Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،  تفاهم نامه بیمه سلامت استان قزوین و کمیته امداد امام خمینی برای انتقال بیمه شدگان این نهاد به بیمه سلامت همزمان با سراسر کشور در استان قزوین هم امضا شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در این مراسم که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد گفت: برای امضاء این تفاهم نامه بررسی‌های کارشناسی زیادی انجام شد تا افراد تحت پوشش با هیچ مشکلی مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرویز فتاح افزود: با مصوبه مجلس ۵۰۰ میلیارد تومان از ردیف بودجه کمیته امداد به سازمان بیمه سلامت انتقال داده می‌شود که این، جدا از تفاهماتی است که مابین کمیته امداد و بیمه سلامت برقرار بود.

وی هدف از این کار را هم سان سازی افراد تحت پوشش کمیته امداد با دیگر هموطنانمان بیمه شده دانست و گفت: در این طرح حدود یک میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت ایران قرار می‌گیرند.

رئیس کمیته امداد اضافه کرد: این نهاد، آمادگی دارد برخی از نیرو‌های آموزش دیده خود در زمینه بیمه را، به عنوان نیروی کار به سازمان بیمه سلامت اعزام کند تا با کمبود نیرو مواجه نشوند.

فتاح اشاره‌ای هم به بیمه تکمیلی کرد و گفت: بیمه تکمیلی افراد تحت پوشش پیگیری می‌شود و بابت صدور دفترچه باید مبلغی از مددجویان گرفته شود که کمیته امداد این هزینه را تقبل می‌کند.

موهبتی رئیس بیمه سلامت ایران هم با بیان اینکه افرادی از کمیته امداد ناظر اجرای طرح هستند گفت: بیمه سلامت حتی اگر از لحاظ بودجه‌ای کسری بیاورد باز هم حامی محرومان است.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین هم گفت: ۱۳هزار و ۷۰۲نفر در استان از این پس تحت پوشش بیمه سلامت ایران قرار می‌گیرند.

مومنی اضافه کرد:۱۲۲مرکز و پزشک و بیمارستان طرف قرارداد کمیته امداد هستند که همه این‌ها به بیمه سلامت ایران منتقل می‌شوند.

وی سرانه بیمه هر فرد تحت پوشش کمیته امداد در استان را ۴۸۰هزار تومان اعلام کرد و گفت: قرار است این رقم به ۵۰۰ هزار تومان برسد، ولی هنوز هیچ دستوری ابلاغ نشده است.

رئیس بیمه سلامت استان هم گفت: مهمترین موضوع در این تفاهم نامه این است که سازمان بودجه اعتبارات مصوب را در موعد خود به سازمان بیمه سلامت برساند.

بهرامی افزود: حدود ۵۰۰م یلیارد تومان اعتبار از این پس در اختیار بیمه سلامت قرار می‌گیرد؛ بیمه سلامت هم باید ۱۰۰میلیارد تومان به این مبلغ اضافه کند تا بتواند پاسخگوی مردم باشد.

وی درباره انتقال نیرو هم گفت: برای انتقال نیرو فعلا هیچ دستوری داده نشده است و این موضوع باید از حوزه ستادی پیگیری شود.

رئیس بیمه سلامت استان همچنین پیش بینی کرد تا پایان سال دفترچه‌ها حذف شود و بیمه شدگان از طریق کد ملی از مزایای بیمه استفاده کنند.

انتهای پیام/ک

امضای تفاهم نامه کشوری بین کمیته امداد و سازمان بیمه سلامت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود