Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از بازگشایی ۱ هزار و ۶۴۲ راه روستایی که بر اثر سیل در کشور مسدود شده بود خبر داد و گفت: از تعداد ۳۱۵ محور شریانی و غیر شریانی مسدود، تاکنون ۲۹۳ محور بازگشایی شده است.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسن‌نیا در تشریح آخرین وضعیت محور‌های مواصلاتی در استان‌هایی که سیل مسیر‌ها را مسدود کرده بود، اظهار داشت: در سیل اخیر نزدیک به ۱۰هزار دستگاه پل و ۱۴هزار و۵۰۰ کیلومتر از شبکه راه‌های کشور آسیب جدی دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای ادامه داد: از تعداد ۳۱۵ محور شریانی و غیر شریانی مسدود، تاکنون ۲۹۳ محور بازگشایی شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: همچنین از تعداد ۱ هزار و ۷۳۵ راه روستایی مسدود، تاکنون ۱ هزار و ۶۴۲ مسیر باز‌گشایی شده است.

وی با اشاره به اینکه تیم‌های عملیاتی راهداری در استان لرستان فعال هستند، ادامه داد: در مورد ابنیه فنی و پل‌های بزرگ آسیب دیده، هم‌اکنون در حال احداث راه‌های موقت یا اجرای پل‌های موقت هستیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان کرد: در سیل اخیر بیشترین خسارت در استان لرستان با مبلغ حدود ۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به جاده‌ها وارد شده است.

حسن‌نیا ادامه داد: محور خرم‌آباد - پلدختر بیشترین آسیب را در سیل اخیر دیده و از نظر خسارت به جاده، در تاریخ کشور بی‌سابقه بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: بخش زیادی از مسیر‌هایی که دچار آب‌بردگی و آب‌شستگی شده بود، به صورت موقت مرمت شد تا بازگشایی مسیر انجام و تردد برقرار شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یادآور شد: از ابتدای بروز سیلاب خصوصاً در استان‌های گلستان، خوزستان و لرستان، تیم‌های اعزامی از ادارات کل راهداری استان‌های مختلف و ستادی در شهرستان‌های استان خصوصاً در لرستان مستقر شدند و عملیات بازگشایی مسیر‌ها هم با کاهش سطح آب آغاز شد.

حسن‌نیا با اشاره به وجود ۲۲۰ هزار کیلومتر راه در شبکه راه‌های کشور، اضافه کرد: نزدیک به ۴۰ درصد یعنی ۸۰ تا ۸۵ هزار کیلومتر از این راه‌ها شریانی، اصلی و فرعی و بقیه راه‌های روستایی هستند.

وی افزود: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با حضور ۱۲ هزار نیروی راهدار، نزدیک به ۵۰۰ راهدارخانه و ۱۲ هزار دستگاه ماشین آلات سنگین، در خدمت مردم در ۲۲۰ هزار کیلومتر راه در کشور است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: با توجه به استقرار تعدادی از ماشین‌آلات و نیرو‌های راهداری در استان‌های خسارت دیده در سیل، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در چند روز آینده در محور‌های مواصلاتی که درگیر بارش برف و باران می‌شوند، آمادگی کامل برای خدمت رسانی به هم‌وطنان دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محورهای مواصلاتی راهداری حمل و نقل مسیر روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه در بحث ناوگان دچار چالش‌ها و مشکلاتی هستیم، گفت: بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، داریوش امانی صبح امروز در نشست هماهنگی اربعین حسینی در بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به منظور تسهیل در تردد زائران اربعین در محورهای مواصلاتی کشور که در محل پایانه برکت مهران برگزار شد، اظهار داشت: مرز مهران به عنوان یکی از عملیاتی‌ترین مرزهای کشور، بیشترین حجم زائر را دارد.

رئیس سازمان راهداری کشور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به برگزاری هر چه با شکوه تر اربعین، گفت: امیدوارم بتوانیم اربعین امسال را بهتر از اربعین ‌ای گذشته برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه در اربعین‌های سال‌های اول حجم ترافیک تا 36 ساعت بود، گفت: با اقدامات انجام شده، سال گذشته 20 درصد حجم تردد بالا رفته و هیچ گونه گره ترافیکی در مسیرمرز مهران وجود نداشت و اتفاقات مثبتی در حوزه راه‌ها صورت گرفت.

امانی در ادامه با اشاره به اقدامات موثر انجام شده این سازمان در پایانه برکت از زمان تحویل به سازمان راهداری، گفت: این پایانه زمان تحویل به سازمان تلی از خاک بود که با تلاش‌های شبانه روزی سال به سال بهتر نیز خواهد شد.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری کشور با بیان اینکه تمام تلاش برای خدمت‌گذاری صادقانه انجام می‌شود، بیان کرد: در بحث حمل و نقل دچار چالش‌ها و مشکلاتی هستیم که در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، خاطرنشان کرد: صاحب این راهپیمایی امام حسین(ع) است که در شرایط سخت همواره یاری‌رسان ما بوده و با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود.

رئیس سازمان راهداری کشور با بیان اینکه از هم اکنون باید مشکلات و کمبودها در ستادها و جلسات استانی مطرح شود، تصریح کرد: در بحث زیرساخت‌ها هیچ گونه مشکلی نداریم و بیشترین نگرانی ما در بحث ناوگان است که هر شخصی تدبیری در این زمینه دارد، بیان کند.

امانی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود، گفت: در ایام اربعین تمام سرویس‌های داخلی کشور به حداقل می‌رسد و باید از ظرفیت سرویس کارخانجات و صنایع استفاده شود.

معاون وزیر راه افزود: در ایام اربعین برای مسیر رفت مشکلی نداشته و برای برگشت زائران باید جوابگوی حجم بالای زائران باشیم.

وی عنوان کرد: در بحث خبری و انجام کارها و اقداماتی که انجام شده و باید یک کار شاخص و فاخر انجام شود و‌ برای ایام اربعین حجم فعالیت‌ها انجام شده بیان شود.

امانی با اشاره به دیگر مرزهای کشور برای تردد زوار در ایام اربعین، گفت: امسال مرزهای خوش آب و هوا باشماق تمرچین استقبال بیشتری خواهد شد در این راستا مذاکرات خوبی با طرف عراقی برای تردد در این مرزها انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز اینجا پیمان ببندیم تا جایی که در توان‌مان است در بحث اربعین خدمت‌رسانی به مردم و‌زوار عزیز انجام دهیم،گفت:ما باید وظیفه ی خود را در برابر این مردم که سختی راه پیاده روی را به عشق به امام حسین(ع) می پذیرند به درستی انجام دهیم.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: ما ثابت کردیم که می‌توانیم و اربعین امسال هم با تلاش و پای کار بودن همه مجموعه راهداری اتفاقات خوبی همانند سال گذشته رقم‌ خواهد خورد.

اماتنی در پایان با بیان اینکه همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی در خدمت اربعین باشند، بیان کرد: هیچ گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • بازگشایی محور گنبدکاووس به کلاله حد فاصل پل بایلر
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • بازگشایی ۴۵ کیلومتر از راه‌های مسدود شده در سیل ساردوئیه
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • گردنه برف‌گیر و مرتفع کرمانشاه پس از ماه‌ها بازگشایی شد
  • رفع آب شستگی جاده امرآباد به شانق اراک تا ۲۴ساعت آتی انجام می شود
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است