Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@12:31:43 GMT

شورای توسعه در حوزه فعالیت های قرآنی جایگاه ضعیفی دارد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۲۵۱۶

شورای توسعه در حوزه فعالیت های قرآنی جایگاه ضعیفی دارد

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی ‌در خصوص وضعیت قرآنی در جامعه گفت: انتظارات قرآنی ما هم اکنون خیلی بیشتر است. تلاش کردیم منطقی را برای اهداف و سیاست‌های قرآنی پیگیری کنیم علیرغم اینکه ما کشور اسلامی هستیم و تکالیف قرآنی در این خصوص داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تربیت ده میلیون حافظ قرآنی از جمله تکالیفی است که بر عهده ما گذاشته شده است. یا در قانون اساسی تمامی افراد باید حائز شرایط آموزش قرآن اعم از روخوانی و روانخوانی را داشته باشند که در قالب پنجم و ششم با نوساناتی همراه بود. ما توانستیم در سال گذشته بودجه قرآنی را از ردیف کمک‌ها خارج کنیم و ردیف مستقلی برایش پیش بینی کرده ایم.

نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: من فکر می‌کنم که قرآن در اولویت نیست، شعارها تنهادر ظاهر است و باید اهتمام دولت‌ها را در عمل دید. با توجه به اینکه تنها راهی که برای نجات کشور در بحران‌های متعدد تمسک به قرآن است، روزی را میبینم که این کار از دستور کار دولت عملاً خارج می‌شود.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی افزود: در سال جدید بنا داریم که شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی در استان‌ها را فعال کنیم که یکی کارهای مصوب در قانون نیز همین بوده است، اما شورای توسعه در بستر قرآنی ملزم به اجرای آن نبوده است. ما در حوزه قانون گذاری مشکلی در عرصه فعالیت‌های قرآنی نداشته‌ایم ولی در اجرای قوانین مشکل وجود دارد.

وی افزود: شورای توسعه در ارتباط با سیاست گزاری های فعالیت‌های قرآنی جایگاه ضعیفی دارد و دستگاه‌ها نیز خودشان را ملزم به اجرای مصوبات شورای توسعه نمی‌دانند. اگر چه نهادهای مردمی و تشکل‌ها با دست خالی فعالیت‌هایی را در حوزه قرآنی داشته‌اند، اما واقعاً در سال ۹۷ فعالیت چشمگیری وجود نداشت و گام رو به جلویی در حوزه فعالیت‌های قرآنی برداشته نشد که این مسأله نیز به مرحله اجرایی بالاترین دستگاه مدیریتی که شورای توسعه باشد، برمی گردد.

مسابقات بین المللی قرآن؛ تجلی همدلی و وحدت

نصرالله پژمان فر در خصوص برپایی مسابقات بین المللی قرآن کریم در کشور، گفت: بُعد داخلی آثار برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم، افزایش ارتباط مردم با فضای قرآن و اصلاح غفلت‌هایی است که نسبت به قرآن صورت می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به ابعاد خارجی برگزاری این مسابقات، اذعان داشت: جایگاه ایران با برگزاری این مسابقات در کنار سایر کشورها به عنوان کشوری که نسبت به موضوع قرآن حساسیت دارد، تثبیت خواهد شد.

پژمان فر در ادامه با بیان اینکه همچنین این مسابقات بر همراهی و همدلی بین المللی مسلمانان تأثیر بسزایی دارد، تأکید کرد: لازم است برای تثبیت این جایگاه و افزایش ارتباطات بین المللی در فضای قرآنی نسبت به بیان ابعاد دیگری از قرآن کریم در حاشیه برگزاری این مسابقات تلاش‌های صورت گیرد.

وی ادامه داد: تفسیر و تدبر در آیات قرآن کریم در شرایط کنونی منطقه بسیار لازم به نظر می‌رسد تا همدلی مسلمانان را بیش از گذشته نشان دهد و آنها را نسبت به مسائل و وقایعی که هم اکنون در منطقه شاهد آن هستیم بیدار کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۲۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • قرآن همه چیز ماست
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی