Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت اپل به تازگی آزمایشگاه جدیدی را معرفی کرده است که در آن با استفاده از ربات‌هایی به نام دیزی میلیون‌ها گوشی آیفون قدیمی بازیافت می‌شوند.   از قطعه‌های به دست آمده از گوشی‌های قدیمی برای ساخت دستگاه‌های نو در آینده استفاده می‌شود؛ این آزمایشگاه با نام Material Recovery با فضای حدود ۹۰۰۰ متر مربع در آستین ایالت تگزاس آمریکا قرار دارد و ربات‌های دیزی قطعه‌های آیفون‌های قدیمی و از رده خارج را از هم جدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکنون ربات دیزی هر ساعت ۲۰۰ تلفن همراه را به قطعه‌های اولیه خود تبدیل می‌کند که رقمی افزون بر ۱.۲ میلیون تلفن همراه در سال می‌شود.   یکی از دلایل بازیافت تلفن‌های همراه هوشمند به وسیله اپل، استخراج فلز کبالت از باتری تلفن‌های همراه است که برای تولید باتری‌های جدید از آن‌ها استفاده می‌شود.   شرکت اپل در هفته گذشته اعلام کرد آزمایشگاه Material Recovery به بهره برداری کامل رسیده است و با استفاده از فناوری‌های جدید رباتیک و یادگیری ماشینی به باز کردن گوشی‌های تلفن همراه قدیمی و بازیابی موادی باارزش مانند مس، آلومینیوم و کبالت می‌پردازند.  
این آزمایشگاه بخشی از طرح گسترده شرکت اپل برای بازیابی تمامی محصولات خود است و در آینده طرح‌هایی برای بازیابی تبلت‌های هوشمند و سایر وسایل الکترونیکی خود در دست اجرا دارد.   اکنون در ساخت برخی محصول‌های اپل از جمله MacBook Air از آلومینیوم بازیابی از گوشی‌های قدیمی بازیافتی آیفون استفاده می‌شود.   در این ربات از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای شناسایی نوع دستگاه آیفون و تفکیک آن به اجزای سازنده استفاده می‌شود. ربات دیزی اکنون قادر به تشخیص ۱۵ مدل تلفن همراه آیفون است که در ۹ سال گذشته تولید شده اند و این کار را تنها با بررسی ظاهر آن‌ها انجام می‌دهد.  
مقام‌های شرکت اپل هدف از ساخت و توسعه این آزمایشگاه را بازیافت زباله‌های الکترونیکی و جلوگیری از انباشت زباله و کمک به حفظ محیط زیست اعلام کرده است.   به گفته کارشناسان خطر‌های بهداشتی مرتبط با E-waste که با نام زباله الکترونیکی شناخته می‌شود، بسیار جدی است. فلز‌های به کار رفته در وسایل الکترونیکی، چون سرب، کادمیم، کروم و موادی که برای جلوگیری از آتش گرفتن محصول‌های الکترونیکی استفاده می‌شوند همگی به شدت برای محیط زیست و سلامت انسان‌ها و دیگر گونه‌های جانوری و گیاهی خطرناک است.  
برخی از محصول‌های الکترونیکی دارای گاز‌های سمی هستند و نشت مواد شیمیایی از آن‌ها در خاک و آب می‌تواند سبب آلودگی شدید محیط زیست شود.   به گفته کارشناسان اپل تمامی محصول‌های این شرکت قابل بازیافت نیستند از جمله هدفون AirPods، زیرا اجزای آن به وسیله چسبی مخصوص به یکدیگر متصل می‌شوند.  
شرکت اپل اعلام کرده است درصدد تولید محصول‌هایی است که ماندگاری و طول عمری بیشتر داشته باشند و به این ترتیب نیاز به تولید انبوه بسیاری از محصولات در دراز مدت کاهش می‌یابد.   شرکت اپل برای اولین بار اعلام کرده است در طول سال گذشته میلادی حدود ۷.۸ میلیون دستگاه از سوی خریداران به شرکت فروخته شده است و کارشناسان اپل از قطعه‌های بازیابی شده برای تولید محصول‌های جدید استفاده کرده اند.  
این نخستین بار است که اپل اعلام کرده از قطعه‌های بازیابی شده به وسیله ربات دیزی برای ساخت محصول‌های جدید استفاده می‌کند.   کارشناسان اپل اعلام کرده اند کبالتی که برای تولید باتری تلفن‌های همراه هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد در وضعیت بسیارخطرناکی استخراج می‌شود و کاهش مصرف این ماده و نیاز به استخراج کمتر آن برای محیط زیست بسیار سودمند است.   منبع:Dailymail   انتهای پیام/ آزمایشگاه جدید اپل برای از بین بردن گوشی‌های قدیمی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳

گروه پاکشوما همچنین در مراسم روز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ از دو محصول جدید خود رونمایی کرد که این محصولات در دسته گروه محصولی تهویه مطبوع قرار گرفته است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، گروه تولیدی و صنعتی پاکشوما با طرح های متنوع فروش اعتباری و فروشگاهی، متناسب با شرایط جامعه و نیاز بازار مانند طرح های اعتباری کالانو، بهین کارت سپه، رفاه کالا و ... 10.2 درصد افزایش تولید و 11.7 درصد افزایش فروش نسبت به فروردین سال 1402 را داشته است.

گروه پاکشوما همچنین در مراسم روز 28 فروردین 1403 از دو محصول جدید خود رونمایی کرد که این محصولات در دسته گروه محصولی تهویه مطبوع قرار گرفته است.

کولرگازی جدید هوشمند با عنوان Breez مجهز به تکنولوژی IOT یا همان اینترنت اشیا و محصول دیگر خود تصفیه هوای سری GIGA مناسب خانه های در ابعاد متوسط می باشد این محصولات به دلیل استفاده از فناوری یون ساز و همچنین فیلترهای دولایه می تواند هوای محیط را ضدعفونی کند. این هوشمندسازی باعث صرفه جویی در مصرف انرژی نیز می‌گردد.

شرکت پاکشوما یکی از بزرگترین شرکت های تولیدی و پیشرو در صنعت لوازم خانگی، سرمایه گذاری های بزرگی را در این صنعت انجام داده است که علاوه بر تامین نیازهای بازارهای داخلی سیاست های توسعه و بازار صادراتی کشورهای خلیج فارس، آسیای میانی و آفریقا را در دستور کار خود قرار داده است.

دیگر خبرها

  • حرف‌های سیدجواد هاشمی درباره رپ کردنش
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • توقیف محموله گوشی‌های تلفن همراه در مرز بانه
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت