Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: با وجود پراکنش مناطق اسکان عشایر در این استان، سالانه 800 هزار مترمکعب آب آشامیدنی از طریق ناوگان آبرسانی در مناطق عشایر نشین فارس توزیع می شود.

به گزارش ایرنا یدالله رحمانی، پنجشنبه در آیین رونمایی از نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل و آبرسانی اداره کل امور عشایر فارس افزود: با توجه به اینکه بیش از 67 درصد از عرصه های مرتعی استان فارس در اختیار عشایر است و آنها 30 درصد گوشت مورد نیاز جامعه و 45 درصد صنایع دستی این استان را تولید می کنند، تامین آب آنان کمک موثری به چرخه تولید این قشر مولد جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: به دلیل نقش تاثیر گذار و سازنده عشایر در اقتصاد، همواره تامین آب سالم برای جامعه عشایری را در اولویت قرار داده ایم و در سال 98 که به عنوان سال رونق تولید نامگذاری شده است از تمام ظرفیت ها برای کمک به عشایر استان فارس بهره می گیریم.

**خرید 28 دستگاه خودرو برای آبرسانی به مناطق عشایری فارس
مدیر کل امور عشایر فارس نیز در این آیین با اشاره به اینکه این استان بیشترین جمعیت عشایر کشور را دارد، اظهار داشت: برای آبرسانی به عشایر کوچنده فارس، این اداره کل 46 دستگاه کامیون تانکردار در اختیار دارد که روزانه به صورت مستمر مبادرت به آبرسانی به جامعه عشایری می کند.
روح الله بهرامی افزود: به سبب پراکندگی مناطق اسکان عشایر، بُعد مسافت و سخت گذر بودن مسیر دسترسی به آنان، این کامیون ها فرسوده شده و همین موضوع ما را بر آن داشت تا از سال 97 اقدام به نوسازی ناوگان آبرسانی عشایر کنیم.
او گفت: برای انجام این کار از تسهیلات مالی خارجی (فاینانس)، منابع مالی استانی و بانک انصار بهره گرفتیم و 28 دستگاه خودرو سبک و سنگین خریداری و به ناوگان حمل و نقل و آبرسانی اداره کل امور عشایر فارس اضافه کردیم.
بهرامی، ضمن تقدیر از استاندار فارس و مسئولان این استان که در سال 97 برای حل مسایل و مشکلات جامعه عشایری همکاری و مشارکت داشتند، بیان داشت: امیدواریم این هم افزایی و همکاری ها برای تحقق اهداف برنامه ششم توسعه و افزایش سالانه پنج درصد به زیرساخت های مورد نیاز جامعه عشایری فارس تداوم داشته باشد.
برنامه ششم توسعه برای سال های 1395تا 1399 تدوین شده است.
استان فارس با 148هزار نفر جمعیت عشایری، مقام نخست را در بین استان های عشایری کشور دارد. عشایر فارس همچنین با پرورش و نگهداری بیش از سه میلیون راس دام سبک، نقش مهمی در تامین مواد پروتئینی مورد نیاز جامعه بر عهده دارند.
9873 /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي معاون استاندار عشاير توزيع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۲۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ فریدون طالبی گفت: عشایر گیلان پارسال هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز تولید کرده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۱۳۱ تنی داشت.
وی با اشاره به اینکه پرورش دام، تولید گوشت قرمز، شیر، روغن حیوانی، پشم گوسفند، ماست، پنیر و کره نیز از فرآورده‌های دامی عشایر است افزود: عشایر استان گیلان سال گذشته ۵ هزار و ۶۵۶ تن شیر تولید کرده اند که نسبت به سال قبل ۶۸ تن افزایش داشت.
رئیس اداره امورعشایر گیلان گفت: جمعیت عشایری استان پارسال ۲۲ تن عسل، ۲۲۷ تن پشم و ۵۳ هزار جلد پوست گوسفندی هم تولید کرده اند.
فریدون طالبی اضافه کرد: عشایرگیلان همچنین حدود ۵ و ۳ دهم (۵.۳) تن گیاهان دارویی شامل آویشن، گلپر، گل گاوزبان نیز برداشت کرده اند.
وی با اشاره به تولیدات صنایع دستی عشایرگفت: عشایر گیلان ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد صنایع دستی شامل قالی، جاجیم، گلیم، جوراب پشمی، شال و کت و شلوار تولید می‌کنند. 
رئیس اداره امور عشایر گیلان با اشاره به اینکه گیلان هزار و ۵۹۸ خانوار عشایر با ۶ هزار و ۵۴۵ نفر جمعیت مورد تایید سازمان آمار کشور دارد، افزود:بیشترین جمعیت عشایری گیلان در شهرستان‌های غربی استان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • ۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کند
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان