Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش‌پژوهان جوان در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تکمیل ظرفیت دانش‌آموزان در پایه هشتم مدارس سمپاد بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز هیئت امنایی برای مدارس سمپاد شکل نگرفته است، بنابراین اجازه برگزاری آزمون برای جذب دانش آموز در پایه هشتم را نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجرانی تصریح کرد: برای مجوز جذب دانش‌آموز در میان پایه در شرایطی که هیئت امنا هنوز مشخص نشده است، نیازمند صدور مجوز از دستگاه‌هایی مانند شورای عالی آموزش و پرورش یا دفتر وزارتی هستیم که هنوز از این دستگاه‌ها مجوزی صادر نشده است.

مطالبه خانواده‌ها برای تکمیل ظرفیت مدارس سمپاد 

رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان تصریح کرد: با توجه به اینکه ظرفیت خالی در مدارس متوسط اول سمپاد وجود دارد، همچنین مطالبه خانواده‌ها نسبت به پذیرش دانش‌آموز در این مدارس بالاست، مرکز نیز همچنان در انتظار صدور مجوز از دستگاه‌های بالادستی است و بدون این مجوز نمی‌توانیم اقدامی انجام دهیم.

وی بیان کرد: در مجموع نگاه آموزش و پرورش به موضوع سمپاد مثبت است، اما باید منتظر امضا و ابلاغ اساسنامه باشیم تا شرایط این مدارس بهبود پیدا کند.

طراحی سوالات آزمون ۹۸ سمپاد متفاوت است

مهاجرانی درباره روند برگزاری آزمون ورودی پایه هفتم دانش‌آموزان اظهار کرد: این آزمون ۳۰ خرداد ماه برگزار می‌شود و سطح سوالات به گونه‌ای نیست که مؤسسه یا آزمونی از پیش تعیین شده بتواند تضمینی برای موفقیت این امتحان باشد.

وی ادامه داد: سوالات آزمون، درسی یا پیشرفت تحصیلی نیست و دانش‌آموزان برای ورود به مدارس تیزهوشان نیاز به هیچ کلاس یا کتاب کمک درسی ندارد، بنابراین از خانواده‌ها تقاضا داریم تا فرزندانشان را تحت فشار انواع کلاس و آزمون برای قبولی در آزمون‌های ورودی  نگذارند تا دانش‌آموزان با طیب خاطر در مدارس سمپاد پذیرفته شوند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آیا در آزمون امسال ایرادات سال گذشته در نحوه طراحی ساعات ربط شده است، یا خیر بیان کرد: سال گذشته افرادی که طراحی آزمون را بر عهده داشتند نگاهی متفاوت نسبت به آزمون‌های هوش داشته بنابراین سوالات پارسال طراحی شد، اما امسال مسئول برگزاری آزمون مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان است و شرایط کاملا متفاوتی نسبت به سال گذشته دارد، همچنین محرمانگی سوالات باعث می‌شود تا هیچگونه موسسه یا کتابی نتواند سوالات این آزمون را از پیش طراحی کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۰۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی