Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورای شهر تلاش می کند تا فعالیت روزنامه و موسسه همشهری که با کمبود منابع مالی مواجه است، ادامه پیدا کند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی شورای اسلامی شهر تهران، «حسن خلیل آبادی» درباره مشکلات پیش روی موسسه همشهری اظهار داشت: مشکلات مالی آسیب زا است و مطبوعات جزو اولین گروه‌هایی هستند که نبود رونق اقتصادی به آن ها ضربه خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به وضعیت اقتصادی کشور بسیاری از رسانه‌های مکتوب، دچار مشکل تامین هزینه‌ شده‌اند و موسسه همشهری نیز از این قاعده مستثنی نیست.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: این موسسه اگر خوب مدیریت می‌شد و ساختار را زودتر اصلاح می‌کردند، بدهی هایشان انباشته نمی شد و به بحران نمی رسیدند.
وی افزود: برنامه شورای شهر تهران نیز بر ادامه فعالیت این موسسه است.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این موسسه یک برند مطبوعاتی و تبلیغاتی در شهر است و باید حفظ شود و کسی حق ندارد آن را دچار مشکل کند.
وی با طرح این پرسش که این مشکلات ناشی از سوء مدیریت و یا بحران مالی بوده است، ادامه داد: سوء مدیریت موجب ایجاد ساختار بسیار بی ‌حساب و کتاب در موسسه همشهری شد که اصلاح هم نشده و در نهایت انباشت بدهی ها وضعیت این موسسه را به این روز انداخته است.
وی با بیان اینکه هیات مدیره همشهری را شهردار تهران انتخاب می‌‌کند، اظهار داشت: شهردار باید توجه کند که این افراد علاوه بر دیدگاه‌های فرهنگی، نگاه اقتصادی و برنامه‌ هم داشته باشند که با ابتکار و خلاقیت همشهری را روی پای خود نگه دارند.
خلیل آبادی با تاکید بر اینکه اخراج نیروها تنها موجب کاهش هزینه‌ها نمی‌شود، افزود: باید با ابتکار و خلاقیت و باز کردن پنجره و درگاهی به سمت فعالیت های اقتصادی همشهری یا هر موسسه‌ ای را از بحران دور کنیم.
به گزارش ایرنا، این عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین در یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای شهر تهران نسبت به تعدیل نیرو در موسسه همشهری واکنش نشان داده و گفته بود شهرداری تهران فاقد یک استراتژی دائمی برای تعدیل نیرو است.
وی با بیان این که درست در همان روزی که اکثر شما در اولین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی مشغول تبریک گفتن سال نو به همکاران خود بودید، جمع 105 نفر از خانواده بزرگ روزنامه همشهری در اولین مرحله حضورشان در محل کار با جمله «کارمند تعریف نشده است» روی دستگاه انگشت‌ زن حضور و غیاب رو به رو شدند.
همچنین احمد مسجد جامعی عضو دیگر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و سی و پنجمین جلسه این شورا با انتقاد از تعدیل نیرو در موسسه همشهری، نحوه تعدیل نیرو در این موسسه را شایسته ندانست.
تهرام/7244/6003

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شوراي شهر تهران موسسه همشهري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • امیرعبداللهیان تهران را به مقصد بانجول ترک کرد
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • دستگیری شاهرخ‌خان در تهران | ناگفته های شاهرخ خان در گفت و گو با همشهری آنلاین
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد