Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:04:02 GMT

ضرورت تقویت اقدامات نظارتی و بهداشتی در مناطق سیل‌زده

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۷۵۱۱

ضرورت تقویت اقدامات نظارتی و بهداشتی در مناطق سیل‌زده

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حوزه بهداشت، در مناطق سیل زده، اقداماتی نظیر نظارت‌های بهداشت محیط، سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی تشدید پیدا می کند؛ چراکه با گرم‌تر شدن دمای هوا، احتمال شیوع و بروز بیماری نیز افزایش می یابد، بنابراین باید هوشمندانه عمل کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی در جلسه هماهنگی اقدامات حوزه بهداشت و بررسی چالش‌های موجود در مناطق سیل زده، ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند کادر بهداشت و درمان در موضوع سیل، اظهار کرد: در مرحله دوم اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده، نیاز است که تیم‌های نظارتی هم در ستاد و هم در سطح دانشگاه‌ها، سازماندهی و تقویت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته بعدی اینکه، تمامی مسئولان درگیر، اعم از دانشگاه‌های درگیر و مسئولان ستادی، باید اقدامات خود را مستندسازی کنند. علاوه بر این، در هر استان، با توجه به مشکلات خاصی که وجود دارد، باید وظایف مترتب بر سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها نیز احصا شده و جمع آوری شوند تا در قالب نامه نگاری رسمی به دستگاه‌های ذیربط تاکید شود.

رئیسی بیان کرد: همچنین، در دانشگاه‌ها نیز باید از توانمندی اعضای هیأت علمی و کارشناسان نیز استفاده شود تا با توجه به شرایط اقلیمی هر استان، برنامه کنترل بیماری‌های واگیر در این مناطق تهیه و ساماندهی شوند. در واقع، باید دورنمایی از اقداماتی که باید انجام شود، تهیه کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه سامانه اطلاع رسانی و ثبت اطلاعات بهداشتی فعال بوده و دانشگاه‌ها به صورت مرتب، گزارش‌های خود را ارسال می‌کنند، خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که اقدامات بهداشتی را نظم می بخشد، بازگشت مردم آسیب دیده به محل اسکان اصلی خود است. بنابراین دستگاه‌های ذیربط باید در این زمینه همکاری کنند.

به گزارش وبدا، وی از تشدید اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده خبر داد و گفت: در حوزه بهداشت، اقداماتی نظیر نظارت‌های بهداشت محیط، سلامت مواد غذایی و آب آشامیدنی تشدید پیدا می‌کند؛ چراکه با گرم‌تر شدن دمای هوا، احتمال شیوع و بروز بیماری نیز افزایش می‌یابد، بنابراین باید هوشمندانه عمل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيماري واگيردار سیل وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست