Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@14:20:32 GMT

مطالبات 935 تن از چغندرکاران کرمانشاه پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۶۱۱۲

محسن علی حسینی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: پس از بازدیدی که هفته گذشته به همراه مسئولان استان از مناطق سیل زده و زمین های کشاورزی آسیب دیده به عمل آمد، این شرکت مطالبات 47 روستای سیل زده دیگر (635 کشاورز) را پرداخت کرد.
او این روستاها را شامل «ارگنه سفلی، ایلخانی آباد، آب باریک، آهنگران، بابان آباد، بدربان، برناج، بلوردی، پاتپه چمچمال، چقاگلان، چقاجانعلی، حیدرآباد، درکه، دولت آباد، دهلق، زردآب سفلی، زردآب محمودآباد، زردآب محب و سرخه مهری سردارآباد صحنه، سمنگان سفلی، سمنگان علیا، سنقرآباد و سنگ چین: ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، همچنین مطالبات روستاهای «شاهسوند، شیخی آباد علیا صحنه، عباس آباد(صحنه)، علی آباد کاشانتو، علی آباد مارانتو، علی گرزان سفلی، عین القاص، کاشانتو، گاوکل قلعه، گروس علیا، مارانتو، مال امیری سفلی، مال امیری علیا، مال امیری کاشانتو،محمدآباد چمچمال، محمودآباد کاشانتو، محمودآبادقلعه، میرعزیزی روانسر، نصرت آباد، هاشم آباد، هریل آباد، یکجفتی و یکدانگی» نیز پرداخت شد.
وی اضافه کرد: در هفته گذشته نیز مطالبات روستاهای «بیستون، تخت شیرین، چمبطان، فراش، قره ولی، قوزیوند، گرگوند، مبارک آباد، نادرآباد و بندعبدی» که در مجموع 300 کشاورز بودند را به طور کامل تسویه کرد.
مدیرعامل شرکت قند بیستون در ادامه سخنان خود گفت: کشور در شرایط جنگ نرم اقتصادی و نابرابر و تحریم های ناجوانمردانه دشمنان این مرز و بوم قرار گرفته است و شرکت های تولیدی برای حفظ وضع موجود و خروج از بحران ها نیاز به حمایت های ویژه و ایجاد هم افزایی فی مابین تمام دستگاه ها و سازمان های کشور دارند.
علی حسینی افزود: در سال‌های گذشته (سال 93 تا 96) به جهت حمایت از تولید شرکت های قند و شکر چغندری، طبق مصوبات کارگروه تنظیم بازار مبلغی تحت عنوان یارانه شکر به جهت جبران مابه التفاوت بهای تمام شده شکر تولیدی و قیمت مصوب فروش تعلق گرفته است که می بایست از طرف دولت به تولیدکنندگان پرداخت شود.
وی گفت: اکنون میزان مطالبات شرکت قند بیستون از این محل 231 میلیارد ریال می باشد که باوجود مکاتبات و پیگیری های صورت گرفته با نهادهای ذیربط، متأسفانه تاکنون پرداخت نشده است.
وی تصریح کرد: همچنین با توجه به این که هر ساله قیمت شکر از طرف کارگروه تنظیم بازار تعیین و کارخانه های تولیدی ملزم به فروش با نرخ مصوب می باشند، برای سال 97 یارانه ای به جهت پوشش هزینه های تولید تعلق نگرفته است که این امر موجب زیان عملیاتی برای کارخانه های تولیدی می شود.
او از همه نهادهای ذیربط خواست که با پرداخت مطالبات کارخانه قند بیستون، این شرکت را یاری کنند تا از این طریق بخش زیادی از مشکلات کارخانه و همچنین کشاورزان زحمتکش استان مرتفع شود.
سالانه حدود 44 هزار تن شکر در کارخانه قند بیستون تولید می شود که پنج درصد کل شکر تولیدی کشور می باشد.
کارخانه قند بیستون در شهر بیستون از توابع شهرستان هرسین و در 30 کیلومتری شهر کرمانشاه واقع شده است.
این کارخانه در سال 1340 توسط متخصصین آلمانی ساخته شده و اکثر وسایل مورد استفاده برای صنعت قند سازی و ماشین آلات و دستگاه های کارخانه از شرکت سالز گیتر آلمان می باشد.
تاریخ مونتا‍‍ژ و اولین بهره برداری کارخانه قند بیستون سال 1342 می باشد که ظرفیت اسمی اولیه آن یک هزار تن چغندر در شبانه روز بوده و ظرفیت اسمی کنونی آن 2 هزار تن چغندر در شبانه روز ، که قابل توسعه به بیش از سه هزار تن در شبانه روز می باشد.
این کارخانه با استفاده و با بهره گیری از دانش و تخصص مهندسان و کارکنان با تجربه و ماشین آلات و وجود آزمایشگاه های مجهز ( آزمایشگاه خاک ، آزمایشگاه شیمی ، واحد R&D ) و با بهره گیری از توان تخصصی گروه کنترل کیفی قادر به تولید محصولاتی با عالی ترین کیفیت در سطح کشور می باشد.
این شرکت علاوه بر تأمین نیاز داخلی نسبت به صادرات شکر نیز به خارج از کشور اقدام می نماید . محصولات این کارخانه طبق استاندارد ملی ایران تولید و عرضه می شود.
استان کرمانشاه 946 هزار و 871 هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم دارد که سالانه بیش از چهار میلیون و 600 هزار تن محصولات کشاورزی از آن برداشت می شود.
از مجموع اراضی کشاورزی استان، سالانه حدود 11 هزار هکتار به کشت چغندرقند اختصاص داده می شود که در این سطح، حدود 90 هزار تن محصول برداشت می شود.
در استان کرمانشاه 2 کارخانه قند بیستون و اسلام آباد غرب فعال است.
براساس اعلام مسئولان استان، مجوز ساخت 2 کارخانه قند جدید در کنگاور و صحنه نیز صادر شده است.
سامانه بارشی قوی که یکشنبه شب هفته گذشته وارد آسمان استان کرمانشاه شد در 24 ساعت فعالیت سبب بارش شدید و به دنبال آن آبگرفتگی و سیل شد.
سیلاب خسارت فراوانی به زیرساخت‌های این استان به ویژه در حوزه کشاورزی و راه وارد کرد.
شدت بارش‌ها و سیل در شرق و جنوب شرقی استان در شهرستان‌های هرسین، کنگاور و صحنه بیشتر بود.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 32 شهر و 2 هزار و 622 روستا است.
در اثر بارندگی و جاری شدن سیل در سال جاری 185 میلیارد ریال به زیربخش های کشاورزی استان کرمانشاه خسارت وارد شده است.
8066/3033
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 تنظیم بازار سیل شیمی محصولات کشاورزی یارانه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در سال گذشته بیش از ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل بند ب تبصره ۱۸ توسط بسیج سازندگی پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سرهنگ امیرحمزه خزائی در نشست خبری که امروز در بسیج سازندگی استان برگزار شد با اشاره به هفته بسیج سازندگی اظهار داشت: شعار این هفته در امسال «همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی» است و از 15 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز شهادت امام صادق(ع) آغاز می‌شود و تا 21 اردیبهشت ماه همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در این هفته 330 ویژه برنامه در استان توسط نواحی و اقشار اجرا می‌شود عنوان کرد: برپایی ایستگاه صلواتی، دیدار جهادگران و گروه‌های جهادی با مسئولان و محلی، اعزام حداقل 200 گروه‌ جهادی به مناطق محروم، توزیع اقلام معیشتی و بهداشتی، برپایی نمایشگاه عرصه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی، افتتاح پروژه‌های آبرسانی و ساخت منازل افراد نیازمند از جمله برنامه‌های این هفته است.

خزائی گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی برای گروه‌های جهادی، اعزام گروه‌های جهادی پزشکی به مناطق محروم، احداث جاده‌های بین مزارع، برپایی میزهای خدمت جهادی، برگزاری همایش تجلیل از طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی، افتتاح پنل خورشیدی، احداث صندوق‌های قرض‌الحسنه جدید التأسیس جهاد سازندگی، صعود جهادگران به صورت منسجم به بازی دراز و حضور منسجم جهادگران در نماز عبادی سیاسی جمعه از دیگر برنامه‌ها است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه بسیج به عنوان گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور همراه با مردم و برای مردم است گفت: بسیج در تمام بحران‌ها و حوادث از جمله سیل و زلزله همراه مردم بوده است و گروه‌های جهادی به عنوان حلقه‌های میانی بیشترین وظیفه خدمت رسانی را بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه دو قرارگاه مهم از قرارگاه‌های یازده‌گانه بسیج بر عهده بسیج سازندگی است افزود: با توجه به شعار سال وظایف همگانی با اولویت بسیج و گروه‌های جهادی افزایش می‌یابد و در استان کرمانشاه 2200 گروه جهادی سازماندهی و در سامانه اطلس جهادی ثبت شده که تعدادی مجوز را دریافت کرده‌اند و فرایند صدور مجوز برای تعدادی دیگر در حال انجام است.

خزائی با بیان اینکه سال گذشته 200  گروه جهادی در قالب رزمایش فاطمی در عرصه‌های سازندگی و غیرعمرانی خدمت‌رسانی داشتند گفت: امسال نیز 160 گروه جهادی در قالب 2300 نفر اردو در امورات مرمت منازل نیازمندان، مسائل عمرانی و غیرعمرانی و جهادی تخصصی فعالیت داشتند.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: در عرصه عمرانی تا ابتدای امسال 1341 پروژه عمرانی در زمینه مرمت، ساخت منازل نیازمند، مساجد، خانه عالم و غسالخانه با اولویت مناطق روستایی و محروم انجام شده است.

وی با اشاره به آسفالت بیش از 30 کیلومتر راه روستایی و بین مزارع، آسفالت یادمان‌های شهدا و مناطق حاشیه نشین با همکاری شهرداری‌ها عنوان کرد: مشارکت در احداث 200 باب منزل با مشارکت کمیته و بنیاد مسکن از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی است که 95 درصد به اتمام رسیده و مابقی نیز تا دو ماه آینده انجام می‌شود.

خزائی با بیان اینکه بسیج سازندگی به عنوان یکی از دو معین قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: در هفت مجتمع آبرسانی 51 مخزن، 15 ایستگاه پمپاژ و 193 کیلومتر خط انتقال آب به مناطق روستایی با پیشرفت بیش از 95 درصد انجام شده و تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد و مابقی نیز تا اوایل تیر ماه انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه‌های غیرعمرانی و مردم یاری گفت: توزیع بیش از 2500 جهیزیه به نوعروسان، توزیع بیش از 56 هزار بسته آموزشی و کمک آموزشی و لوازم التحریر، توزیع بیش از 100 هزار قلم پوشاک و کفش، توزیع 1800 قلم اقلام دارویی و بهداشتی و 9800 متر فرش سجاده‌ای برای مساجد مناطق محروم از دیگر اقدامات انجام شده در دو سال گذشته است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: سال گذشته از محل اعتبارات تسهیلات بند ب جز سه تبصره 18 حدود 238 میلیارد و 600 میلیون تومان به بانک عامل معرفی و برای اشتغالزایی 1065 نفر بیش از 145 میلیارد و 600 میلیون تومان جذب شده و برای جذب مابقی نیز منتظر همراهی بانک‌ها هستیم.

خزائی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در زمینه جذب اعتبارات سومین استان کشور محسوب می‌شود عنوان کرد: در سال 1401 نیز 1241 میلیارد و 780 میلیون تومان تسهیلات جذب و سبب اشتغالزایی 1846 نفر در استان شد.

وی با بیان اینکه در زمینه جهاد روشنایی 20 نیروگاه خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای مناطق محروم و کمک به تأمین انرژی احداث شد گفت: کاشت 300 هزار اصله درخت با همکاری و مشارکت جهادگران بسیج در استان، ایجاد 1504 صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت بالغ بر 48 هزار نفر و ایجاد 89 تعاونی از دیگر فعالیت‌های بسیج سازندگی است.

خزائی با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه‌های امنیت غذایی افزود: احداث و لایروبی انهار کشاورزی، برگزاری همایش و تحلیل از گله‌بانان و شبانان، احداث و توزیع 100 سرویس بهداشتی کانکسی تاشو و قابل حمل بین عشایر، واکسیناسیون دام‌ها با هدف پیشگیری از بیماری‌های دامی در 109 نقطه عشایری و روستایی و سم پاشی 300 هزار مترمربع جایگاه نگهداری دام از فعالیت‌های جهادی بسیج سازندگی است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه دهکده اقتصاد مقاومتی جزو نخستین دهکده‌های بسیج در کشور است عنوان کرد: این دهکده در زمینی بیش از 23 هکتار در جاده بیستون 10 کیلومتری به طرف سنقر و کلیایی قرار دارد و 22 واحد تولیدی با اشتغالزایی مستقیم 150 نفر در آن فعالیت دارند و تجهیز آن توسط یا با کمک بسیج انجام شده است.

وی با بیان اینکه حق شارژ بسیار جزئی از غرفه داران در این دهکده دریافت می‌شود گفت: در این دهکده واحدهایی از جمله تولید ظروف یکبار مصرف، تولید قارچ، تیرچه بلوک، پرورش پرندگان زینتی، جوجه کشی و بسته بندی حبوبات فعالیت دارند و تولید آن‌ها به خارج از کشور نیز صادر می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان کرد: در صدد هستیم که یک دهکده اقتصاد دیگر در نقاط شرقی استان احداث شود و مکاتباتی برای تخصیص زمین انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی
  • آبشار‌های زیبا در بیستون کرمانشاه (فیلم)
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • آبشار‌های زیبا در بیستون کرمانشاه + فیلم
  • تصاویری دیدنی از زنده شدن آبشار‌های کوه معروف بیستون (فیلم)
  • فیلم | باران شدید در کرمانشاه؛ آبشار‌های بیستون زنده شدند
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی