Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@04:19:54 GMT

مدیریت یا ایستگاه وقت گذرانی!؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۵۶۲۰

مدیریت یا ایستگاه وقت گذرانی!؟

در اخبار آمده است که فرماندار محترم اسدآباد در شرف تودیع هستند، خبری که هرچند از ابعاد مختلف نیاز به بررسی است اما از دیدگاه عامه مردم این آمدن و رفتن ها خساراتی دارد که متاسفانه تمامی آن از جیب ملت پرداخت می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش نافع،اولین خسارت این نوع جابجایی ها نصب بنرهای رنگارنگ با عناوین مختلف از سوی ادارات و سازمانها در خوش آمدگویی به مدیران شهرستان است که دامنه پایان آن تقریبا تا آستانه پایان مسؤلیت مدیر منتصب پیش می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از لیاقت و شایستگی این مدیران گرانقدر گرفته تا توانمندی های مدیریتی قدرتمند آنان و بعضا خصوصیات اخلاقی برجسته این بزرگواران در بنرهای نصب شده در جای جای این شهرستان مظلوم به چشم می خورد.

 

راستی چه کسی پاسخگوی جابجا شدن زودهنگام این مدیران است؟ مگر غیر این است که اینها مامور ساختن و آباد سازی این شهرستان هستند.

 

آیا مدیری می تواند در کمتر از چهار سال آنهم با ساکن شدن در شهرستان و متمرکز شدن بر مشکلات اولویت دار مردم باری از روی دوش آنان بردارد؟ اگرغیر این است چرا نمایندگان مجلس، ریاست جمهور و برخی سازمانهای دولتی با مدیریت چهارساله و هشت ساله اداره می‌شوند؟

 

آیا کسی هست که با رفتن یک مدیر نمودار عملکرد آن را در حوزه های مختلف بصورت علمی و واقعبینانه ترسیم نماید و مردم را در جریان میزان عملکرد مثبت یا منفی آن قرار دهد؟

 

چگونه می خواهیم به آبادانی شهرستان برسیم در جایی که هیچ مسؤلی در قید نرخ بیکاری اسدآباد نیست؛ چگونه می توانیم امیدوار به آینده باشیم زمانی که در جذب بودجه های ملی رتبه آخر در استان را داریم؟

 

چگونه می خواهیم به منویات رهبر انقلاب در پیشبرد اهداف چهل ساله انقلاب جامه عمل بپوشیم در حالی که مدیران شهرستان از ساکن شدن در آن ابا دارند؟

 

چگونه می توانیم پیشرفت کنیم تا زمانیکه چاپلوسی ها و خوش‌رقصی های اداری جایگزین مدیریت جهادی و انقلابی شده است؟

پارتی بازی، رانت خواری، حق مردم خوری، ضایع کردن حقوق کارگر ، بی توجهی به معیشت مردم، خوش آمد گویی و هدایای بدرقه بی مورد مدیران و صدها عیب و نقص و بدعت های اداری را که نشأت گرفته از خوی اشرافیگریست، چگونه توجیه نماییم؟

 

در کدام کشور دنیا مسؤلی به راحتی و بدون پاسخگویی به جدول بیلان کاری خود جابجا می شود؟

 فرماندار اسدآباد اعلام می‌کند، در جلسه شورای مسکن اسدآباد در جذب تسهیلات مسکن روستایی آخرین رتبه استان را دارد، در شورای اداری مطرح نرخ 12 درصدی بیکاری در اسدآباد زیبنده نیست؛  خب چه کسی پاسخگوست؟

 

حال باید منتظر ماند تا کدام دست غیبی می خواهد از راه برسد و این سیستم وقت گذرانی را به یک مدیریت جهادی تبدیل کند  و در خاتمه برای تمامی مسؤلین شهرستان توفیق خدمت خالصانه ازخداوند مسئلت داریم.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران

به گزارش تابناک، «کورس ربیعی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه ماه اردیبهشت‌ زمان مناسبی برای ورود پرندگان تابستان‌گذران است، گفت: پرستوهای دریایی، چلچله‌ها، حواصیل‌ها، زنبورخوارها، و گلاریول‌های بال‌سرخ به‌همراه حدود 60 نوع دیگر از پرنده‌ها که شاید جمعیت آنها به یک میلیون بال برسد، با گرم‌شدن هوا خود را به محیط‌های طبیعی مازندران می‌رسانند.

وی تصریح کرد: این پرندگان در واقع برای تغذیه نیامده‌اند بلکه زمان آشیانه‌سازی و زادآوری آنهاست، لذا نیاز است گردشگران و طبیعت‌دوستان که به دل طبیعت می‌زنند؛ مراقب باشند آرامش آنها را بر هم نزنند.

ربیعی یادآور شد: زایش تنوع جانوری چون گوزن‌ها و شوکاها نیز در این فصل است و آنها برای تولیدمثل نیاز به آرامش دارند. 

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان مازندران با اعلام اینکه روز گذشته، شنبه، بازدید میدانی از میانکاله داشته و یک بال قو و فلامینگو را دیده است، گفت: گرچه با آغاز نشانه‌های سپری‌شدن زمستان، پرنده‌های زمستانه نیز مهاجرت به زیستگاه‌های اصلی را از سر می‌گیرند اما تالاب‌های مازندران در طول سال، میزبان پرنده‌های مختلفی است.

وی تصریح کرد: آب‌بندان‌ها، تالاب‌ها و محیط طبیعی مازندران مسیرهای چندگانه مهاجرتی است؛ هم مقصد است و هم محل گذار و استراحت و هم محل جابه‌جایی پرندگان؛ در واقع این موجودات زیبا در این توقفگاه‌ها، هم زیست دارند و هم آشیانه‌گذاری و تولیدمثل، اما مانند قوها و فلامینگوها نهایتاً به مبدأ بازمی‌گردند.

ربیعی با بیان اینکه جمعیت قابل‌توجهی از پرندگان تابستان‌گذران از جمله گلاریول‌های بال‌سرخ عاشق زمین‌های تالابی هستند، گفت: منبع غذایی خوبی برای آنها به‌ویژه حشرات در این نوع مناطق وجود دارد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش مازندران با اشاره به پایش‌های انجام‌شده در اوج حضور پرندگان زمستان‌گذران، نتیجه این سرشماری را ورود 200 هزار بال پرنده زمستان‌گذران به محیط‌های طبیعی استان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته چندان تفاوتی نداشته است.

وی گفت: نیمی از این تعداد پرنده، در پناهگاه حیات وحش میانکاله به‌دلیل تنوع محیطی بالا، زمستان‌گذرانی داشتند.

بین 850 تا 900 تالاب در مازندران وجود دارد که تالاب‌های میانکاله، ازباران، سرخ‌رود، و لپو معمولاً بیشتر از دیگر تالاب‌ها در فصول مختلف سال، نشانه‌های روشنی از زیستمندی پرندگان مهاجر و بومی را به‌همراه دارند.

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • دستگیری سارق احشام و کشف ۴۸ رأس دام سرقتی در اسدآباد
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز