Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: مناطق آلوده به پوره‌ ملخ‌های صحرایی در سطح ۱۲هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سم‌پاشی می‌شود. ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد تقی منوچهری  ظهر امروز در جمع خبرنگاران از اجرای مرحله دوم سم‌پتشی علیه ملخ‌های صحرایی در استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: مرحله دوم مبارزه با آفت ملخ‌های صحرایی در سطح 12هزار هکتار زمین‌های کشاورزی  استان بوشهر آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سمپاشی مناطق آلوده به پوره‌ ملخ‌های صحرایی از دیروز آغاز شد خاطر نشان کرد: این عملیات تا 10 اردیبشهت ادامه دارد که  12 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی تنگستان، دشتستان، دیلم، دشتی، دیر، بوشهر و گناوه علیه آفت ملخ صحرایی سم‌پاشی می‌شود.

منوچهری تصریح کرد: بر اساس پایش صورت گرفته 20هزار هکتار از اراضی استان بوشهر به عنوان مناطق آلوده به ملخ‌های صحرایی شناسایی شده  است.

وی با بیاتن اینکه مرحله  نخست مبارزه با این آفت از بهمن‌ماه پارسال آغاز شد گفت: در این مرحله عملیات سم‌پاشی در دو هزار و 100 هکتار از اراضی  علیه ملخ صحرایی انجام شد.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر  با اشاره به اینکه این ملخ‌ها روزانه 200 تا 400 کیلومتر قدرت پروازی و در صورت مبارزه نکردن تا سه هزار و 500 کیلومتر قدرت جابه جایی دارند گفت:  اگر در استان بوشهر با این ملخ‌ها مبارزه نشود به دیگر استان‌ها هجوم می‌برند.

منوچهری با بیان اینکه پوره‌ ملخ‌ها نیز می‌‌توانند روزانه بین چهار تا هشت کیلومتر جابه‌جا شوند تاکید کرد: برای جلوگیری از بالغ شدن این پوره‌ها باید محل تجمع آنها به‌خوبی سم‌پاشی شود.

10 هزار هکتار اراضی استان بوشهر علیه ملخ صحرایی سم‌پاشی می‌شود 1000 هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه هجوم ملخ‌های صحرایی کانون‌کوبی شدند 11 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر علیه آفت ملخ صحرایی سم‌پاشی می‌شود

وی از مردم خواست در صورت مشاهده ملخ‌های بالغ یا پوره‌های آنها به مراکز جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها اطلاع دهند تا کار ردیابی و مبارزه با آنها آغاز شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر پیش‌بینی کرد با توجه به هجوم دوباره ملخ‌های بالغ مهاجر، مرحله سوم سم‌پاشی و مبارزه با این آفت نیز در دستور کار قرار بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: با بسیج همه امکانات، ستاد بحران در همه شهرستان‌های استان فعال و اطلاع‌رسانی لازم به مردم و کشاورزان دراین زمینه انجام شده و همه چیز در استان تحت کنترل و در دست پیگیری و اقدام است.

منوچهری با بیان اینکه با توجه به پیش‌بینی‌ها حضور ملخ‌ها تا پنج سال آینده در کشور ادامه دارد تاکید کرد: باید با برنامه‌ریزی مناسب به مبارزه با این آفت برویم تا بتوانیم از گسترش آن جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/ ت

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز و بیماری و آفات گندم و جو مبارزه در ۱۵۴ هزار هکتار انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل بیماریزا مزارع گندم و جو استان مازندران اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گندم و جو در سطح 154 هزار و 161 هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در 138 هزار و 515 هکتار مزارع گندم استان، انجام شد تصریح کرد: در مبارزه با آفات سموم مالاتیون، دورسبان، سایپرمترین، متالدهاید، کنفیدور در 5 هزار و 625 هکتار مزارع گندم استان انجام شد.مبارزه در 5 هزار و 232 هکتار علیه حلزون، 53 هکتار با کرم مفتولی و در 340 هکتار با سوسک سیاه زابروس بود. 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ هم در 20 هزار و 859 هکتار انجام شده بطوریکه کشیده برگ‌ها در 23 هزار و 809 هکتار انجام شد.مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم توفوردی، آکسیال،تیفیس، آتلانتیس گرانستار، پوماسوپر، لنتو، آپیروس، آتللو و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی بیان کرد: مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف 66 هزار و 403 لیتر/کیلو سموم رکس، تیلت، فولیکو، آلتو، اینور در 66 هزار و 713 هکتار مزارع گندم استان انجام شد. مبارزه با بیماری زنگ زرد در 20 هزار و 719 هکتار انجام شد و با سپتوریوز برگی هم در هزار و 477 هکتار مبارزه انجام شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران میزان مبارزه با سفیدک سطحی را در 15 هزار و 158 هکتار بیان کرد و با تاکید بر اینکه در فوزاریوم خوشه  18 هزار و 806 هکتار مبارزه شده، مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 640 هکتار عنوان کرد و به ترتیب مبارزه با بیماری لکه خرمایی را در 744 هکتار و توام را در در 9 هزار و 169 هکتار از مزارع گندم استان عنوان کرد.

وی گفت: از ابتدای سال زراعی 1403-1402 تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در 15 هزار و 649 هکتار مزارع جو استان انجام شد.مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و 272 هکتار مزارع جو استان انجام شده است. تاکنون با علف‌های هرز کشیده برگ در 2 هزار و 389 هکتار مبارزه شده و مبارزه با علف پهن برگ در 2 هزار و 379 هکتار انجام شد.

وی گفت: مبارزه با لکه خرمایی در 622 هکتار، زنگ زرد در 731 هکتار، بیماری‌ سفیدک سطحی هم در هزار و 42 هکتار، سپتوریوز برگی در 392 هکتار و فوزاریوم در 865 هکتار انجام شد.

سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 12 هکتار و مبارزه توام را در 859 هکتار از مزارع جو استان عنوان کرد که مبارزه شیمیایی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • توصیه های هواشناسی کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران