Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، ترانسفورماتورهای مصرف داخلی و نوتر در ۱۳۸ پست فوق توزیع (۲۰/۶۳ کیلوولت) حوزه جغرافیایی امور انتقال نیروی البرز، با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون ریال مهار و مقاوم‌سازی شد.

محراب رضازاده، مدیر امور انتقال نیروی البرز در این رابطه گفت: قبل از اجرای این طرح، ترانسفورماتورهای مصرف داخلی و نوتر در اغلب پست‌های فوق توزیع (۲۰/۶۳ کیلوولت)، بدون هیچ گونه مهاری و تنها از طریق چرخ روی سازه‌های فلزی قرار داشت که در صورت وقوع زلزله شدید، احتمال سقوط آنها در حد بسیار بالایی متصور بود، به همین دلیل بازدیدها و بررسی‌های زیادی از سوی کارشناسان امور انتقال نیروی البرز روی شیوه مهار آنها به‌عمل آمد و پیشنهادهای متعددی مطرح شد و در آخر سریع‌ترین، ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه که استفاده از پیچ و مهره بود، مورد تأیید دفتر فنی انتقال و معاونت بهره‌برداری قرار گرفته و به اجرا گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد تأثیر اجرای این طرح افزود: پایداری شبکه برق در زمان وقوع زلزله که خود از زیرساخت‌های اصلی کشور است، تأثیر بسزایی در جلوگیری از بروز و گسترش بحران، مشکلات پس از وقوع زلزله، کارکرد عادی سایر شریان‌های حیاتی و نهایتاً ایجاد آرامش برای جامعه و شهروندان را در پی خواهد داشت.

مدیر امور انتقال نیروی البرز، ویژگی بارز و مزیت این طرح نسبت به موارد مشابه را سادگی، هزینه پایین اجرا و سرعت بالا در انجام کار عنوان کرد.

کد خبر 4595375

منبع: مهر

کلیدواژه: برق نیروگاه برق صنعت برق برق رسانی مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد

 علیرضا قاسمی  بیان کرد: مجتمع آبرسانی بندینی در جنوب استان مشتمل بر ۲۸ روستا در شهرستان‌های زرآباد و کنارک است که طول خط انتقال اصلی و فرعی این مجتمع به بیش از ۱۱۰ کیلومتر می‌رسد و این خط انتقال آب را از منطقه جهلو زرآباد تا روستای ساحلی تنگ در کنارک منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سال جاری منجر به وقوع سیلاب، طغیان و تغییر مسیر رودخانه‌های محلی شد که در پی این اتفاق خط انتقال در پنج نقطه دچار حادثه و آب بردگی شد. 

قاسمی افزود: پس از فروکش سیلاب ضمن ارزیابی مسیر‌های اصلاح خط، نسبت به تهیه لوله اقدام شد و با استقرار تیم اجرایی طی مدت زمان کمتر از ۱۰ روزعملیات لوله گذاری به طول بیش از سه کیلومتر صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، پیش بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده کلیه روستا‌های مسیر به مرحله آبگیری برسند، افزود: در مدت قطع آب در شبکه‌های روستایی با استقرار ۱۳ دستگاه تانکر، آبرسانی سیار به اهالی منطقه انجام می‌گرفت.

 در پی وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان تدمین آب شرب ۲۹۵ روستا و ۶ شهر استان دچار اختلال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • البرز| شورای ششم جذب نیروی جدید نداشته است
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • زلزله خوزستان را لرزاند