Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از الجزیره، ده‌ها میلیون شهروند اندونزی امروز -چهارشنبه- در بزرگ‌ترین انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی این کشور در یک روز همزمان با هم مشارکت کردند. 

در این انتخابات، «جوکو ویدودو» رئیس‌جمهور فعلی اندونزی با «پرابوو سوبیانتو» ژنرال سابق نیرو‌های ویژه این کشور رقابت می‌کند. همچنین ۲۴۵ هزار نامزد کرسی‌های پارلمان نیز با یکدیگر رقابت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پس از یک دوره شش ماهه تبلیغات انتخاباتی، ۸۰۰ هزار مرکز رأی‌گیری آماده استقبال از ۱۹۲ میلیون نفر واجد شرایط رأی دادن طی هشت ساعت هستند.

برخی فعالان شبکه‌های اجتماعی از برخی تلاش‌ها برای تقلب در مراکز رأی‌گیری خبر داده‌اند اما هنوز بیانیه رسمی در این زمینه صادر نشده است. 

ویدودو ۵۷ ساله بازرگان سابقی که حرفه سیاسی خود را ۱۴ سال پیش با شهرداری یک شهر کوچک آغاز کرد، در سال ۲۰۱۴ در رقابت با سوبیانتو با اختلاف شش درصدی پیروز شد. 

بیشتر نظر سنجی‌ها از برتری ویدودو با اختلاف فاحش حکایت می‌کنند اما مخالفان معتقدند که این رقابت بسیار تنگاتنگ بوده و سوبیانتو تاکید دارد که با کسب ۶۳ درصد آرا پیروز میدان خواهد بود. 

«معروف امین» از رهبران برجسته دینی در اندونزی و رئیس انجمن دانشمندان این کشور نیز با ویدودو رقابت می‌کند. 

اما در انتخابات پارلمانی نیز ۱۶ حزب سیاسی برای کسب ۵۷۵ کرسی پارلمان با یکدیگر رقابت می‌کنند به گونه‌ای که ائتلاف هشت حزب در کنار حزب «مبارزه دموکراتیک اندونزی» از ویدودو حمایت می‌کنند. در مقابل نیز پنج حزب دیگر از سوبیاتو حمایت می‌کنند. چهار حزب مستقل منطقه‌ای نیز از منطقه خود مختار «آچه» با یکدیگر رقابت می‌کنند.

نزدیک به ۳۵۰ هزار نفر از نیروهای پلیس و ارتش در کنار یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از نیروهای امنیتی در سراسر کشور اندونزی برای برقراری امنیت در مراکز رأی گیری فعالیت می‌کنند. 

انتظار می‌رود که نامزد پیروز در انتخابات ریاست جمهوری در ساعات پایانی عصر امروز مشخص شود اما نتایج رسمی احتمالا تا پیش از ماه آینده میلادی اعلام نمی‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۶۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود

به گزارش «نماینده»، هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست محمدمهدی زاهدی در پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس آسیایی برای قدس شرکت کرد. این کنفرانس با حضور ۸۰ هیات پارلمانی از قاره‌های مختلف در استانبول ترکیه در حال برگزاری است.

زاهدی ضمن تشریح مواضع اصولی و مستمر جمهوری اسلامی ایران در دفاع از آرمان فلسطین، در سخنانی ضمن اشاره به جنایات وحشیانه و غیر قابل تصور رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه مردم غزه و فلسطین، مکانیسم‌های غیرعادلانه و تلاش‌های مزدورانه و ریاکارانه مدعیان حقوق بشر، دموکراسی و حامیان ارزش‌های بین‌المللی غرب را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس با بیان اینکه این اقدامات دولت‌های غربی و در راس آن آمریکا، یک رسوایی بزرگ برای بنیان‌های فکری حقوق بشر ادعایی غرب و زوال سیاسی برای تمدن آن‌ها است، تصریح کرد: اکنون نقاب چنین تمدنی برداشته شده و چهره واقعی خود را عریان ساخت است. اقدامات سراسر دروغ آن‌ها، باعث موج بیداری مردم غرب شده که اکنون فلسفه وجودی تمدن غرب را با چالش جدی مواجه کرده است و مصداق آن را در خیابان‌های کشورهای اروپایی و دانشگاه‌های امریکا مشاهده می‌کنیم.

نایب رئیس کمیته فلسطین اتحادیه بین‌المجالس آسیایی با اعلام این که بایستی از کنش‌های گفتاری در مورد غزه عبور کرد، خواستار ایجاد جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی و اقدام عملی و واقعی جدی در حمایت از غزه و محاکمه سران جنایتکار صهیونیستی در دادگاه‌های بین المللی به شدیدترین وجه و توقف فعالیت‌ها و روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی و تعطیلی سفارتخانه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شد.

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا