Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) گفت: امام عصر (عج) دغدغه حکومت و دغدغه رشد توحیدی جامعه را دارند، اگر تا به حال ظهور رخ نداده است و امام زمان (عج) در پس پرده غیبت هستند، بجای سئوال از خداوند، ابتدا باید از خودمان سئوال کنیم که به چه دلیلی ظهور رخ نداده است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق کفیل معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) و استاد مرکز تخصصی مهدویت در آستانه ولادت با سعادت حضرت مهدی مهدی(عج) در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: فلسفه انتظار حرکت دادن جامعه جهت برنامه ریزی ظهور امام عصر (عج) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتی فلسفه انتظار به معنای گام برداشتن به سوی حضرت و مهیا شدن برای فرج می‌باشد.

کفیل در خصوص اینکه چه زمانی ظهور حضرت مهدی موعود (عج) رخ می‌دهد، افزود: خداوند متعال نیز خواهان ظهور حضرت مهدی (عج) است و همینطور خود امام عصر (عج) نیز عاشقانه منتظر ظهور هستند، اما هنوز جامعه‌ ما برای این اتفاق مهیا و آماده نشده است.

این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: امام عصر (عج) دغدغه حکومت و دغدغه رشد توحیدی جامعه را دارند، اگر تا به حال ظهور رخ نداده است و امام زمان (عج) در پس پرده غیبت هستند، بجای سئوال از خداوند، ابتدا باید از خودمان سئوال کنیم که به چه دلیلی ظهور رخ نداده است؟.

استاد مرکز تخصصی مهدویت اظهار کرد: در روایات بسیاری آمده است که "منتظر عین مجاهد است، خدا رحمت کند کسی که عمرش را وقف ما می‌کند"، بنابراین فرد منتظر می‌بایست همه وجودش را وقف دین کند. نظام زندگی مهدوی یعنی انسان در نظام زندگانیش یار دین بوده و دغدغه دین داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین کفیل درخصوص آگاهی و نظارت حضرت مهدی (عج) بر منتظرانش خاطرنشان کرد: حضرت مهدی(عج) بر همه عالم احاطه دارند و همه عالم را می‌شناسند. کل اعمال ما در محضر صاحب الزمان است. در جامعه باید شاخص‌هایی نظیر؛ فهم دوران غیبت و فهم حکومت امام زمان (عج) رخ دهد تا موضوع غیبت را جدی بگیریم و جامعه‌ای آماده برای ظهور داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نیمه شعبان ولادت امام زمان مهدی موعود حضرت مهدی عج نیمه شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار با بیان اینکه تاکنون اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است، ابراز امیدواری کرد: با توجه به تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در دولت سیزدهم با همراهی مجلس ساماندهی قراردادهای کار به نتیجه برسد و دغدغه اصلی جامعه کارگری برطرف شود.

به گزارش ایسنا، اولیا علی بیگی ضمن اشاره به دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب در هفته کار و کارگر اظهار کرد: رهنمودها و بیانات ایشان مایه  دلگرمی جامعه کارگری بود و نور امیدی در بین جامعه کارگری به وجود آورد. مقام معظم رهبری تاکید داشتند که بهبود حال جامعه کارگری تاثیر بسیاری در بهبود حال جامعه دارد. حدود نیمی از جامعه ایران را کارگران تشکیل می دهند و طبعا اگر کارگران حال خوبی داشته باشند نصف حال جامعه خوب خواهد شد.

فقدان امنیت شغلی اولین دغدغه جامعه کارگری

وی که در یک گفت و گوی رادیویی سخن می گفت، فقدان امنیت شغلی را اولین دغدغه کارگران دانست و گفت: مسأله ای که کارگران را آزار می دهد، نبود امنیت شغلی در محیط کار است. کارگران زیادی هستند که ۲۰ سال یا بیشتر سابقه کار دارند، ولی همچنان با قراردادهای سه ماهه و شش ماهه و بعضاً یک‌ماهه فعالیت می کنند. رواج قراردادهای موقت ناشی از نقص قانون است و تبصره های ماده  قانون کار به درستی تبیین نشده است.

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار ادامه داد: ماده ۷ قانون کار که مربوط به قرارداد کار است روح قانون کار محسوب می شود ولی ایرادهایی دارد که به واسطه آن باعث شده قراردادهای موقت رواج یابد لذا این ماده باید اصلاح شود.

تصویب کلیات لایحه امنیت شغلی در هیات دولت

علی بیگی افزود: سال گذشته رئیس جمهور دستور دادند که وزارتخانه های کار و صمت نسبت به ساماندهی قراردادها اقدام کنند که در این راستا معاونت روابط کار نشست‌های سه جانبه ای را برگزار کردند. در نهایت توافقات به هیات دولت ارسال شد تا کلیات لایحه امنیت شغلی به تصویب رسید و اکنون کارگروه‌های تخصصی روی جزئیات کار می کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور انتظار داریم بدنه دولت و مجلس اهتمام ویژه ای به بحث ساماندهی قراردادهای کار داشته باشند. متاسفانه اراده جدی برای ساماندهی قراردادهای کار نبوده است؛ لذا اگر دولت و مجلس عزم و اراده داشته باشند راهکارهای متعددی هست که به موضوع قراردادها ورود کرد و مشکلات جامعه کارگری در بحث قراردادها را برطرف کرد.

تفکیک قراردادهای با ماهیت مستمر از غیر مستمر

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار در عین حال بر لزوم ساماندهی قراردادها تاکید کرد و گفت: منظور از ساماندهی قراردادها یعنی کارهایی که ماهیت مستمر دارند شناسایی شوند و افرادی که در این مشاغل مشغول کارند با قرارداد دائم به کار گرفته شوند. منتها باید به سمت و سویی برویم‌ که امنیت شغلی با رعایت انظباط اجتماعی در محیط کار انگیزه وبهره وری ایجاد کند.

وی در پایان گفت: در کارهایی که فصلی است انتظار جامعه کارگری این نیست که حتما کارگر قرارداد دائم داشته باشد؛ بنابر این باید بین کارهای با ماهیت مستمر و کارهای با ماهیت غیر مستمر تفکیک قائل شویم و این کارها رصد و شناسایی و ساماندهی شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است
  • تبیین و ترویج اندیشه های مهدوی در عصر شیخ الائمه
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)