Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@08:20:33 GMT

دانستنی‌هایی از جنس شیر کاکائو!

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۸۳۵۰۲

شیرکاکائو نسبت به شیر شیرین نشده از محتوای کربوهیدرات و کالری بیشتری برخوردار بوده، اما از سطوح مشابه مواد مغذی سود می برد. ناطقان: شیرکاکائو محصولیست که به طور معمول از ترکیب شیر، کاکائو و شکر تهیه می شود. شیرکاکائو اغلب به عنوان گزینه ای مناسب برای ریکاوری پس از ورزش معرفی شده و هنگامی که در تلاش برای افزایش دریافت کلسیم و ویتامین D در کودکان هستید، جایگزینی خوب برای شیر گاو معمولی عنوان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نقل از "هلث لاین"، اما افراد بسیاری فکر می کنند که محتوای شکر زیاد در شیرهای شیرین شده موجب کاهش ارزش تغذیه ای شیرکاکائو می شود. در ادامه با فواید و ضررهای این نوشیدنی محبوب بیشتر آشنا می شویم.
سرشار از مواد مغذی

شیرکاکائو به طور کلی از ترکیب شیر گاو با کاکائو و شیرین کننده هایی مانند شکر یا شربت ذرت با فروکتوز بالا تهیه می شود. شیرکاکائو نسبت به شیر شیرین نشده از محتوای کربوهیدرات و کالری بیشتری برخوردار بوده، اما از سطوح مشابه مواد مغذی سود می برد. با توجه به نوع، یک فنجان (240 میلی لیتر) شیرکاکائو می تواند حاوی:

کالری: 180 تا 211

پروتئین: 8 گرم

کربوهیدرات: 26 تا 32 گرم

قند: 11 تا 17 گرم

چربی: 2.5 تا 9 گرم

کلسیم: 28 درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

ویتامین D: 25 درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

ریبوفلاوین: 24 درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

پتاسیم: 12 درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

فسفر: 25 درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

همچنین، شیرکاکائو حاوی مقادیر کم از روی، سلنیم، ید، منیزیم، و ویتامین های A، B1، B6، و B12 است.

شیر به عنوان یک پروتئین کامل در نظر گرفته می شود، به این معنی که حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری برای نیازهای بدن است.

به طور خاص، شیر سرشار از اسید آمینه لوسین است که به نظر می رسد بیشتر در ساخت و حفظ ماهیچه هایی قوی نقش دارد.

همچنین، شیر حاوی اسید لینولئیک کونژوگه (CLA)، نوعی اسید چرب امگا-6 که در گوشت و لبنیات، به ویژه در محصولاتی که از حیوانات تغذیه شده با علف تولید می شوند، وجود دارد. برخی مطالعات نشان داده اند که اسید لینولئیک کونژوگه ممکن است فوایدی برای کاهش وزن داشته باشد. با این وجود، نتایج مطالعات در این زمینه یکدست نیست.

از سوی دیگر، به دلیل این که شیرکاکائو شیرین می شود، این محصول حاوی 1.5 تا 2 برابر قند بیشتر نسبت به شیر گاو شیرین نشده است.

بیشتر سازمان های سلامت محدود کردن مصرف قندهای افزوده به کمتر از 5 تا 10 درصد از کل کالری های دریافتی روزانه یا کمتر از 10 قاشق چایخوری در روز را برای یک بزرگسال توصیه کرده اند.

یک فنجان (240 میلی لیتر) شیرکاکائو می تواند حاوی 3 قاشق چایخوری قند افزوده باشد. از این رو، مصرف بیش از حد شیرکاکائو می تواند به راحتی مرز مصرف توصیه شده برای قند افزوده را پشت سر بگذارد.
مفید برای سلامت استخوان

شیرکاکائو سرشار از کلسیم است که ماده معدنی اصلی در استخوان ها محسوب می شود.

لبنیات از بزرگترین منابع دریافت کلسیم غذایی محسوب می شود و در کنار آن سبزی ها، غلات، حبوبات، میوه، گوشت، ماکیان، ماهی و تخم مرغ قرار دارند.

کلسیم موجود در لبنیات به راحتی جذب می شود. به گفته پژوهشگران، این ممکن است دلیل اصلی پیوند رشد استخوان هایی قوی در کودکان و نوجوانان با مصرف لبنیات را توضیح دهد.

همچنین، شیر سرشار از پروتئین و فسفر بوده و اغلب با ویتامین D غنی می شود که تمام این مواد مغذی برای ساخت و حفظ استخوان ها و دندان هایی سالم و قوی ضروری هستند.

این ممکن است چرایی پیوند مصرف شیر و محصولات لبنی با کاهش خطر شکستگی و بیماری های استخوان، مانند پوکی استخوان، به ویژه در افراد پیر را توضیح دهد.

این مواد مغذی تنها در لبنیات وجود ندارند و از دیگر منابع غذایی سرشار از کلسیم می توان به حبوبات، مغزدانه ها، جلبک دریایی، سبزی های برگدار، و برخی انواع توفو اشاره کرد.

چندین ماده غذایی نیز به طور معمول با کلسیم و ویتامین D غنی می شوند که از آن جمله می توان به غلات صبحانه و آبمیوه ها و همچنین شیرها و ماست های گیاهی اشاره کرد.
ممکن است به ریکاوری پس از ورزش کمک کند

شیرکاکائو ممکن است به ریکاوری ماهیچه ها پس از تمرینات ورزشی خسته کننده کمک کند. این نوشیدنی سرشار از کربوهیدرات و پروتئین، به طور خاص در باز پر کردن ذخایر قندها، مایعات و الکترولیت های از دست رفته طی ورزش کمک می کند.

این می تواند چرایی معرفی شیرکاکائو به عنوان یک نوشیدنی خوب برای ریکاوری پس از ورزش را توضیح دهد. بیشتر مطالعات فواید مصرف شیرکاکائو برای ورزشکارانی که به طور معمول تمرینات ورزشی شدیدتر و با تکرر بیشتر نسبت به ورزشکاران معمولی را انجام می دهند، نشان داده اند.

البته فواید تنها به شیرکاکائو اختصاص نمی یابند. طی یک بررسی که شامل 12 مطالعه می شد، مشخص شد شیرکاکائو نسبت به دیگر نوشیدنی های سرشار از کربوهیدرات و پروتئین کارایی بیشتری در بهبود نشانگرهای ریکاوری پس از ورزش، مانند سرم لاکتات و سرم کراتین کیناز نداشته است.

از این رو، اسموتی های خانگی یا دیگر وعده های غذایی یا میان وعده های متعادل نیز احتمالا در ریکاوری ماهیچه ها پس از ورزش کارایی مشابه داشته، در شرایطی که می توانند مغذی‌تر نیز باشند.

دانستنی هایی درباره شیرکاکائو
ضررهای شیرکاکائو

نوشیدن منظم شیرکاکائو ممکن است با برخی معایب همراه باشد.
سرشار از قندهای افزوده

به طور معمول، حدود نیمی از کربوهیدرات های موجود در شیرکاکائو از قندهای افزوده سرچشمه می گیرد. در برخی محصولات ممکن است از شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده شود که این نوع شیرین کننده نیز با چاقی و دیابت پیوند خورده است.

بیشتر سازمان های سلامت محدود کردن مصرف قندهای افزوده را برای کودکان و بزرگسالان توصیه کرده اند.

به عنوان مثال، انجمن قلب آمریکا مصرف کمتر از 100 کالری یا شش قاشق چایخوری قند افزوده در روز را برای زنان و کوکان و کمتر از 150 کالری یا 9 قاشق چایخوری را برای مردان توصیه کرده است.

یک فنجان (240 میلی لیتر) شیرکاکائو به طور معمول حاوی 11 تا 17 گرم - حدود 3 تا 4 قاشق چایخوری - قند افزوده است.

مصرف بیش از حد قندهای افزوده با افزایش وزن و خطر بیشتر ابتلا به بیماری های مزمن، مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی، و حتی برخی انواع سرطان پیوند خورده است.

همچنین، رژیم های غذایی سرشار از قندهای افزوده با آکنه، پوسیدگی دندان، و افزایش خطر افسردگی مرتبط هستند.
همه نمی توانند آن را تحمل کنند

شیرکاکائو حاوی لاکتوز، قند طبیعی موجود در شیر و دیگر محصولات لبنی، است.

افراد بسیاری در سراسر جهان نمی توانند لاکتوز را گوارش کنند و در صورت مصرف لبنیات با علائمی مانند اسهال، گاز بیش از حد، و کرامپ مواجه می شوند.

افزون بر این، برخی افراد به شیر آلرژی دارند یا در صورت مصرف آن به یبوست مبتلا می شوند. این شرایط بین کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است.
ممکن است خطر برخی بیماری ها را افزایش دهد

شیرکاکائو ممکن است خطر برخی بیماری ها، از جمله بیماری قلبی و برخی انواع سرطان را افزایش دهد.

ممکن است به بیماری قلبی منجر شود

شیرکاکائو حاوی چربی اشباع زیاد و قندهای افزوده است که ممکن است اثری منفی بر سلامت قلب داشته باشند.

به عنوان مثال، نتایج یک مطالعه نشان داد که سهم 17 تا 21 درصد قند افزوده در کالری های مصرفی در مقایسه با سهم کمتر از 8 درصد می تواند خطر بیماری قلبی را 38 درصد افزایش دهد.

همچنین، قند افزوده می تواند خطر بیماری قلبی در کودکان را به واسطه افزایش کالری دریافتی و چربی بدن افزایش دهد. این ماده عوامل خطرآفرین بیماری قلبی مانند کلسترول بد و تری گلیسیرید را نیز افزایش می دهد.

بیشتر کارشناسان معتقدند که رژیم های غذایی سرشار از چربی اشباع عوامل خطرآفرین برای بیماری قلبی را افزایش می دهند.

افزون بر این، پژوهش ها نشان داده اند که جایگزینی چربی اشباع با چربی های دیگر احتمالا برای سلامت قلب مفید است.

به عنوان مثال، مطالعه ای که طی یک بازه زمانی 20 ساله انجام شد، نشان داد که جایگزینی چربی مصرفی از لبنیات با مقدار مشابه از چربی چند غیراشباع - در غذاهایی مانند ماهی چرب و مغزدانه ها وجود دارد - می تواند خطر بیماری قلبی را 24 درصد کاهش دهد.

ممکن است با برخی انواع سرطان مرتبط باشد

در برخی موارد، رژیم های غذایی سرشار از شیر و محصولات لبنی دیگر با افزایش خطر برخی انواع سرطان پیوند خورده اند.

به عنوان مثال، بررسی 11 مطالعه که بیش از 700 هزار نفر را شامل می شد، نشان داد، احتمال مرگ ناشی از سرطان پروستات در مردانی که به میزان زیاد لبنیات مصرف می کنند 1.5 برابر بیشتر است.

نتایج یک بررسی دیگر که شامل 34 مطالعه می شد، نشان داد که مصرف لبنیات با افزایش 20 درصدی خطر سرطان معده پیوند خورده است.

با این وجود، برخی مطالعات نیز هیچ پیوندی را بین مصرف شیر یا لبنیات و خطر سرطان نشان نداده اند. در برخی موارد، لبنیات حتی به نظر می رسد آثار محافظتی اندکی در برابر سرطان های کولورکتال، مثانه، پستان، پانکراس، تخمدان، و ریه ارائه می کند.

افزون بر این، رژیم های سرشار از قندهای افزوده با افزایش خطر برخی انواع سرطان، از جمله مری و پلورا، غشایی که ریه ها را پوشش می دهد، پیوند خورده است.

در شرایطی که برخی پژوهش ها نشان داده اند که برخی انواع شیر ممکن است خطر سرطان های خاص را افزایش دهند، پیش از نتیجه گیری قطعی به مطالعات بیشتری برای بررسی این ارتباط نیاز است.
آیا باید شیرکاکائو مصرف کنید؟

شیرکاکائو مواد مغذی مهمی مانند کلسیم، پروتئین و ویتامین D را ارائه می کند که می توانند برای سلامت انسان مفید باشند. با این وجود، این نوشیدنی سرشار از کالری و قند افزوده است که می تواند به افزایش وزن منجر شده و شاید خطر برخی بیماری های مزمن را افزایش دهد.

مصرف شیرکاکائو در کودکان باید به دقت زیر نظر باشد. مصرف بیش از حد این نوشیدنی می تواند به چاقی، پوسیدگی دندان و دیگر مشکلات سلامت در کودکان منجر شود.

اگرچه شیرکاکائو یک نوشیدنی خوشمزه است، اما نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. منبع: عصر ایران برچسب ها: دانستنی ، شیر کاکائو ، مواد مغذی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دانستنی شیر کاکائو مواد مغذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۳۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی

وزیر نیرو با اشاره به اینکه با اصلاح قوانین مالی صنعت برق، سرمایه گذاری در حوزه تولید برق برای بخش خصوصی اقتصادی شده است، افزود: نیروگاه‌های سراسر کشور می‌توانند برق تولیدی خود را با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی به مشترکان به فروش برسانند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور اظهار داشت: بار اصلی وظایف صنعت برق کشور بر عهده بخش نیروگاهی است و بر همین اساس لازم بود در قالب همایشی سراسری آخرین اقدامات و برنامه‌های تولید برق نیروگاهی مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد.

وی در ادامه به توسعه سریع کشور در طول دهه‌های گذشته اشاره کرد و افزود: در دهه‌های گذشته با توجه به رشد خوب کشور در بخش‌های مختلف به ویژه بخش صنعت، تقاضا برای مصرف برق به شدت افزایش یافت و همین روند توسعه‌ای باعث شد میان تولید و مصرف برق کشور فاصله معناداری ایجاد شود.

محرابیان اضافه کرد: اقتصاد کشور به صورت کلی بر پایه انرژی طرح‌ریزی شده است و در دهه‌های گذشته صنایع انرژی‌بر فراوانی مانند سیمان، آلومینیوم، فولاد، مس و در کنار آن بخش خانگی و تجاری رشد قابل توجهی داشتند که نتیجه همه این اتفاقات افزایش بسیار زیاد نیاز مصرف برق در کشور بود.

وزیر نیرو با اشاره به روند‌های متفاوت افزایش ظرفیت تولید نیروگاهی برق کشور در دولت‌های گذشته بیان کرد: در دولت‌های هفتم و هشتم 60 درصد، در دولت‌های نهم و دهم 68 درصد و در دولت‌های یازدهم و دوازدهم تنها 23 درصد به ظرفیت تولید برق کشور نسبت به ابتدای هر دولت افزوده شد.

وی با بیان اینکه عملکرد ضعیف دولت گذشته در توسعه ظرفیت نیروگاهی سبب شد تا دولت سیزدهم در ابتدای شروع به کار خود با ناترازی زیادی در صنعت برق رو به رو باشد، اظهار داشت: در ابتدای فعالیت باید دو اقدام اساسی یعنی جبران ناترازی پیش آمده و مدیریت بار مصرف برق را در دستور کار قرار می‌گرفت.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه تقدیمی به مجلس شورای اسلامی گفت: با اتکا به توان داخلی و ظرفیت نیروگاهی کشور از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از 8500 مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است که برای تحقق این مهم از اقدامات متفاوتی مانند ارتقای بازدهی نیروگاه ها، احداث نیروگاه جدید در بخش‌های تجدیدپذیر، حرارتی و برقابی استفاده شد.

وی با بیان اینکه اینکه در کنار اقدام برای افزایش ظرفیت تولید برق، در بخش مصرف نیز اقدامات گسترده‌ای در دستور کار قرار گرفت، توضیح داد: سیاست وزارت نیرو تامین برق برای همه بخش‌ها مبتنی بر نظام مصرف است و در همین راستا در دولت سیزدهم تلاش بر این است تا صنعت برق به صورت اقتصادی اداره شود.

محرابیان با تاکید بر اینکه در دو سال گذشته برق مورد نیاز بخش خانگی به صورت 100 درصد تامین شد، افزود: در بخش صنعت نیز در 4 ماهه گرم سال 1402 نسبت به مدت مشابه سال 1400، بیست و پنج درصد انرژی برق بیشتری برای این بخش تامین شد و در همین بازه زمانی برای اولین بار میزان تامین برق صنایع از بخش خانگی پیشی گرفت.

وزیر نیرو رابطه اضافه کرد: تامین برق کافی برای بخش‌های مختلف در تابستان سال 1402 نسبت به سال 1400 در حالی رقم خورد که در تابستان 1400 خاموشی‌های گسترده در کشور اتفاق افتاد و نیز تابستان سال گذشته بر اساس منابع معتبر جهانی گرم‌ترین سال کره زمین در طول تاریخ معرفی شد.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مهم‌ترین دلیل ناترازی انرژی برق در کشور بی توجهی به اقتصاد انرژی است، بیان کرد: در طول دهه‌های گذشته حلقه‌های مصرفی انرژی با سرمایه‌گذاری‌های ویژه رشد زیادی پیدا کرده‌اند، اما در این بین در بخش نیروگاهی کشور که در واقع محرک بخش‌های مختلف صنعت است، سرمایه‌گذاری کافی صورت نگرفته است.

وی با تاکید بر لزوم اصلاح اقتصاد صنعت برق با هدف رفع ناترازی‌ها گفت: سرمایه‌گذاری در بخش نیروگاهی باید به شیوه‌ای دنبال شود که فعالیت در این عرصه برای بخش خصوصی از جذابیت کافی برخوردار باشد.

محرابیان توضیح داد: نیروگاه‌های بخش خصوصی که در دو سال گذشته مجوز گرفته‌اند بر اساس قوانین جدید فعالیت خود را پیگیری می‌کنند و با توجه به نرخ‌های جذابی که مبتنی بر قانون برای مصرف بیش از الگوی بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است، نیروگاه‌ها می‌توانند بر‌خلاف گذشته در این صنعت کسب سود داشته باشند.

وی همچنین به آغاز معاملات بورس انرژی با حضور شرکت‌های توزیع برق اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نیروگاه‌ها می‌توانند با عرضه برق تولیدی خود در بورس به شرکت‌های توزیع و مشترکان بالای یک مگاوات، پول حاصل از فروش را به صورت نقدی دریافت کنند.

وزیر نیرو با اعلام این خبر که به زودی در بورس انرژی ساز و کار جدیدی برای عرضه مستقیم برق نیروگاه‌ها به مصرف کنندگان از طریق بورس انرژی نیز ایجاد خواهد شد، گفت: تمام تلاش ما این است که با جذاب کردن اقتصاد صنعت برق، ساز و کاری ایجاد کنیم تا نیروگاه‌ها به صورت نقدی انرژی برق تولید شده خود را به مشترکان بفروشند و درآمد حاصل از آن را صرف توسعه فعالیت‌های خود کنند.

محرابیان با اشاره به تجربه موفق عرضه برق تجدیدپذیر در تابلوی سبز بورس گفت: اجرای موفق تابلوی سبز بورس که سبب شد فعالیت نیروگاهی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر برای بخش خصوصی جذاب و اقتصادی شود، اثبات می‌کند که عرضه برق نیروگاه‌های حرارتی نیز در بورس انرژی می‌تواند به افزایش جذابیت فعالیت بخش خصوصی در این بخش و حل مشکل نقدینگی این صنعت کمک کند.

وی در ارتباط با برنامه‌های جامع وزارت نیرو برای افزایش مشارکت مشترکان بخش خانگی در مدیریت بار مصرف برق نیز گفت: با یک روش هوشمندانه و با اختصاص پاداش صرفه‌جویی به مشترکان میزان مصرف برق بخش خانگی به شکل معناداری نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافت و در واقع انرژی برق به جای استفاده نادرست در بخش غیرمولد در بخش مولد مورد استفاده قرار گرفت.

وزیر نیرو با تاکید بر مدیریت مصرف بخش خانگی با روش‌های هوشمند و خلاقانه اضافه کرد: با اینکه در بسیاری از کشور‌های اروپایی با هدف کاهش مصرف برق، تعرفه‌ها تا 70 سنت افزایش یافت، سیاست دولت سیزدهم در این حوزه افزایش حداکثری مشارکت مشترکاندر صرفه‌جویی  با اجرای طرح‌های متنوع مدیریت مصرف بود.

محرابیان با اشاره به اینکه در سال 1401 برای عبور موفق از اوج بار مصرف برق 100 اقدام، برای عبور موفق از اوج بار مصرف برق، سال گذشته 140 اقدام و برای سال جاری نیز 180 اقدام در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: در سال جاری علاوه بر تکرار پاداش صرفه‌جویی سال گذشته برای مشترکان کم مصرف، همچنین در قالب یک کمپین جامع و با هدف مشارکت حداکثری مردم در طرح‌های مدیریت مصرف برق، تعداد 80 میلیون جایزه ویژه برای مشترکان در نظر گرفته شده است که شامل مواردی مانند 600 دستگاه خودرو، ده‌ها هزار لوازم خانگی کم مصرف، ده‌ها هزار دستگاه‌های هوشمند و... است.

وی با تاکید بر اینکه منظور از مشارکت مردم در طرح‌های مدیریت مصرف برق به هیچ وجه به معنای کاهش سطح رفاه مردم نیست، گفت: مشترکان می‌توانند با خاموش کردن لوازم پرمصرف و مازاد خود مانند کولر‌های گازی اضافی در مناطق گرمسیری در لیست مشترکان کم مصرف قرار بگیرند و مشمول جوایز ارزنده کمپین سال جاری شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی
  • کاکائو: مدرسه فوتسال ایران را می‌ستایم/با یک اشتباه حذف شدیم
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!