛ فشار بر اعصاب و اندام، سنگین بودن آتل، دشواری استحمام، کبودی و خارش، در پی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کشورهایی نظیر روسیه و آمریکا از این آتل‌ها برای اندام شکسته افراد استفاده می‌شود و ما بر آن شدیم تا در کشور خودمان به این فناوری دست‌یابیم همچنین ما به این آتل‌ها نانو ذرات سرامیکی را اضافه کردیم که باعث انعطاف‌پذیری بهتر در حین مستحکم بودن این محصول می‌شود.

مینا علاف زاده بیان داشت: آتل‌های کامپوزیتی فری سایز هستند به‌طوری‌که با قرار دادن آن در آب گرم می‌توان بنا به سایز اندام شکسته و صدمه دیده افراد آن را تنظیم کرد. این آتل‌ها ضد حساسیت، سبک و راحت، سازگار با رطوبت و دارای طراحی‌های مختلف جهت سلایق افراد بخصوص کودکان هستند همچنین عبور هوا در داخل این آتل‌ها موجب آسیب کمتر به بیمار می‌شود که از کبودی، خارش و تعریق جلوگیری می‌کند.

وی افزود: مجوز تولید انبوه این محصول صادرشده است که امیدواریم تحت نظارت جامعه پزشکی در سال جاری به این مهم دست‌یابیم و این محصول را تجاری کنیم.

علاف زاده در پایان اظهار کرد: قیمت این آتل‌ها بین 30 الی 40 هزار تومان است که نسبت به آتل گچی مقداری بالاتری دارد اما در کل قیمت مناسبی دارد و با توجه به کیفیت و کار آیی که دارد مورد رضایت مردم قرار خواهد گرفت.


انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۵۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران (مرحله استانی) به منظور شرکت در نخستین دوره مسابقه ملی «سدید» را تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.


در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.


براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.


دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند و یا مشخصات خود را به پیام‌رسان ایتا و تلگرام با شناسه @ FarhangiJUT ارسال کنند.


برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.


جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:


یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر


سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • خون شریک ۲ روانه بازار نشر شد