Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - بانک کشاورزی درپی وقوع سیل اخیر و از نخستین ساعات بروز حادثه، اقدامات شایان توجهی را در حمایت از هموطنان آسیب دیده به ویژه کشاورزان خسارت دیده به انجام رسانده است و درحال حاضر، دستگیری از سیل زدگان و اجرای برنامه های حمایتی دولت در اولویت اقدامات و برنامه های این بانک قرار دارد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این بانک در جریان برگزاری همایش مدیران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: نخستین اقدام بانک کشاورزی هم زمان با وقوع سیل، توقف پیگیری وصول مطالبات از سیل زدگان و قطع پیامک های پیگیری و اخطار سررسید تسهیلات بود و در گام  بعدی، بر اساس دستور بانک مرکزی، دستورالعمل بند خ تبصره 33 متناسب با شرایط خسارت دیدگان برای امهال بدهی سیل زدگان در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بانک کشاورزی همچنین به منظور تسریع در پرداخت غرامت به بیمه گذاران صندوق بیمه کشاورزی، علاوه بر تامین نقدینگی مورد نیاز به صورت ضربتی ، با اعزام کارشناسان به مناطق سیل زده درحال ارزیابی خسارت و پرداخت غرامت به کشاورزان خسارت دیده است.

خدارحمی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح مصوبات دولت برای حمایت از سیل زدگان و تکالیف بانک کشاورزی پرداخت و تصریح کرد: علاوه بر کمک بلاعوض که با عاملیت بنیاد مسکن برای جبران آسیب وارده به منازل شهری و روستایی، محل های کسب و کار و لوازم و اثاثیه منزل و دفاتر کار پرداخت می شود، مبلغ 50 میلیون تومان تسهیلات با نرخ 5 درصد برای جبران خسارت تخریب کامل منازل شهری، مبلغ 40 میلیون تومان تسهیلات با نرخ 4 درصد برای جبران خسارت تخریب کامل منازل روستایی و 12 میلیون تومان تسهیلات برای آسیب های جزیی و خسارت ابزار و وسایل خانه و محل کار، توسط شبکه بانکی پرداخت خواهد شد.

وی افزود: طبق مصوبه دولت برای جبران خسارت وارده به مزارع و باغات نیز علاوه بر کمک بلاعوض که از سوی دولت اختصاص یافته، تسهیلات بانکی با نرخ 4 درصد طبق بخشنامه و با معرفی وزارت جهاد کشاورزی از طریق بانک های عامل به کشاورزان خسارت دیده پرداخت می شود.

خدارحمی با تاکید بر این که پرداخت تسهیلات مصوب به سیل زدگان، امهال بدهی خسارت دیدگان و تامین بذر در این مناطق بایستی در اولویت اقدامات مدیریت استان ها باشد، خاطرنشان کرد وقوع سیل به هیچ عنوان عامل بازدارنده و مانعی برای عمل به برنامه های تعهدی استان ها نخواهد بود و بایستی با استفاده از ظرفیت ها و نقاط قوت، کاستی ها را جبران کنند.

وی در ادامه به اقدامات خداپسندانه بانک کشاورزی در حمایت از سیل زدگان اشاره کرد و اظهار داشت: پرداخت 500میلیون تومان کمک نقدی در قالب شبکه بانکی ، اختصاص تنخواه برای مدیریت شعب بانک در استان های سیل زده و اهدای حداکثر 3 روز حقوق کارکنان بانک کشاورزی به هلال احمر ، از جمله این اقدامات بوده است.

خدارحمی تاکید کرد: برای کمک به همکاران خسارت دیده در استان های سیل زده تمام تلاش خود را معطوف داشته ایم تا مشکل اسکان و سایر نیازهای آن ها مرتفع شود.

وی در پایان سخنان خود، از مدیران شعب بانک در استان ها خواست تا تعامل با روسای سازمان های جهاد کشاورزی و ستادهای بحران استان ها را برای هماهنگی و تسریع در رفع مشکلات مناطق سیل زده مورد توجه قرار دهند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک کشاورزی سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از پرداخت ۲۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، یاسر عبداللهی‌عابد در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته، ۲,۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان اردبیل پرداخت شد.

وی با تشریح عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات افزود: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار مورد تأکید است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها، تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات، در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

افسانه جهانی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در قانون بودجه تبصره ۱۳ بند «ب» گفت: خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار هستیم.

جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، دوم ۸۰ میلیون تومان، سوم ۱۲۰ میلیون تومان، چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و پنجم ۲۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایمنا، در این نشست مدیران بانک‌های استان اردبیل گزارشی را از میزان پرداختی تسهیلات ابلاغی در زمینه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن ارائه کردند.

کد خبر 747465

دیگر خبرها

  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد