Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «لاری فینک» در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی «هاندلسبلات» تاکید کرد که با وجود این‌که اقتصاد جهانی در حال رشد است و کشورهای در حال توسعه به رقابت با قدرت‌ها پرداخته‌اند و با وجود این‌که انتظار رکود می‌رفت، ولی تا ۱۲ ماه آینده شاهد رخداد بد اقتصادی جدیدی نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: «به دلیل عملکرد ضعیف اقتصادی بیشتر کشورها در فصل پایانی سال ۲۰۱۸، بانک‌های مرکزی سیاست‌های نرم‌تری در قبال بازار اتخاذ کرده‌اند که پیش بینی می‌شود نه وضعیت عالی داشته باشیم نه وضعیتی چندان بد. ولی بدانیم که ما طبیعتا در سیکل پایانی رشد اقتصادی دنیا هستیم.»

صندوق بین المللی پول در گزارش خود تاکید کرده بود که رشد اقتصادی دنیا در سال ۲۰۱۹ به دلیل نگرانی‌ها بابت خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بدون حصول یک توافق جامع سرعت کمتری خواهد داشت.

بانک‌های بین المللی براین موضوع توافق دارند که اقتصاد‌های بزرگ چون چین و آلمان ممکن است دست به اقدام‌های کوتاه مدت در خلاف جهت رکود اقتصادی بزنند و در صورت بروز بحرانی غیر قابل پیش‌بینی باید آن را مدیریت کنند.

 «اولاف شولز» وزیر اقتصاد آلمان برنامه‌ای پیش‌گیرانه برای مقابله با رکود احتمالی با کاهش مالیات‌های صنعتی وتمرکز بیشتر بر بازار کارگری برای افزایش انگیزه رقابتی در نظر گرفته است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رکود اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است

علی باستین در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد و سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

وی نام خلیج فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج فارس در ابعاد گوناگون است و در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

باستین تجارت دریایی و گردشگری را از دیگر ظرفیت‌های خلیج فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از مزیت‌های با ارزش خلیج فارس محسوب می‌شود که کمتر مورد توجه قرار گرفته و در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج فارس شمرد و افزود: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس، معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه