Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس طرح اقدام مقابله به مثل آمریکا را برای بررسی دقیق تر به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه 2 اردیبهشت جزییات طرح مقابله به مثل با آمریکا در پی قرار دادن نام سپاه در لیست گروه های تروریستی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدعلی پورمختار در اخطاری در ابتدای بررسی جزییات این طرح گفت: این طرح از لحاظ اهمیت موضوع نیازمند اتخاذ تصمیمی است که راهبردها و اهداف و سیاست های منطقی جمهوری اسلامی ایران را دنبال کند و باید مجددا به کمیسیون برای بررسی دقیق تر ارجاع شود.

 

علی ادیانی راد، نماینده قائم شهر نیز در اخطاری گفت: این طرح و متن آن مغایر با اصول 152 و 156 قانون اساسی است و برای بررسی دقیق تر باید به کمیسیون ارجاع شود.

 

در پی این اخطارها، علی لاریجانی، رییس مجلس گفت: ملاحظاتی که از طرف نمایندگان ضمن اخطارها بیان شد، مطابق بند 16 اصل 3 قانون اساسی قابل توجه است لذا ما اگر نمایندگان موافق باشند این طرح را برای بررسی دقیق تر به کمیسیون امنیت ملی ارجاع می دهیم.

 

لاریجانی اخطار این نمایندگان را به رای گذاشت و مجلس با 185 رای موافق، 13 رای مخالف و یک رای ممتنع از مجموع 222 رای با آن موافقت کرد.

 

لاریجانی پس از موافقت نمایندگان گفت: کمیسیون امنیت ملی امروز این ملاحظات را در این طرح لحاظ کند و گزارش را برای بررسی در جلسه فردای مجلس به صحن ارایه دهد.

 

گفتنی است، صبح امروز نمایندگان در جلسه غیر رسمی بحث و بررسی هایی را در مورد این طرح داشتند./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیمه شعبان خبرگزاری شبستان جشن نیمه شعبان رژه روز ارتش روز ارتش ارتش سیل خوزستان بیانیه گام دوم انقلاب امام زمان عج سپاه پاسداران طرح مقابله با آمریکا نمایندگان مجلس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از برنامه‌های جمهوری‌خواهان مسلط بر این مجلس برای وضع مجازات‌هایی علیه دانشجویان حامی فلسطین همچون لغو روادید آنها خبر داد.

به گزارش ایسنا، «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای به جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی که در دانشگاه‌های این کشور فراگیرتر می‌شود برچسب «خشونت، تخریب و یهودستیزی» زده و از تدارک جمهوریخواهان این مجلس برای تحت فشار گذاشتن دانشگاه‌ها برای مقابله با اعتراضات آنها خبر داد.

جانسون در مصاحبه با پایگاه «آکسیوس» گفت به چند کمیته مجلس نمایندگان آمریکا دستور به تحقیقات درباره این اعتراضات را داده است.

جانسون بیان کرد: «من فکر می‌کنم این وظیفه بر عهده ما است و ما از اختیاراتمان استفاده می‌کنیم. ما قدرت نظارت و قدرت قانونگذاری داریم.»

او مقام‌های دانشگاه‌های آمریکا را به استفاده از راه های قانونگذاری برای افزایش فشار بر آنها تهدید کرده و خواستار آن شد که روادید دانشجویی برای دانشجویان معترض حامی فلسطین لغو شده و معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته شده برای آنها از بین برود. به گفته جانسون ۶ کمیته حقوقی رهبری این روند را انجام خواهند داد.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تهدید کرد: «دانشجویان خارجی که با گروه‌هایی مثل حماس اظهار همبستگی کنند حق ندارند در این کشور باشند.»

او ادامه داد: «شما قرار است شاهد یک اقدام بسیار حساب شده و یک جبهه متحد باشید. این قرار است توجه مقام‌های این دانشگاه‌ها را به خود جلب کرده و فورا آنها را پاسخگو کند.»

به نوشته آکسیوس بحث برخورد با جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا در کنگره با اعتراض نمایندگان ترقی‌خواه حامی فلسطین از جمله «ایلهان عمر»، نماینده فلسطینی تبار دموکرات مواجه خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود