Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- هیاتی از دانشگاه حمل نقل سن پترزبورگ روسیه در راستای توسعه همکاری های مشترک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کردند. هدف از بازدید توسعه ارتباط و همکاری مشترک میان دو دانشگاه است .

به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر دراین باره گفت: این هیات دانشگاهی از نقاط مختلف دانشگاه از جمله برج فناوری و دانشکده مهندسی عمران بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو دانشگاه همکاری های خود در سطح آموزش، پژوهش و فناوری را توسعه می دهند.
احمد معتمدی ادامه داد: دانشگاه امیرکبیر با این دانشگاه ها در حوزه صنعتی ، ایجاد مرکز مشترک در (حوزه پژوهشی) ، ایجاد کارگاه های همتایابی، پروژه های مشترک و آزمایشگاه های مجازی در (زمینه آموزش) استاد راهنمای مشترک، فرصت مطالعاتی، تبادل دانشجو، مدرسه تابستانی و برنامه های مدرک مشترک همکاری دارند .
وی تاکید کرد: دانشگاه حمل و نقل سن پترزبورگ از دانشگاه های قدیمی و معتبر کشور روسیه به شمار می رود که قرار است در آینده با این دانشگاه همکاری های مشترکی داشته باشیم.
رئیس دانشگاه امیرکبیر اظهار کرد: این دانشگاه در زمینه تحقیقات و فناوری کاربردی بسیاری از جمله موضوعات ریلی، جاده ای و پل ها فعالیت دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه حمل و نقل سن پترزبورگ دانشگاه تخصصی است بنابراین قرار است در آینده دانشگاه صنعتی امیرکبیر با این دانشگاه تفاهم نامه ای منعقد کند.
رئیس دانشگاه امیرکبیر افزود: هیات روسی ضمن ابراز خوشحالی از بازدید از این دانشگاه بر همکاری های مشترک تاکید داشتند.
**9465**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه امير كبير دانشگاه سن پترزبورگ همكاري هاي بين المللي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۰۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد علی گودرزی در دهمین اجلاس مرزی که با حضور سرتیپ ستاد دریایی شیخ مبارک علی الصباح فرمانده گارد ساحلی کویت برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم جمهوری اسلامی ایران توسعه دیپلماسی با کشورهای همسایه است که بحمدالله روابط ۲ کشور دوست و مسلمان ایران و کویت بسیار حسنه است.

وی با اشاره به اینکه چنین نشست‌هایی برای ارتقا امنیت مرزی ۲ کشور ضروری است، افزود: از حسن همکاری مسئولان مرزی کشور کویت در رهایی و آزادی تعدادی از صیادان به دلیل عدم آشنایی به قوانین و مقررات و وجود امواج دریا وارد آب‌های سرزمینی کشور کویت شدند، تقدیر کرد.

این مقام ارشد مرزبانی با تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان در مرزهای دریایی مشترک بیان داشت: اجرای گشت‌های همزمان در دریا، تبادل اطلاعات و تجربیات، مقابله با قاچاق و ترددهای غیرمجاز به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

سردار گودرزی با اشاره به ۲۷۰۰ کیلومتر مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران مرز مشترک دریایی با کشور کویت دارد که با اقدامات مرزبانان ۲ کشور در سال‌های گذشته مرزها بسیار امن بوده است.

وی با اشاره به شهادت تعدادی از همرزمان در مقابله با قاچاق مواد مخدر، تصریح کرد: تبادل اطلاعات یکی از مؤثرترین مؤلفه‌ها در برخورد و مقابله با قاچاقچیان است که با استفاده از تجهیزات فنی پیشرفته می‌توان این پدیده شوم را مهار کرد.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان نشست دیپلماسی مرزی با همتای کویتی بر برخورد قاطع مرزبانان ۲ کشور با قاچاقچیان، تداوم برگزاری اجلاس سالیانه، امدادرسانی به شناورها و استیفای حقوق دولت و مرزنشینان در مرزهای مشترک تاکید کرد.

کد خبر 6086491

دیگر خبرها

  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی