Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان فردا افتتاح می شود و فعالیت خود را با مشارکت شرکت های توسعه گرا و همه ارکان حاکمیت آغاز می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ علیرضا رزم حسینی شب گذشته در دیدار رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی و رئیس کمیسیون بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی که در هتل رفاه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در طی سه ماه گذشته همدلی و همزبانی بسیار خوبی در بین دستگاه های اجرایی، قضایی، ائمه جمعه و فعالان بخش خصوصی شکل گرفته است که می تواند سرآغاز یک تحول اقتصادی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با آغاز اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی، همه ارکان حاکمیت به ویژه دستگاه قضایی برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی بسیج شده اند و 18 نماینده استان هم در این مسیر همراهی خوبی با دستگاه های اجرایی دارند. 
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ائمه جمعه بر فرآیند اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نظارت دارند، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی مهمترین نیاز کشور، توجه به اقتصاد جامعه و معیشت خانوار است و ما هم به دنبال این هستیم که با اصلاح ساختارهای اداری، زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی جوامع محلی را فراهم کنیم. 

وی ادامه داد: متاسفانه نظام اداری دیوان سالار و تمرکزگرا یکی از مهمترین موانع پیش روی توسعه و پیشرفت جوامع محلی به شمار می رود و به رغم شعارهای داده شده برای تفویض اختیارات، طی سنوات گذشته همواره شاهد تشدید تمرکزگرایی بوده ایم.

رزم حسینی تاکید کرد: به جز برخی مقاطع بسیار کوتاه، در همه دولت های پس از انقلاب اسلامی تمرکزگرایی در پایتخت تشدید شده است و این مسئله اکنون به عنوان یک مانع برای پیشرفت اقتصادی کشور و باید آن را از سر راه نظام اداری کشور برداشت.  

وی با ابراز امیدواری از اینکه با همگرایی همه بخش ها بتوان الگوی طرح مثلث توسعه اقتصادی را پیاده سازی کرد، تاکید کرد: نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی فردا افتتاح می شود و رسما فعالیت خود را با همکاری شرکت های توسعه گرا و حمایت ویژه همه بخش های حاکمیتی آغاز می کند. 

استاندار خراسان رضوی گفت: از ابتدای آغاز اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی تا به امروز با 53 شرکت توسعه گرا تفاهم نامه معین اقتصاد مقاومتی به امضا رسیده است و هفته آینده هم یک تفاهم نامه دیگر منعقد خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری  خراسان رضوی گفت: این استان بیش از ۸ میلیون هکتار  زمین ملی دارد که حفظ و حراست از آن نیازمند مشارکت مردم و همیاران طبیعت است.

فنودی افزود: وجود حدود ۲۵ هزار همیار طبیعت در خراسان رضوی فرصت مغتنمی برای فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی و  نمونه شاخصی از مشارکت خودجوش مردم در زمینه احیا و حفاظت از منابع طبیعی است.

وی گفت: طرح شورای همیار طبیعت  نخستین بار  به همت خراسان رضوی به سازمان منابع طبیعی  و آبخیزداری کشور ارائه  و با تصویب و تایید آن در اداره کل آموزش ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان قرار شد این طرح به صورت پایلوت دراین  استان آغاز و پس از بررسی نقاط ضعف و قوت آن برای اجرا به سراسر کشور ارسال شود.

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی افزود:با  آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت قرار است در هر شهرستان شورای همیار طبیعت تشکیل و علاقمندان به منابع طبیعی و حفظ و حراست از آن با عضو شدن در این شورا بازوی توانمندی در این مسیر متعالی باشند.

 فنودی استفاده از خرد جمعی همیاران طبیعت استفاده از ظرفیت و توانمندی آنها و ایجاد ساختار منسجم این گروه مردمی را از اهداف تشکیل این شورا برشمرد و گفت:  حفظ مراتع و منابع طبیعی، توسعه فضای سبز و درختکاری و درخت داری از برکات و آثار مشارکت همیاران طبیعت است که به صورت داوطلبانه و خودجوش به عنوان باقیات و صالحات ارزشمند برای این عزیزان ماندگار خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به شعار سال با عنوان  جهش تولید با مشارکت مردم افزود: آموزش و ترویج در موضوع روابط عمومی سرمایه‌گذاری در توسعه و حفظ منابع طبیعی است چرا که آگاهی مردم باعث افزایش و دغدغه مندی آنها در این حوزه و موجب برکات فراوانی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی از همه علاقمندان به طبیعت خواست تا با مراجعه به سامانه همیار طبیعت و دریافت کارت شناسایی به جمع حافظان مروجان و حامیان طبیعت بپیوندند.

در حاشیه این مراسم همیاران طبیعت از نهالستان ایرانی تورانی طرق بازدید و با روند تولید نهال برای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت آشناشدند 

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی