Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان گفت: وقوع بارندگی های اخیر در این استان موجب وارد آمدن 442 میلیارد تومان خسارت به زیرساخت های این استان شده است.

به گزارش ایرنا، مجید سعیدی روز دوشنبه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان کرمان افزود: گزارش نهایی از میزان خسارت های وارده به بخش های مختلف استان برای سازمان مدیریت بحران در حال تدوین است تا خسارت ها به صورت مصوب پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: خسارت های ناشی از بارندگی های اسفندماه سال گذشته نیز 40 هزار میلیون ریال است که مقرر شد با پیگیری ستاد مدیریت بحران و سازمان برنامه و بودجه ایم مبلغ اختصاص یابد.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه از ابتدای امسال درگیر بارندگی های زیادی بودیم که اوج آن در 25 و 26 فروردین ماه بود، ادامه داد: شورای مدیریت بحران استان در سال جاری 9 جلسه برگزار کرده که در مجموع 76 مصوبه آن اجرایی شده است.
سعیدی بیان کرد: 64 جلسه مدیریت بحران در شهرستان های استان کرمان برگزار شده که 460 مصوبه را در پی داشته است.
وی گفت: ارتباط 225 راه روستایی استان کرمان در بارندگی های اخیر قطع شد و 16 روستا مورد تهدید جدی قرار گرفت و در کنار آن پنج روستا نیز دچار آبگرفتگی شد که در صورت تداوم بارندگی ها باید تخلیه می شدند.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به قطع برق در 6 روستا، قطع آب در 75 روستا و قطع ارتباط مخابراتی در 2 روستا، عنوان کرد: رانش و فرونشست زمین را نیز در 2 روستای استان کرمان شاهد بودیم.
سعیدی یادآور شد: در اثر بارندگی های اخیر 9 راه اصلی استان کرمان دچار قطع ارتباط و بیشتر این راهها بازگشایی شد اما محورهای شهداد - نهبندان و راور - دیهوک به دلیل حجم خسارت های وارده همچنان مسدود است.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه کمک های این استان به مناطق سیل زده در ابتدا به گلستان، خوزستان و لرستان ارسال شده است گفت: پس از انتخاب کرمان به عنوان معین استان خوزستان و شهرستان حمیدیه، 146 ماشین آلات سنگین و سبک به خوزستان اعزام شد که از این تعداد 77 دستگاه در شهرستان حمیدیه به کار گرفته شده است.
3029/7440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران سيل 98 كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۰۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از وارد آمدن خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی استان در بارندگی‌های شدید اخیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی چاله‌چاله امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق بررسی اولیه و گزارش مدیران شهرستانی و مراکز خدمات کشاورزی، در پی بارش‌های شدید و تگرگ روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ماه، خسارت ۲۵۳ میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومانی به زیر بخش‌های کشاورزی استان وارد آمده است.

وی افزود: بر اساس برآوردهای صورت گرفته ۳۰ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان شامل مزارع گندم، جو، کلزا و نخود در اثر بارندگی‌های شدید اخیر خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه خسارت وارده به این اراضی حدود ۲۳۹ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در بارندگی‌های چند روز اخیر ۸۵ هکتار از باغات زیتون، انگور و گوجه سبز استان هم خسارت بیش از ۶.۲ میلیارد تومانی دیده‌اند.

چاله چاله با بیان اینکه دامپروری استان هم در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شده است، تصریح کرد: در این بارش‌ها ۳۴ رأس دام سبک و سه سر اسب تلف شده و سه واحد دامداری روستایی خسارت دیده‌اند که مجموع خسارت وارد شده در این بخش هم بیش از ۲.۵ میلیارد تومان ارزیابی می‌شود.

وی با بیان اینکه تأسیسات زیربنایی بخش آب و خاک نیز در بارندگی‌های اخیر متحمل خسارت شده است، گفت: خسارت این بخش هم پنج میلیارد تومان برآورده شده است.

بارش‌های شدید اواسط فروردین امسال هم ۵۷۷ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرده بود.

کد خبر 750842

دیگر خبرها

  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول