Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حاتمی، در همایش رؤسای شوراهای استانی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، اظهار داشت: این همایش با هدف هم‌اندیشی جهت فعال شدن شوراهای استانی ترتیب داده شده است، زیرا ما اعتقاد داریم ستاد باید ناظر باشد و این شوراهای استانی هستند که باید امور اجرایی را انجام دهند. راه اندازی، نظارت و خودکفایی به ویژه در مباحث مالی بر عهده شوراهای استانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بحث مالی سازمان بودجه‌ای ندارد و استان‌ها باید با امضای تفاهم نامه‌ها برای استان خود و سازمان درآمدزایی داشته باشند. امیدواریم با تشکیل کمیته اقتصادی و اشتغال وضعیت مالی سازمان و اعضا را بهبود دهیم. امکانات ما محدود و مسائل‌مان نامحدود است. باید کم کاری‌های گذشته را جبران کنیم.

وی با ابراز امیدواری مبنی بر تشکیل شورای استان تهران پس از تصویب شورای مرکزی، افزود: باید سازمان را بازسازی کنیم تا اقتدار دوباره را به دست آوریم. خوشبختانه در این ۳۵ روز کاری مسئولیت بنده تلاش کردیم سازمان را ساختارمند کنیم. بنده فردی قانون مدار و برنامه محور هستم و در چارچوب قانون حرکت می‌کنم. مدیرانی را به کار می‌گیرم که برای ارتقا سازمان تلاش کنند.

حاتمی تاکید کرد: به منظور رسیدگی به تخلفات فضای مجازی و نظارت بر تبلیغات، یک بخش مجزا به طور اختصاصی به رصد فضای مجازی می‌پردازد و این برایمان اهمیت دارد. بخش نظارت استان‌ها باید بر عهده استان‌ها باشد و ما در تهران کار پشتیبانی را انجام دهیم. در اصل فرآیند را معاونت تعیین کرده ولی اجرا بر عهده شوراهای استانی است.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، با بیان اقدامات برون سازمانی، اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های اصلی ما سازمان بهزیستی بود. متأسفانه مجوزهای زیاد این سازمان در دادن پروانه فعالیت و مراکز خدمات مشاوره به افراد فاقد شرایط موجب افزایش آسیب‌های اجتماعی و روانی شده است. خوشبختانه در جلسه‌ای که با رئیس سازمان بهزیستی و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس داشتیم بر تصحیح این فرآیند تاکید شد و دکتر قبادی دانا در حضور نمایندگان مجلس قول داد، بزودی با تفاهم مسئله مجوزها را حل و فصل می‌کند.

وی ضمن قدردانی از اعضای خانه ملت به ویژه کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی، تاکید کرد: با وزارت ورزش و جوانان نیز مکاتبه و نشست داشته ایم و امیدواریم به زودی با رئیس قوه قضائیه نیز نشستی داشته باشیم تا درباره صدور مجوز از سوی این قوه نیز تعیین تکلیف شود.

حاتمی افزود: با نهادها، دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلفی مکاتبه کرده ایم تا مرجعیت سازمان را احیا کنیم.

وی درباره تشکیل کمیسیون تلفیق، اظهار داشت: با اختیاراتی که شورای مرکزی به شورای نظارت حرفه‌ای داده است، کمیسیون به صورت هفتگی تشکیل جلسه خواهد داد. در مورد ۴ استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و فارس نیز با توجه به زیر ساخت مناسبی که این استان‌ها از بابت تأمین اعضای هیئت علمی دارند، می‌توانیم کمیسیون تلفیق را راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: اعضای کمیسیون‌ها را ترمیم می‌کنیم تا کار نوبت دهی سریع‌تر انجام شود و انشاالله تا مهر سال جاری آن را به روز می‌کنیم. همچنین برای اعضای کمیسیون‌های تخصصی نیز امتیازاتی از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری مانند ترفیع در نظر گرفته خواهد شد.

حاتمی تصریح کرد: البته پرونده متقاضیان دریافت پروانه اشتغال تخصصی به دلایل متعدد در تهران تکمیل می‌شود و بر اساس نوبت به استان‌هایی که کمیسیون تلفیق دارند، ارسال می‌شود.

وی با تاکید بر بحث حرفه‌ای در کمیسیون‌ها، اظهار داشت: ما همچنان بحث کیفیت را مد نظر قرار می‌دهیم و برای ما فرقی نمی‌کند در یک نوبت تشکیل کمیسیون تخصصی چند نفر موفق به دریافت مجوز شوند. آنچه برای سازمان اهمیت دارد، صلاحیت اخلاقی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، خاطر نشان کرد: سطح بندی مراکز نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت، اکنون اسامی روان‌شناسان و مشاورانی که از سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور مجوز فعالیت دریافت کرده اند بر روی سایت رسمی این سازمان قرار داده شده است تا افرادی که متقاضی دریافت خدمات روانشناختی و مشاوره‌ای هستند بدانند چه کسانی مورد تائید این سازمان هستند. هر چند این بخش با اشکالات فنی رو به رو است و در آینده نزدیک اصلاح خواهد شد. اکنون سازمان ۲۶ هزار عضو دارد و برای ۵ هزار عضو پروانه اشتغال حرفه‌ای صادر و به ۸۵۰ مرکز مجوز ارائه خدمات روان‌شناسی و مشاوره‌ای داده شده است.

حاتمی گفت: اولین امتیاز اعضای سازمان این است که به محض عضویت می‌توانند وارد دوره کارورزی شوند و زیر نظر استاد ناظر فعالیت کنند، از طرفی با تصویب شورای مرکزی سازمان، به اعضایی که ۳ سال عضو سازمان هستند امتیاز کاهش زمان نوبت دهی جهت حضور در کمیسیون‌های تخصصی داده می‌شود، همچنین خبرنامه داخلی تا کمتر از ۱۰ روز دیگر منتشر و برای اعضا ارسال خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری برای تشکیل جلسات متعدد با شوراهای استانی به صورت موضوعی و منطقه‌ای، گفت: امیدواریم با اعضا شورای هر استان حداقل هر ۶ ماه یک بار جلسه داشته باشیم.

حاتمی تصریح کرد: کمیته تدوین قوانین را شکل داده ایم تا با توجه به مشکلاتی که برای سازمان ایجاد شده بود، کار آسیب شناسی را انجام دهد، همچنین درصدد بررسی اساسنامه سازمان نیز هستیم و امیدواریم با تصویب شورای مرکزی از این پس در برخی مسائل مشکل نداشته باشیم.

کد خبر 4596491 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حاتمی رئیس سازمان روان شناسی سازمان نظام روانشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی های ساخت مسکن خبر داد و گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

ابوالفضل شالی بگ در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های شهری در سطح منطقه یک اظهار کرد: با توجه به فراهم آوردن شرایط توسعه زیرساخت‌های گوناگون شهری در سطح منطقه یک اراک، هم اکنون شاهد افزایش قابل ملاحظه ساخت و ساز در محدوده غربی شهر هستیم که این امر بخش کوچکی از تلاش‌های همکارانم در سطح منطقه است.

وی ادامه داد: در سال گذشته منطقه یک شهرداری اراک با بررسی ۱۶۷ عدد مجوز ساخت مسکن حدود ۱۲۰ هزار متر پروانه ساختمانی جدید صادر کرد که نسبت به دوره‌های قبل و در مقایسه با سایر مناطق شهری بسیار قابل توجه است.

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن خبر داد و افزود: به‌دنبال افزایش همکاری‌های این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن که شرایط آن از سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، هم اکنون شاهد صدور مجوزهای مختلف برای ساخت صدها واحد مسکونی جدید هستیم.

شالی‌بگ گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

وی ادامه داد: امید می‌رود طی سال جاری این آمار روز به روز افزایش پیدا کند تا در ارائه خدمات مناسب به شهروندان بتوانیم موفق تر از هر زمانی فعالیت کنیم.

کد خبر 748864

دیگر خبرها

  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه