Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج،این هنرمند کاریکاتوریست با اشاره به اقدام اخیر شورای شهر تهران در نام‌گذاری معابر و خیابان‌هایی به نام تعدادی از هنرمندان گفت: به نظرم برای این کار ابتدا باید اقتضائات زمان را سنجید. به نظر می‌رسد این کار بیشتر از این که لطف به هنرمندان باشد، سرپوش گذاشتن بر ضعفهای مدیریتی شهر تهران است و از این منظر به نفع هنرمندان هم نیست و به نوعی سوء استفاده تبلیغاتی از نام آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر دامنه هنرمندان ایران؛ چه کسانی که در قید حیات هستند که انشاءالله خداوند حفظشان کند و چه کسانی که فوت شده‌اند، بسیار گسترده است و می‌توان لیست بلندی را از اسامی این هنرمندان پیشنهاد کرد. در مجموع من فکر می‌کنم وقوع اتفاقاتی از این دست عمدتا جنبه سیاسی دارد و در فضایی تماما سیاسی رخ می‌دهد. 

وی ادامه داد: اگر کسی برای ورود به لیست شورای شهر 1 میلیارد تومان پول داده باشد که ظاهرا هم این اتفاق رخ داده است، من این دسته از افراد را به رسمیت نمی‌شناسم؛ چراکه ورودشان به شورای شهر، ورودی غیرطبیعی است و حضور آنها در ترکیب اعضای شورای شهر تهران، شأن این شهر و این شورا را مخدوش می‌کند.‌ در این چند سالی که برخی از این افراد در مسند کار قرار دارند، هیچ کار جدی ای در شهر تهران انجام نشده است و تنها 3 شهردار را تغییر داده اند. از این رو فکر می‌کنم پرداختن به این موضوع رسمیت بخشیدن به افرادی است که صلاحیت عضویت در شورای شهر بزرگی مثل تهران که قرار است اُم القرای جهان اسلام باشد را ندارند. 

نیرومند با اشاره به ویژگی‌ هنرمندانی که برای نام‌گذاری معابر و خیابان ها انتخاب می‌شوند، گفت: من چند سال دبیر شورای ارزشیابی بودم. لیست بلندبالایی از هنرمندان درجه یک و فعال ایران در رشته های مختلف هنری وجود دارد؛ چه در رشته های تجسمی و چه در رشته های دیگری همچون موسیقی، تئاتر و سینما این فهرست وجود دارد. فکر می‌کنم اگر متصدیان این کار، بخواهند خارج از فضای سیاسی عمل کنند، باید به هنرمندان تمام رشته‌های هنری به صورت یکسان توجه کنند. البته شأن سینماگران ما بالاست و من خدایی نکرده قصد نادیده گرفتن شأن آنها را ندارم اما برای مثال ما در رشته هایی هنری دیگری نظیر نگارگری و نقاشی نیز هنرمندان بزرگی را داریم اما چون در رسانه و تلویزیون حضور چندانی ندارند، آنطور که باید دیده نمی‌شوند.

وی افزود: اگر دست اندرکاران امر بخواهند این کار را به صورت جدی ادامه دهند، بهتر است که  لیست هنرمندان درجه یک کشور را که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موجود است، سرلوحه کار خود قرار دهند و همزمان به هنرمندان سایر رشته های هنری نیز توجه داشته باشند. اینکه شما می‌بینید غالب افرادی که این معابر به نام آنها نام‌گذاری شده از رشته سینما هستند، اتفاق درستی نیست. چه کسی گفته است شأن هنری فلان بازیگر؛ هرچقدر هم که قابل احترام باشد، از شأن استاد والی در رشته نقاشی یا از شأن استاد پتگر بالاتر است؟ 

نیرومند خاطرنشان کرد: کاملا احساس می‌شود که این نوع اقدامات در فضایی سراسر سیاسی و به منظور سرپوش گذاشتن بر ضعف های حوزه مدیریت شهری صورت می‌گیرد. اگر این افراد واقعا دغدغه فرهنگ و هنر را داشتند، به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه کرده و به لیست هنرمندان درجه یک کشور نگاهی می انداختند و در ادامه هنرمندان سرآمد رشته های مختلف هنری را انتخاب می‌کردند و سپس  این میادین . معابر را به نام هنرمندان نام‌گذاری می‌کردند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟

آفتاب‌‌نیوز :

پس از نشستن مصطفی آجورلو روی صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال نوبت به علی فتح‌الله‌زاده رسید و پس از مدتی دوباره او نیز از این سمت کنار رفت و جای خود را به حجت کریمی داد تا او هم بعد از دو ماه مجدداً پایه‌های صندلی‌اش را لغزان ببیند و بعد از نهایتاً سه ماه جای خود را به علی خطیر بدهد. حالا و در آستانه یک سالگی نشستن علی خطیر روی صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال بار دیگر خبر از تغییر و تحول روی صندلی مدیریت این باشگاه به گوش می‌رسد.

با این همه هنوز مشخص نیست چه کسی قرار است از سوی مالکان جدید باشگاه استقلال هدایت و مدیرعاملی باشگاه را در دست بگیرد و اعضای هیئت مدیره را چه کسی و چه کسانی تشکیل بدهند. اما خبرهای اولیه رسیده در این باره حاکی از آن است که باز هم باید شاهد تغییر و تحول در صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال باشیم و باز هم برای چندمین بار در طول یکی دو سال اخیر باید یک مدیر تازه وارد به استقلال بیاید و کار را در دست بگیرد چرا که گفته می‌شود مالکان جدید اعتقادی به مدیران فعلی نداشته و قصد دارند از افراد قوی در هیئت‌مدیره بهره ببرند تا در ازای هزینه هنگفت حداقل فصلی ۶۰۰ میلیارد تومانی‌شان، مدیرعاملی را در رأس کار داشته باشند که خروجی قابل توجهی برای پتروشیمی خلیج فارس و البته هواداران استقلال داشته باشد.

آنچه در طول این سال‌ها به تیم استقلال لطمه زده تفکرات مختلف و مدیریت‌های متنوع اقتصادی، نظامی، پارلمانی، ورزشی و غیره در راس این باشگاه بوده که هر زمان هم یکی از آنها داشته به ثبات و شرایط تثبیت شده دست پیدا می‌کرده به دلیلی از این سمت کنار رفته است.

قطعاً ادامه چنین وضعیتی لطمه اصلی‌اش را به پیکر اصلی باشگاه یعنی تیم بزرگسالان آن می‌زند که نتایجش از سوی میلیون‌ها هوادار دنبال می‌شود. انتظار از مالکان جدید باشگاه این است که هرچه زودتر و یکبار برای همیشه لااقل برای مدت زمانی ۵ ساله تکلیف این موضوع را روشن و نهایی کنند تا اینقدر شاهد جابجایی های مدیریتی و آمد و رفت افراد مختلف در بدنه باشگاه نباشیم. قرار است ظهر امروز در دیدار نمایندگان مالکان جدید دو باشگاه با وزیر ورزش و اقتصاد درباره تصمیمات در همین باره (انتخاب یا ادامه فعالیت مدیران دو باشگاه) صحبت شود. 

یادآور می شود؛ از سال ۱۳۹۸ تا کنون (پنج سال اخیر) صندلی مدیرعاملی باشگاه محل حضور سیدرضا افتخاری، امیرحسین فتحی، اسماعیل خلیل‌زاده، علی فتح‌الله‌زاده، احمد سعادتمند، احمد مددی، مصطفی آجورلو، علی فتح‌الله‌زاده (برای دومین بار)، حجت کریمی و علی خطیر بوده است.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد
  • استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد 
  • هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • پرسپولیس تغییر مدیریتی نخواهد داشت
  • رضا درویش در سمت مدیرعاملی پرسپولیس ماندنی شد
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران