Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@11:53:04 GMT

توسعه ارقام مناسب در باغات زیتون رودبار

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۲۸۴۰

توسعه ارقام مناسب در باغات زیتون رودبار

مدیرجهاد کشاورزی رودبار گفت: توسعه کشت ارقام مناسب در باغات زیتون در حال انجام است.

پورخانعلی در گفت و گو با ایسنا، گفت: رودبار یکی از مهمترین شهرستان های کشور در تولید زیتون است و امسال برنامه‌ داریم تولید این محصول را در رودبار افزایش دهیم.

وی افزود: توسعه کشت ارقام مناسب موجب خواهد شد که تولید زیتون برای زیتون کاران صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورخانعلی با بیان اینکه در این شهرستان بالغ بر 8 هزار و 800 تن زیتون تولید می‌شود، خاطرنشان‌ کرد: سال گذشته سال‌آور زیتون بود و بالغ بر 21هزار تن زیتون در رودبار تولید شد.

وی تصریح کرد: هنوز درختان باغات زیتون به مرحله شکوفه‌دهی نرسیده اند و به زودی شاهد شکوفه دهی این درختان خواهیم بود.

مدیر جهاد کشاروزی رودبار افزود: پس از شکوفه دهی درختان در صورت مناسب بودن شرایط جوی می توان تخمین زد که امسال چه میزان زیتون در این شهرستان تولید خواهد شد.

وی گفت:یکی از مهمترین فرآورده‌های زیتون رودبار روغن زیتون است که مصرف آن موجب ارتقای سلامت افراد جامعه می‌شود و سال گذشته در این شهرستان بالغ بر هزار و 500تن روغن زیتون تولید شد.

پورخانعلی با اشاره به اینکه رودبار برند معتبر برای زیتون کشور است، گفت: با افزایش آگاهی مردم به مصرف روغن‌های سالم‌تر گرایش به مصرف روغن زیتون را نیز بیشتر کرده است.   

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زیتون رودبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد ظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه ای در تولید و تأمین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تأمین امنیت غذایی و کالاها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری است.

وفایی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشورهای حوزه خزر شکل گرفته است تصریح کرد: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصاً محصولات کشاورزی و نیز تأمین کالاهای مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و … همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه شود.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلوها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفایی نژاد در پایان به مزیت‌های تأمین کالاهای اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خزر، تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی و کالاهای اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم‌ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالاهای اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

کد خبر 6087704

دیگر خبرها

  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • مسدود شدن ۹ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • جلوه زیبای گل محمدی در باغات اشکذر
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • کشف ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس