Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه  استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ،  این شهرستان نفت خیز گچساران که به دلیل افزایش چشمگیر زیرساخت‌های کشاورزی در سال‌های اخیر از سویی و در دست اجرا بودن چندین طرح بزرگ و افزایش تولید در آینده نزدیک از سوی دیگر، شرایط مناسبی برای افزایش تولید دارد، نیازمند ایجاد واحد‌های بزرگ و کوچک صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار داشتن گچساران در محل اتصال استان‌های خوزستان، فارس و بوشهر، دسترسی به بازار‌های داخلی و خارجی برای صادرات تولیدات کشاورزی را آسان کرده است و این مقوله مهم کاهش هزینه‌های حمل و نقل و در نهایت قیمت تمام شده محصولات کشاورزی را بدنبال دارد.

با توجه به نامگذاری سال جاری به نام رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب، دولت برنامه‌های حمایتی خوبی را برای افزایش تولید داخلی به ویژه محصولات غذایی که ارتباط مستقیم با سلامت و امنیت غذایی مردم دارد پیش بینی کرده است.

سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی از سوی بهره برداران گچسارانی تولید می‌شود، اما بازاریابی و فروش مهمترین مشکل این قشر تولید کننده است.

هر چند در سال‌های اخیر با ایجاد کارخانه روغن کشی، بسته بندی خرما، شروع عملیات اجرایی کارخانه فراوری گیاهان دارویی و چند واحد صنعتی دیگر نور امید در دل کشاورزان روشن شده، اما با توجه به ظرفیت‌های موجود کافی نیست و باید برای جذب سرمایه گذاران بیشتر، برنامه ریزی مضاعف صورت گیرد.

فرماندار گچساران با اشاره به زیرساخت‌های ایجاد شده در این شهرستان در سال‌های اخیر و پیش بینی کارشناسان مبنی بر افزایش تولید بر ایجاد واحد‌های صنایع تبدیلی جدید در شهرستان تاکید کرد.

علی خوان پایه با یادآوری رح تبدیل زمین‌های دیم به آبی در مناطق مختلف گچساران توضیح داد: براساس برآورد‌های کارشناسی، تولید محصولات کشاورزی در شهرستان در آینده نزدیک افزایش چشمگیر خواهد یافت که این امر وظیفه مسئولان برای جذب سرمایه گذاران و راه اندازی صنایع تبدیلی را بیشتر کرده است.

خوان پایه تخصیص آب برای زمین‌های کشاورزی، اجرای طرح‌های تامین آب، توسعه باغستان‌ها و احداث کانال‌های آب کشاورزی را از خدمات ارزنده دولت برای رونق محصولات کشاورزی در گچساران ذکر کرد.

فرماندار گچساران با اشاره به تولید ۱۶۷ هزار تن محصول زراعی، ۳۹ هزار تن محصول باغی و ۳۲ هزار تن محصول دامی از سال زراعی ۱۳۹۵.۱۳۹۶ تاکنون در شهرستان گفت: ظرفیت‌های خوبی برای ایجاد صنایع تبدیلی و توسعه اشتغال در این بخش وجود دارد.

علی خوان پایه پروار بندی ۸۰۰ راس دام در ۳۰ ماه گذشته در این شهرستان را یادآور شد و افزود: خدمات خوبی برای افزایش درآمد کشاورزان انجام شده که ادامه این روند به مهاجرت معکوس جمعیت شهری به زادگاه‌های خود کمک می‌کند.

فرماندار گچساران توسعه باغستان‌ها در سطح ۶۰۰ هکتار و احداث سامانه‌های کانال‌های کشاورزی به طول ۱۲ کیلومتر را از خدمات مهم برای رونق تولیدات کشاورزی در این شهرستان دانست.

فرماندار گچساران گفت: سطح تبدیل زمین‌های آبی این شهرستان در آینده نزدیک با بهره برداری از چند طرح بزرگ تامین آب در مناطق لیشتر، باباکلان، تنگ انگشترک، آبرزی و چند منطقه دیگر در این شهرستان به ۲ برابر میزان کنونی افزایش خواهد یافت.

خوانپایه از افزایش بیش از ۲ برابری سطح زمین‌های تجهیز شده به آبیاری نوین در گچساران امسال نسبت به سال ۱۳۹۲ خبر داد.

وی توضیح داد: هم اکنون بیش از ۱۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی گچساران به آبیاری نوین تجهیز شده در حالی که این سامانه‌ها سال ۱۳۹۲، چهار هزار و ۲۰۰ هکتار بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از سرمایه گذارانی که قصد احداث صنایع تبدیلی در این استان و شهرستان گچساران دارند حمایت ویژه می‌شود.

الیاس تاج الدینی اضافه کرد: تلاش برای شتاب بخشی به سیر اعطای مجوز، تغییر کاربری زمین و پرداخت تسهیلات با کارمزد ۴ تا ۶ درصد از برنامه‌های حمایتی جهاد کشاورزی برای اجرای این طرح هاست.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال آبی ۱۳۹۵-۱۳۹۶ تاکنون ۱۹۱ قطعه زمین به مساحت ۴۲۲ هکتار برای اجرای طرح‌های اشتغالزا در شهرستان گچساران واگذار شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت مقوله آموزش در افزایش کمی و کیفی محصولات از انجام یک هزار و ۴۵۰ کارگاه آموزشی به میزان ۱۱ هزار نفر در ۳۰ ماه گذشته در گچساران خبر داد.

وی از پرداخت ۶۳۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به بهره برداران از محل صندوق توسعه ملی، روستایی عشایری و مکانیزاسیون کشاورزی در ۳۰ ماه گذشته در این شهرستان خبر داد.

وی گفت: به همت نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان زیرساخت‌های کشاورزی این شهرستان نسبت به سال‌های اخیر متحول شده است.

شهرستان ۱۲۴ هزار نفری گچساران در جنوب کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

انتهای پیام/غ

نبود صنایع تبدیلی در گچساران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی

مهدی توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد ظرفیت مهم توسعه و رونق اقتصادی در جنوب استان خراسان رضوی و شمال استان خراسان جنوبی را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این فرودگاه بستری برای حمل‌ و نقل هوایی و جابجایی مسافر در ۱۵ شهر پیرامونی آن فراهم آمده است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اظهار کرد: با راه‌اندازی فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد که بعد از ۳۰ سال با پیگیری‌های مجدانه دولت سیزدهم به سرانجام رسید، زمان سفر به تهران به حدود یک ساعت کاهش یافت و آرزوی دیرینه مردم منطقه محقق شد.

وی بیان کرد: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد بعد از فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد و فرودگاه شهدای سبزوار به‌ عنوان سومین فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در خراسان رضوی با ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در خردادماه پارسال افتتاح و از مهرماه به بهره‌برداری رسید.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اذعان کرد: شرکت هواپیمایی وارش با برقراری پروازهای منظم هفتگی در مسیر تهران ـ گناباد ـ تهران طی ۴۰ پرواز بیش از ۳۹۰۰ نفر مسافر را تاکنون جابجا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری فرودگاه گناباد، ساکنین شهرستان‌های جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی از جمله گناباد، بجستان، بردسکن، خلیل‏‌آباد، قائن، فردوس، خضری و دشت بیاض، سرایان، خواف و... در زمان کمتر از ۲ ساعت می‌توانند به فرودگاه دسترسی داشته باشند، همچنین این زمان برای ساکنان شهرستان کاشمر در فاصله ۱۲۵ کیلومتری گناباد حدود ۷۵ دقیقه است.

توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در ۶ کیلومتری شمال این شهر و در حاشیه بزرگراه گناباد به تربت‌حیدریه احداث شده که دسترسی سریع و آسان و بدون بار ترافیکی یکی از مزیت‌های نسبی آن است.

وی افزود: از جمله امکانات در این فرودگاه برای مسافران، پارکینگ شبانه‌روزی و ساعتی، تاکسی درون‏‎ شهری و برون‏ شهری با قیمت مناسب، اتاق کودک -کافی شاپ و غرفه عرضه سوغاتی و صنایع دستی شهرستان است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد بیان کرد: افزایش تقاضای سفر هوایی و حمایت مردمی، شرط لازم جهت افزایش تعداد پروازها در هفته است که در صورت تحقق آن، با زیرساخت فعلی ظرفیت برقراری پروازها به‌صورت همه‌روزه در مسیرهای مختلف هوایی را دارد.

وی با بیان اینکه مسافران می‌توانند برای خرید بلیت از سایت‌‏های معتبر اقدام کنند، گفت: راه‌اندازی این فرودگاه بستر توسعه و رونق منطقه در زمینه‌های مختلف را افزایش داده است.

مرحله نخست بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی چهارم خردادماه سال گذشته با حضور رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد. برای تکمیل و بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

فرودگاه شهدای گناباد دارای زمینی به وسعت ۲۵۰۰ هکتار و ۲۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر تا سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد و اکنون به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و  سبزوار، در منطقه جنوب خراسان رضوی فعالیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی