Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی‌ بدهی دولت به پیمانکاران بزرگراه اهر ـ تبریز را ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد، گفت: بزرگراه اهر-تبریز با اعتبار ۱۷۳ میلیارد تومانی تکمیل می‌شود. ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۲ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، ابوالقاسم سلطانی در نشست بررسی موانع و مشکلات بزرگراه اهر-تبریز که در شرکت پیمانکاری سامان محیط با حضور معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت زیربناهای حمل و نقل کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه سال گذشته از اعتبار 18 میلیارد و 500 میلیون تومان بزرگراه اهر-تبریز تنها 14 میلیارد تومان به دست ما رسید اظهار داشت: در سال گذشته مجموع اعتبار تخصیص یافته در دو مرحله 23 میلیارد و 200 میلیون تومان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از 87 تا 90 اعتبار تخصیص یافته به بزرگراه اهر-تبریز 17 میلیارد و 500 میلیون تومان بود که پیشرفت فیزیکی 10 درصد بود و از سال 91 تا 93 حدود 25 میلیارد و 500 میلیون تومان تخصیص یافته بود که پیشرفت دوره‌ای نیز 17 درصد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی بابیان اینکه در سال 94 اعتبار تخصیص یافته برای تکمیل بزرگراه اهر-تبریز 7 میلیارد و 400 میلیون تومان بود که با آن 12 پیشرفت فیزیکی داشتیم، گفت: بودجه سال 95 بزرگراه اهر-تبریز 51 میلیارد تومان بود که با این اعتبار نیز 12 درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم که تا پایان آن سال مجموع پیشرفت فیزیکی به 51 درصد رسیده بود.

بازدید استاندار آذربایجان شرقی از روند احداث بزرگراه اهر-تبریزاستاندار آذربایجان شرقی: بزرگراه اهر-تبریز در سال 98 تکمیل می‌شودمعاون وزیر راه‌: اتصال بزرگراه اهر ـ تبریز به مرز آذربایجان جزو اولویت وزارت راه است‌آذربایجان شرقی| تکمیل بزرگراه اهر-تبریز با مشکل تامین قیر مواجه شده استآذربایجان شرقی| تضمین ایمنی مردم هنگام تردد در بزرگراه اهر-تبریز ضروری است

سلطانی ادامه داد: در سال 96 برای بزرگراه اهر-تبریز 25 میلیارد و 380 میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته بود که در آن سال 14 درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم.

وی از پیش‌بینی تخصیص اعتبار 24 میلیارد و 200 میلیون تومانی برای تکمیل بزرگراه اهر-تبریز در سال 98 خبر داد و یادآور شد: تا پایان سال گذشته مجموع اعتبار تخصیص یافته برای بزرگراه اهر-تبریز به 149 میلیارد و 960 میلیون تومان می‌رسد.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: تا این لحظه 30 میلیارد تومان به پیمانکاران بزرگراه اهر-تبریز و مشاوران و غیره بدهی داریم که باید پرداخت شود.

سلطانی با ذکر اینکه پیمانکاران بزرگراه اهر-تبریز سال گذشته با 70 درصد ظرفیت کار کرده‌اند، گفت: سال گذشته بنابر پیگیری‌های نماینده اهر و هریس، پیمانکاران را ملزم به فعالیت شبانه‌روزی کردیم و تاکید دارم امسال اگر شرایط جوی اجازه دهد می‌توانیم بیش از سال گذشته فعالیت عمرانی داشته باشیم.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۱۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا میرتاج‌الدینی» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

به نظر بنده اکثریت کماکان با فراکسیون نیروهای انقلابی مجلس همسو خواهند بود البته اقلیت این مجلس از مجلس گذشته قوی‌تر بوده و شامل نیروهای مستقل، اعتدالی و اصلاح طلب خواهند بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

اصلاحات در نظام بانکی، اصلاح ساختار بودجه برای حذف کسری بودجه و حمایت از تولید و صنعت برای اشتغال جوانان

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اولویت من بوده و اکنون در مجلس فعلی هم عضو این کمیسیون هستم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهمترین چالش استان تنش آبی است که راهکار آن انتقال آب ارس به تبریز بوده تا مشکل آب شرب، صنعت و کشاورزی تبریز را برطرف کرد و چالش دوم احیای دریاچه ارومیه است که باید برنامه‌های جدی و عملیاتی اجرا شود و ۲۷ برنامه وجود دارد که برخی اجرا و برخی نشده است.

خط انتقال آب از کانی سیب به دریاچه ارومیه در فاز اول به اتمام رسیده و تکمیل فازهای بعدی باید پیگیری شوند.

انتقال آب از دریاچه وان ترکیه به ارومیه موضوع دیگر بوده پیشنهاد می‌کنم نیروگاه هزار مگاواتی احداث شود که برق آن به ترکیه و آب آن به ایران برسد و همکاری برد برد میان جمهوری اسلامی ایران و ترکیه است.

موضوع بعدی تکمیل خط راه آهن میانه به تبریز بوده که تا ایستگاه خاوران تکمیل شده و ۲۳ کیلومتر از خاوران به تبریز باقی مانده و باید عملیاتی شود.

مورد بعدی می‌توان به خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز و چشمه ثریا اشاره کرد که ۸۰ کیلومتر آن نیازمند ارتقا و ۲۲۰ کیلومتر باید احداث شود و سندی نیز بین ایران و ترکیه توسط وزرا امضا شده و باید عملیاتی شود.

کد خبر 6080936

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک