Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@18:04:44 GMT

رغبت دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۸۸۹۱

رغبت دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی کاهش یافته است

سنندج - ایرنا - رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه در گذشته اهمیت بیشتری به رشته ریاضی داده می شد، گفت: نبود فرصت شغلی موجب کم رغبتی دانش آموزان به تحصیل در رشته های دانشگاهی مرتبط با ریاضی شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رحمت الله صادقی روز پنجشنبه در چهارمین کنفرانس بین المللی ریاضی و کامپیوتر اظهار داشت: به دلیل نبود فرصت شغلی، امروز شاهد کم رغبتی دانش آموزان مستعد به رشته ریاضی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در بحث هدایت تحصیلی دانش آموزان شاهد هدایت اجباری آنان به رشته های علوم انسانی و ریاضی هستیم، افزود: بیشتر دانش آموزان به رشته علوم تجربی گرایش دارند که زنگ خطری برای کشور است، چرا که شغل و بازار است که دانش آموزان را به سمت رشته ای خاص هدایت می کند.
رئیس دانشگاه کردستان هدف از برگزاری این کنفرانس را ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی در حوزه ریاضی و کامپیوتر دانست و اضافه کرد: ریاضی به عنوان مادر علوم محسوب می شود و باید بیشتر به این حوزه توجه شود.
صادقی آشنایی دانش آموزان با آخرین دانش روز را از دیگر اهداف این کنفرانس برشمرد و افزود: ریاضی و کامپیوتر از زیربنایی ترین علومی هستند که در دنیای امروز کاربرد بسیاری دارند.
رئیس دانشگاه کردستان تاکید کرد: کامپیوتر در بخش های مختلف علوم ورود پیدا کرده است و در رشته های جدید و بین رشته ای کاربرد دارد.
وی افزود: مریم میزراخانی و کوچر بیرکار 2 نمونه بارز موفقیت در ریاضی بودند که در سال های 2014 و 2018 توانستند جایزه نوبل ریاضی را از آن خود کنند.
صادقی ابراز امیدواری کرد این کنفرانس بستری برای شروع کارهای مشترک علمی باشد تا جوانان با بزرگان این رشته آشنا شوند و جایگاه واقعی فعالان این علوم، در رتبه بندی بین المللی آشکارتر شود.
دبیر چهارمین کنفرانس بین المللی ریاضی و کامپیوتر نیز گفت: 92 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس 2 روزه ارسال شده است که 60 مقاله به صورت شفاهی و پوستر ارائه می شود.
علیرضا عبداللهی اظهار داشت: این کنفرانس در سه دوره قبل به میزبانی دانشگاههای جیهان و چه رمووعراق برگزار شد.

** ریاضی و کامپیوتر کلید همه علوم
رئیس دانشگاه چرمو اقلیم کردستان عراق هم ریاضی و کامپیوتر را کلید همه علوم دانست و تاکید کرد: اگر این 2 رشته توسعه پیدا نکند، در هیچ زمینه ای موفق نخواهیم شد.
صلاح رضا سعید اظهار داشت: دانشگاه چرمو تازه ترین دانشگاه اقلیم کردستان است که در شهر چمچمال واقع شده و طی دوره کوتاهی که از عمر آن می گذرد، دستاوردهای مهمی در عرصه بین المللی داشته است و با بسیاری از دانشگاه ها در زمینه های مختلف همکاری دارد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه چرمو تنها دانشگاهی است که در آن همه رشته ها و دروس مختلف به زبان انگلیسی تدریس می شود، گفت: همین امر موجب توسعه ارتباطات بین الملل و جذب دانشجویان خارجی بیشتر در این دانشگاه شده است.
سعید یادآور شد: از جمله دانشگاه هایی که همواره با آن در ارتباط هستیم دانشگاه کردستان است و همواره به این همکاری مهم افتخار می کنیم.
رئیس دانشگاه چرمو اقلیم کردستان عراق افزود: به دلیل همکاری های گسترده با دانشگاه کردستان، تصمیم گرفته شد که چهارمین کنفرانس ریاضی و کامپیوتر در دانشگاه کردستان و با همکاری این دانشگاه برگزار شود.
سعید، موفق شدن دو ایرانی در دریافت جایزه فیلدز را مایه افتخار دانست و اظهار داشت: این موفقیت نشان می دهد ایرانی ها استعداد های درخشانی در این زمینه داشته اند و همچنان زمینه لازم برای فعالیت در این رشته را دارند.
وی اضافه کرد: امیدواریم برگزاری این کنفرانس آغازی باشد برای همکاری جدی و مستمر علمی دانشجویان و اساتید 2 کشور عراق و ایران تا از این طریق شاهد کسب موفقیت های هرچه بیشتر در این حوزه باشیم.
رئیس دانشگاه چرمو اقلیم کردستان عراق ضمن ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه کردستان، خواستار تداوم و افزایش این همکاری ها در زمینه های مختلف شد.
این کنفرانس روز جمعه 30 فروردین در دانشگاه کردستان به کار خود پایان می دهد.
9937/3034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي دانشگاه كردستان كنفرانس بين المللي رياضي و كامپيوتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۸۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها

روزبهانی گفت: یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند.

حسین روزبهانی، روانشناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با تاثیرات مثبت و منفی معلم بلاگری اظهار داشت: فضای مجازی و معلم بلاگری، تأثیر معلم بلاگری و تولید محتوایی که این افراد انجام می‌دهنو که قطعاً هم خیلی زیاد شده است را، می‌تونیم به طور همزمان هم یک اتفاق مثبت و هم یک اتفاق منفی در نظر بگیریم. این کار یک شمشیر دو لبه است که یک‌سری محاسن و یک سری معایب دارد.

وی در رابطه با مزایای این کار افزود: زمانی که اون معلم بلاگر یک شیوه تدریس را در فضای مجازی ارائه می‌دهد که خوب و رسا و جذاب هست، باعث می‌شود تعداد مخاطبانش بالا برود و به جای این که یک کلاس بیست نفره از این سبک تدریس استفاده کنند، یک جامعه خیلی بیشتر و جامعه آماری بزرگ‌تری از این سبک تدریس استفاده می‌کنند.

وی افزود: معلم در این موارد سعی می‌کند یک سری خلاقیت‌ها در روش تدریس داشته باشد. مثلا در محتوا یا ساده‌سازی دروس که همین موضوع باعث می‌شود که دانش‌آموزان علاقه بیشتری به آن درس پیدا کنند. همچنین این گسترش جامعه آماری شامل معلم‌های دیگر در شهر‌های کوچیک نیز می‌شود. برای مثال معلم‌هایی که جوان و تازه کار هستند و استرس شروع تدریس را دارند، اگر بخواهند تدریس کنند، با دیدن این شیوه تدریس اولاً تجربه و اطلاعات نو کسب می‌کنند و ثانینا شاید از استرسشان کاسته شده و آمادگی لازم برای آموز دادن را پیدا کنند.

روزبهانی در رابطه با ابعاد منفی این موضوع تصریح کرد: معمولاً معلم‌ها در فیلم‌ها و تولید محتوا‌هایی که از دانش آموزان و در فضای مجازی منتشر می‌کنند، سعی می‌کنند فضایی شاد و خنده دار را نمایش دهند و یا از یک سری از رفتار‌های دانش آموزان فیلم برداری می‌کنند که شاید برای دیگران خیلی خنده دار باشد؛ این را نیز باید در نظر گرفت که یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند و حتی روی خانواده‌اش تأثیر بگذارد.

وی در ادامه گفت: یکی از عوارض آن رفتار نادرست این است که کودک معمولاً سعی می‌کند تنها قسمت شاد خودش بروز بدهد و هیجاناتی مثل غم و غصه ناراحتیش را سرکوب کند. خب همین موضوع باعث می‌شود که خیلی نمایشی رفتار کند و سعی کند این بخش از زندگی خود را حذف و یا مخفی کند. واقعیت‌های زندگی شو و سعی کن لبخند‌ها غیر واقعی داشته باشه که می‌تواند از لحاظ روانی به او آسیب بزند و حتی می‌تواند تا حدودی هوش هیجانی کودک را کاهش بدهد.

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری