Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: با وجود شک و استرس های وارد آمده به سیل زدگان در بازدید از اردوگاه های اسکان اضطراری با رضایتمندی نسبی آنها مواجه شدیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، فریبا نظری پور کیائی در جلسه ستاد بحران عصر امروز چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه که در سالن جلسات اداره کل بحران با حضور جمعی از مسئولین استانی برگزار شد، اظهار کرد: در روزهای سیلابی خوزستان شرایط سختی را می گذراند و دل همه مردم برای خوزستان می تپد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق بازدیدهایی که در این دو روز از اردوگاه های اسکان سیل زدگان داشتم با وجود شک و استرس های زیادی که به مردم وارد شده بود رضایت نسبی مردم قابل مشاهده بود و باید از همه تشکر کرد.

نظری پور کیائی با اشاره به اینکه هر چه از بحران فاصله می گیریم شاید توجه به برخی مسائل کمتر شود، تصریح کرد: کار ما در حوزه زنان و خانواده و کودکان پس از فروکش کردن بحران ها آغاز می شود.

وی ادامه داد: دفاتر بانوان و خانواده استانداری ها در سراسر کشور مرجع متناظر کنوانسیون حقوق کودک در ایران هستند؛ همچنین سال گذشته مصوبه ای مبنی بر اینکه مدیران کل بانوان و خانواده استانداری ها عضو ستاد بحران شوند، اخذ شد که البته جا انداختن این مصوبه سخت است.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: مدیران دفاتر بانوان و خانواده استانداری ها در جلسات ستاد بحران شرکت کنند. این موضوع باعث می شود تنها برای زمان بحران برنامه ریزی نشود؛ چرا که مرحله اصلی در مدیریت بحران پیشگیری است.

نظری پور کیائی عنوان کرد: در فروردین ماه سال جاری برای نخستین بار سخنگوی وزارت کشور بر تامین خوراک و اسکان افراد بر توزیع گسترده نیازهای بهداشتی زنان و کودکان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه زنان و کودکان و سالمندان یا بیماران خاص نیازهای خاصی دارند، گفت: امروز متوجه شدم که تامین نیاز های سیل زدگان در خوزستان متناسب با جنسیت، سن، قومیت و مذهب انجام میگیرد.

نظری پور کیائی اشاره کرد: سازمان های مردم نهاد باید در تغییر و اصلاح باورهای جامعه نسبت به اتفاقات خوبی که رخ می دهد تلاش کنند. اکنون به مسایل نیازهای زنان و کودکان و مسایل قومی در بحران توجه می شود که شاید سال های گذشته به آن توجه نمی شد.

وی با بیان این نکته که تاکید وزیر این است که تجربیات استان ها در مقابله با بحران هایی نظیر این بحران مستند شود، بیان کرد:  ما نیازمند تکمیل، مرور و استفاده از این دانش سازمانی و تجربه امروز این بحران برای بحران های احتمالی پیش رو هستیم.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در خصوص تعطیلی مدارس دبستانی که نمرات آنها توصیفی است، گفت: این موضوع مطرح شده است و باید بررسی شود که در خصوص تاخیر در شروع همه مدارس یا اعلام پایان سال تحصیلی مقطع دبستان تصمیم گیری شود.

نظری پور کیائی در خصوص بازگشت سیل زدگان به محل سکونت بیان کرد: افرادی که از اسکان اضطراری به اسکان موقت رسیده اند اگر در محل سکونتشان شرایط عادی برقرار شده است پس از گذراندن مراحل مورد نیاز به منازل خود برگردند؛ زیرا اجتماعات در کمپ ها موجب بروز مشکلاتی خواهد شد که البته استاندار خوزستان از کاهش تعداد ۱۱۰ کمپ به ۸۵ کمپ خبر داد.

وی در پایان بر لزوم حمایت از طرح بازتوانی اجتماعی تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خوراک سالمندان سیل مدیریت بحران وزارت کشور 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۱۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام

ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت بحران کشور یا بیان اینکه مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست، گفت: ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران است.

محمدحسن نامی، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز جمعه، ۷ اردیبهشت‌ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور برای استان ایلام مصوب شد و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآور شد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

 نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی تصریح کرد: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد. 

حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این نشست، گفت: مطالبات مردم پایین دست‌ سد سیمره  باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند. 

بهرام‌نیا ادامه داد: در آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود. 

وی یادآور شد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

دکتر بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از  بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند. 

وی ضمن قدردانی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم  برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد. 

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان