Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارگردان فیلم سینمایی «پاسیو» جشنواره جهانی فیلم فجر را دارای اتمسفری صمیمی و حرفه‌ای ارزیابی کرد و با توجه به روند برگزاری و تصمیم‌گیری‌ها و نحوه مدیریت، واژه جهانی را برازنده این جشنواره دانست.

مریم بحرالعلومی کارگردان فیلم «پاسیو» که در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر سیمرغ بهترین کارگردانى را از بخش جلوه‌گاه شرق به دست آورد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: سال گذشته زمانی که فیلم «پاسیو» را به جشنواره جهانی فیلم فجر ارائه دادم، بسیاری از همکاران به این کارم اعتراض کردند و معتقد بودند که فیلمم در آنجا دیده نمی‌شود و مورد توجه قرار نخواهد گرفت، ولی بر اساس ارزیابی که از دوره‌های قبلی این جشنواره داشتم تصمیم گرفته بودم که حتما فیلمم را به جشنواره جهانی فیلم فجر بفرستم و اصلا تصور اینکه در بخش مسابقه باشم و سیمرغی بگیرم نداشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: وقتی «پاسیو» برای حضور در بخش مسابقه انتخاب شد، این قوت قلب برای من به عنوان فیلمسازی که تجربه اولش در قالب ویدیویی و با بودجه اندک شخصی ساخته شده، شکل گرفت. فیلم در جشنواره در یک قواره استانداردی به نمایش درآمد که هر یک از نمایش‌ها کیفیت خاص خودشان را داشتند و من فیلمم را با مردم، اهالی رسانه، اعضای باشگاه جشنواره، متخصصان و فیلمسازان ببینم و همچنین گپ و گفت‌ها و پوشش‌های رسانه‌ای خیلی خوبی داشتیم که از همان زمان پیش زمینه‌ای شد که تاثیرش را در زمان اکران دیدیم.

بحرالعلومی اظهار کرد: جایزه و سیمرغ برایم اتفاق ویژه‌ای بود که مزید بر علت شد تا ما بتوانیم با قدرت بیشتری برای اکران فیلم برنامه‌ریزی کنیم و در نهایت به تمام آن دوستانی که معتقد بودند تلاش برای رساندن فیلم با عجله و انرژی مضاعف به منظور حضور در جشنواره جهانی فیلم فجر بیهوده است، ثابت شد که فیلم‌ها در جشنواره جهانی فجر فارغ از تیتراژ دیده، انتخاب و داوری می‌شوند و دست‌اندرکاران این جشنواره بدون توجه به اینکه این چندمین کار یک کارگردان است و در فیلم‌ها چه استار یا سوپراستار‌هایی حضور دارند، آثار را می‌ببینند و انتخاب و داوری می‌کنند و هیچ یک از این موارد نمی‌تواند امتیاز و دلیلی برای حضور یا عدم حضور یک فیلم در جشنواره باشد؛ این نکته‌ای است که با توجه به انتخاب و جایزه فیلم «پاسیو» کاملا واضح است.

وی افزود: از نکات مثبت دیگر این بود که مهمان‌های خارجی حاضر در جشنواره با فیلم ارتباط خوبی برقرار کردند و این موضوع به قدری برایم خاطره خوشی بود که امسال غمگینم که فیلمی در جشنواره جهانی فیلم فجر ندارم، ولی قطعا به عنوان یک تماشاگر اولین نفری خواهم بود که در جشنواره حضور پیدا می‌کنم، فیلم می‌بینم و از آن اتمسفر سلامت و بی غل و غش و بدون روابط و ضوابط نادرست لذت می‌برم.

برنده سیمرغ بهترین کارگردانى را از بخش جلوه‌گاه شرق سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر تصریح کرد: من یکی از علاقه‌مندان به جشنواره جهانی فیلم فجر هستم و افتخار می‌کنم به سیمرغی که با اولین فیلمم و در اولین حضورم از این جشنواره دریافت کردم و همیشه به دوستان و همکارانم با افتخار می‌گویم که فراتر از سیمرغ این است که الیور استون برای من دست زده است؛ این امر قواره یک جشنواره جهانی را نشان می‌دهد که واقعا واژه جهانی برایش برازنده است.

وی تاکید کرد: دلیل تعاریف من از این جشنواره جایزه‌ای که دریافت کردم، نیست، زیرا در مصاحبه‌هایی که قبل از اختتامیه داشتم هم به این نکات اشاره کرده بودم. جایزه برایم فقط یک شادی و شیرینی مضاعفی بود، علاوه بر تمام امتیاز‌ها و نکات مثبتی که حضور در جشنواره جهانی فیلم فجر برایم داشت.

کارگردان «پاسیو» بیان کرد: در طول سال گذشته هر جایی که بحثی در رابطه با جدا بودن یا نبودن جشنواره جهانی از جشنواره ملی فجر بود، من جزو طرفداران جشنواره جهانی بودم، هر چند که شاید خیلی از افراد این تصور را داشتند که دلیلش جایزه‌ای است که گرفتم، اما واقعا هر کس حتی برای تماشای یک فیلم در این جشنواره حضور پیدا کرده باشد، قطعا حال خوبی که در این جشنواره جاری است، تجربه کرده و بر صحبت‌های من صحه می‌گذارد.

وی دلیل تفاوت و خاص بودن جشنواره جهانی را این طور ارزیابی کرد: در این چند سالی که جشنواره جهانی به صورت مستقل برگزار شده، همیشه شاهد یک صمیمیت و در عین حال حرفه‌ای‌گری در فضای اجرایی و ستاد برگزاری و مدیریت جشنواره بوده‌ام؛ اینکه ما بسیاری از افراد بدنه سینما شامل بازیگران، کارگردان‌ها، تهیه‌کنندگان و حتی برنامه‌ریزان و دستیاران سینما را در بخش‌های مختلف و ستاد اجرایی جشنواره می‌بینیم، یکی از نکات مهم این جشنواره است. حضور دوستانی که سینما را از نزدیک تجربه و زندگی کرده‌اند و اساسا حرفه‌شان سینماست یکی از مهم‌ترین دلایل وجود جو صمیمانه و حرفه‌ای در این جشنواره است که این صمیمیت جاری هم بر دل مهمانان خارجی جشنواره می‌نشیند و هم ما که از اهالی سینما هستیم در این فضا احساس خودمانی بودن داریم.

وی تاکید کرد: یکی از دیگر دلایل این امر هم این است که افراد بر اساس روابط و مناسبات شخصی‌شان در این جشنواره حاضر نشده‌اند. یعنی علاوه بر اینکه فیلم‌ها فارغ از تیتراژ برای حضور در بخش‌های رقابتی انتخاب شده‌اند، در بخش‌های غیررقابتی هم به قدری فضا و در واقع آغوش جشنواره باز بوده برای اینکه فیلم‌ها بیایند و در بخش بازار فرصت نمایش داشته باشند که رگه‌های صمیمیت و فضای دوستانه کاملا مشهود است و می‌توان گفت این مهم‌ترین نقطه قوت جشنواره جهانی است.

بحرالعلومی خاطرنشان کرد: شرایط حاکم بر جشنواره جهانی فیلم فجر بر خلاف جشنواره ملی فجر است که متاسفانه گاهی حواشی موجب می‌شود اصل موضوع که فیلم‌ها هستند به فراموشی سپرده شوند. در جشنواره جهانی فجر به من کوچک‌تر تازه کارگردان شده به همان اندازه بها و فرصت داده شد، که به دوستانی که چندین و چند فیلم ساخته‌اند و این برای جشنواره‌ای به عنوان یک جشنواره جهانی امتیاز بزرگی است، زیرا در هیچ جای دنیا به فیلم‌ها صرف سابقه یا کمیت هزینه شده برای تولیدشان بها داده نمی‌شود و این فیلم‌ها هستند که حرف خودشان را می‌زنند؛ به نظرم جشنواره جهانی فیلم فجر به حرف فیلم‌ها گوش می‌دهد نه صاحبان فیلم‌ها.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جشنواره جهانی فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۸۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه اوبرهاوزن آلمان به عنوان یکی از قدیمی‌ترین رویداد سینمایی ویژه آثار کوتاه میزبان سه فیلم ایرانی است.

به گزارش ایسنا، در این رویداد سینمایی که از تاریخ دوم می (۱۳ اردیبهشت) آغاز شده  و تا ششم می (۱۷ اردیبهشت) در کشور آلمان ادامه خواهد داشت، مستند کوتاه «به قید محرمانگی» به کارگردانی مشترک شروین وحدت و پیام عزیزی و دو فیلم کوتاه داستانی «ریزو» ساخته آزاده ناوی و «کدام خانه، کدام دوست» به کارگردانی عباس طاهری در این رویداد سینمایی به نمایش گذاشته می‌شوند.

جشنواره اوبرهاوزن که امسال هفتادمین دوره خود را برگزار می‌کند، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در دنیاست و برنده جایزه بزرگ این جشنواره به رقابت‌های آکادمی اسکار معرفی خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آخرین عکس باورنکردنی که از چالی چاپلین در سال ۱۹۷۷ گرفته شده را ببینید / خیلی پیر و روی ویلچر (عکس) فیلم کوتاه ؛ من تو هستم (فیلم) جشنواره فیلم مسکو میزبان آثار ایرانی می‌شود

دیگر خبرها

  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ