Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-06@16:27:54 GMT

آب شرب استان لرستان به وضعیت عادی بازگشت

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۹۲۰۱

آب شرب استان لرستان به وضعیت عادی بازگشت

پنجم فروردین‌ماه بود که بارندگی‌های سیل‌آسا در لرستان موجب طغیان رودخانه‌های استان، تخریب راه‌های ارتباطی و در پی آن محاصره بخشی از روستاها و مناطق شهری لرستان در آب شده بود. تشدید سیلاب در مناطق مختلف تاسیسات آب و فاضلاب را نیز تحت تاثیر قرار داده بود و در همان ساعات ابتدایی آب ۱۶۸ روستا قطع شده و آبرسانی به برخی از مناطق پل‌دختر، معمولان و جنوب خرم‌آباد نیز با اختلال مواجه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه بارندگی‌ها رفته‌رفته شدت بیشتری به خود می‌گرفت ولی اکیپ‌های عملیاتی از سراسر استان وارد عمل شدند تا در سریع‌ترین زمان ممکن یکی از نیازهای اصلی سیل‌زدگان تامین و خللی در آبرسانی به این مناطق ایجاد نشود که با تلاش‌های شبانه‌روزی تیم‌های عملیاتی مشکل قطعی آب تمامی روستاها ظرف سه روز برطرف و پایداری نسبی در تامین آب مناطق سیل‌زده ایجاد شد.

در گیر و دار اصلاح کامل شبکه‌های آب و فاضلاب، سیلابی به مراتب سهمگین‌تر از سیل پنجم فروردین‌ماه مخابره شد. سیلابی با خسارت‌های بیشتر که بخش زیادی از تاسیسات آب و فاضلاب استان را نیز تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. تجربه سیل پنج فروردین‌ماه و محاصره برخی از مناطق در آب باعث شد تا مخازن ذخیره آب شهرهای در معرض خطر کاملا پر شده، تانکرهای آبرسانی سیار به مناطقی همچون معمولان و پل‌دختراعزام و ذخیره آب بسته بندی به میزان کافی انجام شود.

سیلاب سنگین دوازدهم فروردین‌ماه از راه رسید و طبق پیش‌بینی صورت گرفته بخش زیادی از شبکه و خطوط آب مناطق مختلف لرستان نیز همراه با سیلاب در هم شکست. میزان خسارات سیلاب به گونه‌ای بود که راه‌های ارتباطی شهرهای معمولان و پل‌دختر قطع و ۷۹۶ روستا هم در اقصی نقاط استان با مشکل قطعی آب مواجه شده بودند.

در این میان تمهیدات صورت گرفته در شهرهای مانند معمولان و پل‌دختر و ذخیره مناسب آب در مخازن و استقرار تانکرهای آبرسانی سیار موجب شده بود تا با وجود نبود راه دسترسی به این مناطق و شکستگی خطوط و شبکه‌های آبرسانی مشکل خاصی برای تامین آب ساکنان این مناطق به وجود نیاید ولی مشکل اصلی در این بین قطعی آب حدود ۸۰۰ روستایی است که اغلب آن‌ها در محاصره آب بوده و هیچگونه راه ارتباطی به آن‌ها وجود نداشت.

حضور تیم‌های عملیاتی آب و فاضلاب ۲۱ استان در لرستان

برآورد خسارت‌ها حاکی از آن بود که به دلیل تخریب راه‌های ارتباطی روستاهای مناطق کوهستانی و صعب‌العبور امکان ارسال تجهیزات از طریق ماشین آلات سنگین تا چند روز آینده وجود ندارد ولی حساسیت تامین آب این مناطق به عنوان یکی از نیازهای اصلی ساکنان روستاها موجب شد تا نیروهای عملیاتی آب و فاضلاب ۲۱ استان کشور به لرستان فراخوانده شده تا تجهیزات مورد نیاز به هر طریق ممکن راهی روستاهای سیل‌زده شود.

حساسیت برقراری آب این مناطق باعث شد تا ۷۵ اکیپ عملیاتی آماده‌سازی و تجهیزات مورد نیاز در بسیاری از موارد به صورت پیاده راهی روستاهای سیل‌زده شود که همین سرعت در ارسال تجهیزات موجب شد تا در کمتر از یک هفته مشکل آب حدود ۷۷۰ روستای استان برطرف شود.

توزیع ۳۴۰ هزار بطری آب بسته‌بندی در مناطق سیل‌زده لرستان

همچنین در مدت زمان ترمیم خسارات وارده به شبکه و برقراری مجدد آب روستاهای سیل‌زده تامین آب مورد نیاز این مناطق در دستور کار قرار گرفت و بیش از ۳۴۰ هزار بطری آب بسته‌بندی در این روستاها و شهرهای سیل‌زده توزیع و حدود ۷۰ تانکر نیز وظیفه آبرسانی سیار و اضطراری را بر عهده داشتند تا خللی در تامین آب این نواحی ایجاد نشود.

با وجود اینکه سیلاب فروردین‌ماه بیش از ۵۶۰ میلیارد تومان به تاسیسات آب و فاضلاب شهری و روستایی لرستان خسارت وارد کرده بود ولی با تلاش و ایثار شبانه‌روزی اکیپ‌های عملیاتی وزارت نیرو در حال حاضر آب تمامی روستاها و شهرهای سیل‌زده لرستان وصل شده و هیچگونه مشکلی در تامین آب این مناطق وجود ندارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۹۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند

ایسنا/لرستان شهردار سلسله گفت: راه‌ و شهرسازی لرستان در طرح‌های جامع و تفصیلی بازنگری کند و به اجرای این طرح‌ها شتاب بیشتری دهد.

محمد شریفی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: باید از ظرفیت قانون مولدسازی برای کمک به شهرداری‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: در ماده ۲۲ قانون هوای پاک به صراحت وظایف دستگاه‌ها مشخص شده است که باید به آنها عمل کنند.

شهردار سلسله گفت: با هدف توسعه فضای سبز در شهرها، نیاز است راه و شهرسازی برخی املاک خود را برای سرانه فضای سبز در اختیار شهرداری‌ها قرار دهد.

وی درباره تامین قیر برای شهرداری‌ها، بیان کرد: در لرستان کارخانه آسفالت داریم، اما قیر نداریم و حتی اگر قیر را تامین کنیم شرکت آب منطقه‌ای لرستان اجازه برداشت شن و ماسه را از رودخانه نمی‌دهد.

او درباره تامین ماشین‌آلات در شهرداری‌های استان، گفت: سهم شهرداری الشتر از ماشین‌آلات عمرانی اندک است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • وضعیت سد دز استان خوزستان عادی است
  • وضعیت سد دز عادی است
  • وضعیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • وعضیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • تلاش برای رفع آبگرفتگی ها در خوزستان / سامانه بارشی دیگر در راه است
  • وضعیت برق مناطق اهواز به حالت عادی در آمده است