Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@14:43:01 GMT

تعیین تکلیف مراکز کوچک دانشگاهی در ساماندهی آموزش عالی

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۸۳۲۰

تعیین تکلیف مراکز کوچک دانشگاهی در ساماندهی آموزش عالی

به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی بعدازظهر امروز در همایش گردهمایی اعضای کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: در دنیا تحول در آموزش عالی، یک پویایی در حوزه آموزش به دنبال دارد. آیا در دانشگاه‌های ما نیز این تحول احساس می‌شود؟ تغییر عناوین دروس، گروه‌های آموزشی، دانشکده‌ها و حتی تغییر مأموریت‌هایی که برای خود دانشگاه‌ها تعریف می‌شود، باید با حضور اساتید در مرحله جدید رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما روی تغییر و تحول مراکز آموزش عالی، گروه‌های آموزشی، دروس و محتوای دروس باید تحول جدی ایجاد کنیم؛ انتظار جامعه نیز از ما همین است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: ما در مقطع زمانی خاصی قرار داریم، در شرایطی هستیم که هم برنامه مصوب ملی و هم برنامه‌های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، ما را موظف کرده‌اند که به تحول اندیشیده و آن را اجرا کنیم. مجموعه‌های دانشگاهی نیز در نقدهای خود به این مسئله تأکید داشتند و این در وزارت علوم ممکن نیست؛ مگر با همکاری و همفکری نمایندگان گروه‌های برنامه‌ریزی و آموزشی.

غلامی در ادامه به ساماندهی آموزش عالی اشاره کرد و گفت: ما در یک بخش در قالب ساماندهی، تکلیف مراکز متعدد آموزش عالی کشور با ابعاد کوچک را مشخص می‌کنیم، دانشگاه‌هایی داریم که ۱۹ نفر عضو هیئت علمی دارند که تکلیف این مراکز کوچک دانشگاهی مشخص می‌شود.

وی تصریح کرد: طرح اولیه تعیین تکلیف مراکز متعدد آموزش عالی کشور آماده شده است و در کنار آن، باید در بخش آموزشی نیز در زمینه محتوای دروس نظری و عملی، تحول ایجاد کنیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: ساماندهی و برنامه‌ریزی دوره‌ها و رشته‌ها در مقاطع مختلف، نیاز به آمار حاصل از آمایش جامعه دارد؛ باید تلاش کنیم که برای آن برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود و از آمار و اطلاعات دقیق استفاده کنیم.

غلامی تأکید کرد: باید در تعریف رشته‌ها، دوره‌ها و عناوین از تجربیات دیگر کشورها استفاده کنیم.

وی گفت: ما به رشد علمی علی‌رغم نقدهایی که وجود دارد، دست یافته‌ایم. برای آنکه در سطح بین‌المللی قرار بگیریم، باید بر اساس شاخص‌های بین‌الملی برنامه‌ریزی کنیم. رشد علمی کشور ما در علوم نو است و باید از آن حمایت کنیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: در برنامه‌های کاردانی و کارشناسی نیز باید تحول جدی ایجاد کنیم.

کد خبر 4593786 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش عالی منصور غلامی دانشگاه تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی ظهر چهارشنبه در مراسم گرامی‌داشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، گفت: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، اظهار داشت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاوردهای خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاوردهای دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

کد خبر 6094213

دیگر خبرها

  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • چالش حضور برنامه‌ریزی نشده اتباع خارجی در پردیس
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه