Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:25:38 GMT

رئیس سازمان عشایر: خسارت سیل به عشایر ناچیز بود

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۲۹۳۳

رئیس سازمان عشایر: خسارت سیل به عشایر ناچیز بود

بجنورد - ایرنا - رئیس سازمان امور عشایر گفت: خسارت سیل به عشایر کشور در مقایسه با منافعی که از بارندگی ها نصیب عشایر شده است، بسیار ناچیز است.

به گزارش ایرنا کرمعلی قندالی عصر چهارشنبه در بازدید از سد عشایری منطقه میاندشت اسفراین اظهار داشت: وی یکی از ظرفیت های فراهم شده اخیر را استفاده از رواناب هایی دانست که در مناطق عشایری ایجاد شده و باید آنرا مدیریت و برای ذخیره آن برنامه ریزی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این در حالی بود که با پیش بینی های انجام شده و هشدار به موقع، تنها خسارات مالی محدودی از ناحیه سیل متوجه عشایر شده است.
وی افزود: میزان خسارات وارده به عشایر 3 هزار میلیارد ریال برآورد و به دولت گزارش شده تا پس از تصویب در روزهای آینده، بتوان برای جبران آسیب های وارد آمده به این قشر پرتلاش از آن بهره گرفت.
قندالی افزود: این سازمان برای پرداخت تسهیلات به عشایر خسارت دیده از سیل مشکلی ندارد و آنان از تسهیلات 500 میلیون ریالی با بهره 4 درصد برخوردار می شوند.
رئیس سازمان امور عشایر با اشاره به گذشت 8 سال از آغاز اجرای سد میاندشت اسفراین افزود: مشکلات فنی پیش آمده و پیگیری برای رفع تنش های جنس خاک استفاده شده در اجرای این پروژه، موجب طولانی شدن مدت اجرای آن شد.
قندالی گفت: سال گذشته از محل اعتبارات ملی برای اجرای این پروژه 25 میلیارد ریال مصوب و پرداخت شد و امسال نیز 50 میلیارد ریال به این طرح اختصاص یافته است که تلاش خواهیم کرد با تخصیص اعتبارات بیشتر، این طرح تا سه ماه آینده به بهره برداری برسد.

* از سرمایه گذاری گردشگری در حوزه سد میاندشت حمایت می شود
رئیس فراکسیون عشایری و نماینده اسفراین در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به نزدیکی سد میاندشت اسفراین با بارگاه امامزاده احمد بن موسی (ع) گفت: جلوه‌های طبیعی و انسانی موجود در این ناحیه، این منطقه را به‌ عنوان یک جاذبه‌ گردشگری مطرح کرده است.
هادی قوامی افزود: جنبه های گردشگری سد میاندشت بیش از کاربرد کشاورزی آن است و سرمایه‌گذارانی که برای این منطقه، طرح‌ گردشگری تعریف و عملیاتی کنند از حمایت مسئولان برخودار می شوند.
وی با تاکید بر لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل سد میاندشت اسفراین از سوی سازمان امور عشایری، گفت: با بهره ‌برداری از این بند خاکی، 11 میلیون مترمکعب آب در آن ذخیره خواهد شد.

* آسیب پذیری از خشکسالی، مشکل عشایر
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی یکی از مهم ترین مشکلات عشایر را آسیب پذیری بسیار زیاد این قشر در برابر خشکسالی برشمرد و گفت: زندگی عشایر به آب وابسته است که باید با مدیریت و ذخیره سازی آب، این دغدغه به حداقل برسد.
رضا رجب زاده افزود: امیدواریم با اهتمام در اجرای پروژه علاج بخشی سد بیدواز اسفراین و استمرار بارشها، دغدغه کمتری برای ذخیره آب در شهرستان اسفراین پیش بیاید.

* خسارت 51 میلیارد ریالی سیل به عشایر اسفراین
فرماندار اسفراین نیز در این بازدید گفت: سیل اخیر 51 میلیارد ریال به عشایر این شهرستان خسارت زده است که پیگیر جبران بخشی از این خسارات هستیم.
طاهر رستمی، قشر عشایر را در رونق تولید و افزایش کسب و کار موثر خواند و گفت: از محل طرح تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری 140 میلیارد ریال به عشایر اسفراین پرداخت شده است.
11 درصد از جمعیت 120 هزار نفری شهرستان اسفراین عشایر هستند.
5132/7189

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد عشاير سيل 98 اسفراين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای امسال سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، جاوید عباسی اظهار داشت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

وی اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد. خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس، صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • ایستگاه زمان صوفی ۵۵ میلیمتر رکورد دار بارش درخراسان شمالی
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • حال و هوای ابری و بارانی جاده بوئین میاندشت به روایت فیلم
  • آغاز ساخت خانه عالم روستای کرچ در بویین میاندشت
  • طرح کنترل کوچ ومدیریت چرای دام تا پایان اردیبهشت
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • تشدید بارندگی در این استان‌ها
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی