Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، برات قبادیان در حاشیه بازدید از شرکت های کشت و صنعت دعبل خزاعی، سلمان فارسی و فارابی، اظهار داشت: سیل تاکنون به بیش از 45 هزار هکتار از زمین های 5 کشت و صنعت شرکت توسعه نیشکر خسارات جدی وارد کرده است و در کشت و صنعت های سلمان فارسی و دهخدا علاوه بر مزارع، در تاسیسات و کارخانه ها نیز خسارت جدی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر برآورد دقیقی از میزان خسارت های سیلاب به کشت و صنعت های نیشکر ممکن نیست، گفت: با توجه به گسترش لحظه ای سیلاب، میزان خسارت ها نیز روز به روز در حال افزایش است.

قبادیان بیان کرد: در کشت و صنعت نیشکر دهخدا تا چند روز قبل میزان خسارت ها کمتر بود، اما با نفوذ سیلاب، میزان خسارت ها نیز افزایشی چند برابری پیدا کرد و به رقمی بین ۱۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بخشی از خسارت های ایجاد شده در اثر سیلاب به کشت و صنعت های نیشکر در حال حاضر مشخص نیست و به دلیل آب گرفتگی وسیع پنهان مانده است، از این رو  باید منتظر ماند تا سیلاب فروکش کند تا بتوانیم میزان دقیق خسارت ها را برآورد کنیم.

قبادیان با بیان اینکه دارایی و سرمایه اصلی کشت و صنعت ها، مزارع نیشکر است، تصریح کرد: سرمایه گذاری های کلانی برای تبدیل زمین های شوره زار به زمین کشاورزی صورت گرفته است و اکنون سیل تمامی این  زیرساخت های کشاورزی را تخریب کرده است.

وی با اشاره به نفوذ آب به تاسیسات و کارخانه های دو کشت و صنعت نیشکر عنوان کرد: در کشت و صنعت نیشکر دهخدا و سلمان فارسی، سیلاب علاوه بر خسارت به مزارع، تاسیسات و کارخانه ها را نیز در آب فرو برده است و بخش صنعت نیز دچار خسارات زیادی شده است. در عین حال در کشت و صنعت فارابی نیز آب در حال نفوذ به مزارع نیشکر است.

قبادیان خاطرنشان کرد: با توجه به بازدیدهایی که از خسارت های وارده به کشت و صنعت های نیشکر انجام شد، تخمین شخصی من این است که بین 6 تا 7 هزار میلیارد تومان خسارت به پنج کشت و صنعت نیشکر وارد شده است و با توجه به اشتغال 20 هزار نفری در مجموعه شرکت توسعه نیشکر، باید به دنبال راه حلی برای کاهش خسارت ها در کمترین زمان باشیم.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: جبران خسارت های وارده بر اثر سیل به تنهایی از توان دولت خارج است و همه ارکان نظام باید کمک کنند تا این خسارت ها جبران شود و یا به حداقل برسد.

قبادیان ادامه داد: برای جبران خسارت های سیل نیاز به بودجه کلانی است، که پس از فروکش کردن سیلاب در خوزستان باید میزان خسارت به صورت کارشناسی محاسبه شود. تنها توصیه ای که دارم است که دانشگاه های کشور به کمک دولت بشتابند و راهکارهای علمی و عملی برای کاهش خسارت های سیل در کمترین زمان ارائه دهند.

گفتنی است،  معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت به همراه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان از کشت و صنعت های دعبل خزاعی، سلمان فارسی و فارابی که زیر آبِ ناشی از سیل قرار دارند، بازدید کردند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کشت و صنعت نیشکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود

محمدکعب عمیر نماینده مردم شریف شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت هفت‌تپه روز‌های خوشی را سپری می‌کند و این امر نشان می‌دهد که واگذاری این مجموعه بزرگ به شرکت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان کار بسیار خوب و درستی بوده است.

به گفته او فرصت‌های سرمایه گذاری بسیار خوبی در نیشکر هفت تپه وجود دارد که با ایجاد صنایع تبدیلی در این مجموعه بزرگ شاهد ایجاد اشتغال جدید برای جوانان خواهیم بود.

کعب عمیر می‌گوید: شرایطی که در حال حاضر در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به وجود آمده نتیجه یک واگذاری درست و کار جهادی و همدلی مسئولان و کارگران است.

نماینده مردم شوش بر تسریع در انتقال مالکیت شرکت نیشکر هفت تپه به توسعه نیشکر و صنایع جانبی تاکید کرد و گفت: انتظار می‌رود دولت هرچه سریع‌تر با واگذاری انتقال مالکیت شرکت نیشکر هفت تپه به صورت نهایی به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان موافقت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان