Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@23:05:10 GMT

بیماری های واگیردار در پلدختر شیوع ندارد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۵۹۶۰

شیوع بیماری های واگیردار در حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله خطری است که آسیب دیدگان را تهدید می کند اما مدیریت مناسب بهداشتی و پزشکی در مناطق سیل زده شهر تاکنون توانسته این بیماری ها را مهار و کنترل کند.

به گزارش ایرنا، تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی ، ترمیم نسبی سامانه آب و فاضلاب شهر، توزیع و استفاده از آب معدنی، تامین اقلام بهداشتی، استقرار بیمارستان مجهز صحرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سالم ماندن شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان پلدختر از آسیب های سیل و ارایه خدمات مناسب عوامل موثر در حفظ بهداشت محیط ، کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری ها در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت گروه های داوطلب مردمی از شهرهای مختلف ایران و همکاری با شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای ارایه آموزش های لازم بهداشتی به مردم از جمله عواملی است که توانسته تا امروز بیماری هایی مثل عوارض روده ای، اسهال خونی و بیماری های پوستی را کنترل کند.

بیماری های روده ای و گوارشی در پلدختر شیوع ندارد

فرماندار پلدختر با بیان اینکه خوشبختانه واحدهای بهداشت و درمان و بیمارستان امام خمینی(ره) در سیل آسیب ندیده است، به ایرنا گفت: سیل در شهر پلدختر کشته و زخمی نداشته اما 2 کشته در اطراف روستاهای این شهرستان به جا گذاشته است.

نعمت دستیاری با بیان اینکه بهداشت و بیماری ها در شهرستان کنترل شده و تا کنون گزارشی از شیوع بیماری های واگیر که نگران کننده باشد دریافت نکردیم، گفت: بعضی از بیماری های روده ای و گوارشی افزایش پیدا کرده اما شایع نشده است.

ارایه خدمات رایگان پزشکی و آزمایشگاهی به 12 هزار سیل زده در پلدختر

رییس بیمارستان صحرایی منطقه ای ارتش در اصفهان که در پلدختر مستقر شده است، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بیمارستان از 15 فروردین در منطقه مستقر شده و از 16 فروردین به صورت شبانه روزی به زلزله زدگان خدمات ارایه می کند.

سرهنگ حمید علی محمدی گفت: 50 پرسنل پزشکی و دندانپزشکی در بیمارستان صحرایی ارتش در رشته های پزشک عمومی و متخصص، داخلی، اطفال، داروساز، اورتوپدی، تزریقات و پانسمان، زنان و مامایی، آزمایشگاه و رادیولوژی به سیل زدگان خدمات می دهند.

وی با توصیه به مسوولان در خصوص احتمال شیوع بیماری های واگیر گفت: با گرم شدن دمای هوا و میزان گرد و غبار بالا مشکلات بهداشتی افزایش می یابد بر این اساس باید دفع زباله ها و رسوبات سیل از منازل، کوچه ها و خیابان های شهر شتاب بیشتری گیرد.

سرهنگ پزشک حمید احتشام که در بیمارستان صحرایی ارتش مستقر است، گفت: بیشترین مراجعه مربوط به سرماخوردگی و بیماری های روده ای بوده ولی چون میزان این بیماری ها در منطقه برای ما مشخص نیست معیار مقایسه ای برای بیان افزایش یا کاهش بیماری های واگیر نداریم.

وی افزود: برای جلوگیری از بیماری های گوارشی، میکروبی و انگلی، آزمایش سلامت آب در پلدختر و 25 روستای شهرستان به صورت دوره ای انجام می شود و برای پیشگیری از بیماری اقدامات لازم انجام می شود.

سرهنگ احتشام بیان کرد: 10 هزار معاینه توسط پزشک عمومی، انجام 6 هزار اقدام تزریقاتی، پانسمان و سرم تراپی، 500 معاینه تخصصی زنان و مامایی، 10 مورد جراحی و ارایه خدمات دندانپزشکی به 300 سیل زدگان از جمله اقدام های درمانی در بیمارستان صحرایی ارتش در این مدت است.

وی ادامه داد: انجام رادیولوژی برای 100 نفر و خدمات آزمایشگاهی به 350 نفر از دیگر اقدامات بیمارستان صحرایی ارتش است.

دکتر داود صمیمی دندانپزشک مستقر در بیمارستان صحرایی ارتش هم اظهار کرد: تاکنون به 300 نفر خدمات دندانپزشکی شامل تخلیه آبسه، پالپوتومی، درمان سطحی ریشه و کشیدن دندان ارایه شده است.

مکمل های دارویی به مادران باردار و کودکان داده می شود

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدختر نیز به ایرنا گفت: مراجعه به در خانه های مردم در پلدختر و معمولان جهت آموزش های لازم، توزیع مکمل برای کودکان زیر 2 سال، مادران باردار و ارایه مولتی ویتامین به مادران باردار از جمله اقدامات شبکه بهداشت در 15 روز گذشته بوده است.

فاطمه مرادی اظهار داشت: توزیع جیره خشک، انجیر و کشمش برای بهبود تغذیه و تنظیم فشار خون مادران باردار و ارایه مشاوره به بیماران دیابتی از دیگر اقدامات شبکه بهداشت شهرستان است.

وی افزود: معرفی بیماران دیابتی انسولینی و بیمارانی که دارو مصرف می کنند به شبکه بهداشت و توزیع مکمل مثل ویتامین دی به میان سالان و مراجعه دوره ای به در منازل از خدماتی است که ارایه می شود.

وجود گرد و غبار، فرا رسیدن گرمای هوا، رسوبات و آوردهای سیل از عوامل تهدید کننده بهداشت محیط و ایجاد بیماری های واگیر در پلدختر است.

بر پایه تازه ترین آمار و برآوردها سیل دوازدهم فروردین جاری سبب تخریب کامل سه هزار خانه و خسارت به هشت هزار واحد مسکونی شهری و روستایی این شهرستان شد.

سیل همچنین 550 میلیارد تومان به بخش کشاورزی پلدختر آسیب زد و به 550 مغازه و فروشگاه خسارت کلی و جزیی وارد کرد.

حجم کلی خسارت و زیان های ناشی از سیل در استان لرستان نزدیک به 400 هزار میلیارد ریال تخمین زده شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: جامعه سیل پلدختر بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج

رستگار خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به مناسبت هفته ملی سلامت در ترویج فرهنگ بهداشت ۲۷۰ نفر از دانش‌آموزان مدرسه پسرانه سهند ۱، منطقه محروم کانی کوزله سنندج در یک اردوی ۲ روزه ویزیت و غربالگری شدند.

وی گفت: با انجام غربالگری و تشکیل پرونده، دانش‌آموزان نیازمند برای اقدامات تخصصی‌تر دندانپزشکی به صورت رایگان در کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خدمات دندانپزشکی دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: در پی معاینه و غربالگری این دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان، روش صحیح مسواک زدن به صورت آموزش با مولاژ و پرسش و پاسخ در بحث تغذیه سالم صورت گرفت.

خسروی افزود: این برنامه با پشتیبانی «لبخند احسان» بنیاد برکت انجام شد.

کد خبر 6088759

دیگر خبرها

  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند