Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@21:50:03 GMT

قرآن برای همه ایام زندگی بشریت برنامه دارد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۷۳۸۱

قرآن برای همه ایام زندگی بشریت برنامه دارد

عبدالرحمن امامقلی، یکی از قاریان برجسته کردستانی در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: دوران جوانی یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین ایام هر انسانی است که در طول عمر آدمی فقط یکبار می‌توان آن را تجربه کرد. بهره بردن از این دوران هم به اندیشه و خرد فرد بستگی دارد که چگونه از آن به نحو احسنت استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: استفاده از بهترین دوران زندگی انسان، دورانی که با کوچک‌ترین استفاده، ثمره آن را در سایر دوران زندگی خواهید دید کسانی که متاسفانه باغفلت بر آن گذر می‌کنند چیزی جز پشیمانی و افسوس نصیبشان نمی شود.
این قاری برجسته قرآنی با اشاره به اینکه آیاتی در قرآن کریم در زمینه اهمیت دوران جوانی و غنیمت شمردن زمان و عمر بیان شده است، افزود: خداوند در سوره عصر به گذر زمان قسم یاد کرده است و همین امر یکی از دلایل روشن برای استفاده از تمام دوران زندگی است و در آیه دوم این سوره که می فرماید: «إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ؛ كه واقعا انسان دستخوش زيان است». با توجه به این آیه می توان گفت استفاده خوب و مطلوب از ایام و روزهای جوانی اگر بنحو احست و مفید باشد رضایت خداوند متعالی را به دنبال دارد د ر غیر این صورت فرد دچار خسران می شود.
وی با اشاره به اینکه آیات 39 تا 42 سوره نجم نیز به تلاش و کوشش در زندگی تأکید دارد، بیان کرد: سعی و پشتکار و کوشش هم در ایام جوانی صورت‌پذیر است و گرنه کسی که پیر شده دیگر سعی و تلاشی آنچنان نمی‌تواند بکند، با برنامه‌ریزی درست و استفاده از تجارب بزرگان و اهل علم و فن می توان راه را هموار کرد .
امام قلی به تلاش و کوشش خود در این رده سنی اشاره کرد و گفت: تا جای که خاطرم باشد در این دوران هیچگاه نگذاشته‌ام، فرصت‌ها بسادگی ازدستم برود .
این قاری جوان تاکید کرد: آیات متعددی در این کتاب هدایت آسمان وجود دارد که نه تنها جوانان بلکه کل اقشار جامعه را به همراهی، همفکری، هم نشینی با افراد صالح و مفید جامعه فرا می‌خواند که درکل می‌توان گفت هم‌نشینی و هم اندیشی با این افراد و استفاده از راهکارهای آنان راه را برای هرچه بهتر بودن و لذت از این دوران خوب مهیا می‌کند.
وی در ادامه خطاب به جوانان عنوان کرد: از هجمه‌های فرهنگی غربی‌ها که امروزه دامن گیر بسیاری از جوانان شده، باید پرهیز کرد و در دوران زود گذرجوانی تأمل و تفکر بیشتری داشته تا به غفلت و تباه طی نشود و از آن به نحو احسنت استفاده شود.
استاد امامقلی عنوان کرد: جوانان امروز پدران و مادران، پدربزرگان و مادربزرگان نسل آینده هستند لذا باید آنگونه زندگی کنیم که روزی اگر فرزندانمان پرسیدند، جوانی‌تان چگونه و در چه راهی صرف شد در پی جواب آن افسوس و پشیمانی نباشد.
وی افزود: برهه جوانی آنقدر مهم و اساسی است که رسول مکرم اسلام (ص) فرمودند: «یکی از سوالات بعد از مرگ از هر انسانی جوانی و عمری است که خداوند به او عطا کرده ...» در این راستا باید خودمان را برای جواب دنیوی و اخروی این سوال آماده کنیم.
این قاری قرآن، با قرار گرفتن در محافل صالحان و پاکان و دوستی با آنان محال است که کسی از لحظات عمرش بسادگی بگذرد، یادآور شد: قرآن برای همه ایام زندگی بشریت برنامه دارد و با دست گرفتن به قرآن و توکل و امید داشتن می‌توان زندگی و راه سعادتمندی داشت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان امروز در جمع نمازگزاران درمصلی امام علی (ع) کرمان گفت: در کنار محیط خانواده محیط تعلیم و تربیت است که یکی از مسائل مهم درامر تعلیم وتربیت این است که مربی باید تمام طرفیت‌ها استعداد‌ها صرفا‌ها و قوت‌های فرد تحت تعلیم خود را خوب بشناسد تا مادامی که معلم مربی، استاد نداند فردی که تحت تربیت او است دارای چه ضعف‌ها خلاقیت‌ها و قوتی است نمی‌تواند به نتیجه دلخواه در امر تربیت برسد و باید بفهمد و بفهماند که آیا زندگی اصل است و یا اینکه هدف بالاتر و والاتر از زندگی است و آن هدف بالاتر درخشش فرد در انسانیت است باید به مربی و معلم توجه داشته باشد که این زندگی اصل و هدف نیست و هدف بالاتر و والاتر از زندگی است و زندگی خود بستری است برای هدف بالاتر و معلم باید تمام توان خود را بگذارد تا حرکتی را در درون فرد تحت تربیت خود شروع کند و این حرکت هرچه جلو می‌رود آن را به هدف بالا و والا برسد و آن حرکت را ایجاد و تقویت کند و اگر حرکت را دوام و قوام بخشد توفیق آن در تعلیم و تربیت موفق خواهد بود. 


حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی افزود:خداوند در آیات متعدد قرآن مارا راهنمایی می‌کنند که زندگی اصل نیست و دربرخی از آیات خداوند زندگی را محل آزمایش و اعتلا ء می‌داند و خداوند حیات و مرگ و زندگی را محل آزمایش قرار داد تا مشخص شود چه کسی عمل والاتر وبالاخره انجام می‌دهد و زندگی کارگاه آموزشی است که هرانسان بداند در زندگی هدفی بالاتر فراروی آن است این کار معلم است.


وی تصریح کرد: البته یک هدف میانی درزندگی هر انسانی است که معلم باید فرد تحت آموزش خود را آموزش دهد که دراین دنیا موظف هستند دنیا را آباد کنند و علم خو د را به بالاترین وجهه ممکن ترقی دهند و یک جامعه عالم فهمیده و زندگی در آرامش رقم بزنیم و باعلم خود را در مراکز و دانشگا‌ها فهم درک و دانش خود را به اوج خود برسانند و معلم باید مهندس قوی پزشک توانمند و چهره‌های عالم در علوم انسانی را آموزش دهد و افراد را به این سمت ببرد و بیاموزد که این هدف میانه است و کار اینجا متوقف نمی‌شود و این مراحل در زندگی انسان‌ها تعبیه شده است و یک بخش از زندگی صرف غفلت می‌شود مثل دوران کودکی، وقتی دوران نوجوانی پیش آمد جای دوران غفلت را بخش سرگرمی می‌گیرد و معلم و مربی با انگیزه همه تلاشش را می‌گذارد بخش سرگرمی نوجوان به بهترین وجهه ممکن پر شود و آن را برای مراحل بعدی زندگی آماده کند.


وی گفت: دوران زینت و تجمل و جوانی که جوان در این دوران مرحله شور عشق تجمل در دستور کارش است و معلم ضمن توجه به این مراحل بداند این مراحل اصل نیست و هدف بالاتر است و مرحله بعد تفاخر است که احساسات و تفاخر و فخر فروشی مربوط به این مرحله است و شهرت و ریاست را می‌خواهند و بعد مرحله جمع کردن مال و تکاثر اولاد است و هرکس دریکی از مراحل متوقف شود نمی‌تواند به هدف والا برسد و هدف والا عبودیت یعنی معلم و استاد باید به نحوی فرد تحت تربیت خود راتعلیم دهد تافرد همه زندگی اش در تمام ابعاد را برای خدا و رضایت خدا بدهد.

نماینده ولی فقیه دراستان در ادامه خطبه‌های خود گفت: توجه دولت و دولتمردان به عملیات هوشمند و گسترده به بخش سامان دادن به اقتصاد کشور ضروریست.

وی افزود: ایران قوی الزاماتی دارد همانطور که دربخش نظامی این کشور آنقدر پیشرفت کرده است که عملیات وعده صادق با افتخار تمام در دنیای پر آشوب امروز در یک اعلام رسمی انجام دهد و به نتیجه برساند باید در بخش اقتصادی هم درهمین تراز و جایگاه قرار گیرد و همه باید درکنار هم قرار گیرد تابتوانند اقدامات روشن و نقطه زن درداخل کشور علیه سوداگران اقتصادی و درخارج علیه دشمنان عملیاتی کنند باید با فعال کردن مراکز اقتصادی کشور و تقسیم کار دقیق و با تشکیل مرکز عملیات هوشمند و اقتصادی درکشور بتوانند رنگ چند ساله تورم و کاهش ارزش پول ملی را به پایان برسانند باید دولت عزم خود را جزم کنند تا آسیب پذیری کشور در بخش اقتصاد را برایش چاره اندیشی کنند و طعم تلخ اقشار کم درآمد را تبدیل به شیرینی کنند که این نیازمند هماهنگی و همکاری همه است و توقع ما ازدولت انقلابی و مردمی ریاست محترم جمهور این است که این اتفاق در بخش مهم اقتصادی رقم بخورد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • برگزاری رویداد جایزه جوانی جمعیت در آذربایجان غربی
  • اوهام حشاشین مصری از خیام
  • ماماها سفیر جوانی جمعیت هستند
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (16 اردیبهشت)
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست