Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی قاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: موزه تاریخ شهر دامغان با هدف به‌ روزرسانی اشیا و بهسازی فضای داخلی تا تاریخ 28 اردیبهشت 98، سالروز موزه ها، تعطیل است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دامغان اضافه کرد: ورود تعدادی از اشیا قدیمی اهدایی مردم، ایجاد موزه ای غنی تر از گذشته، جا به جایی داخلی، بازسازی اشیا و تفکیک آثار تاریخی، از برنامه های در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاسمی با اشاره به اینکه بسیاری از آثار اهدایی مردم و تعدادی از آثار موجود در مخزن سمنان، به آثار این موزه افزوده می شود ، افزود: انجام این تغییرات به منظور ایجاد فضایی جدید، متنوع و با جذابیت برای بازدیدکنندگان انجام می شود تا بتواند تاریخ و قدمت دامغان را به خوبی معرفی کند.
قاسمی خاطر نشان کرد: تفکیک آثار و اشیا تاریخی به بخش های مختلف شامل پوشاک، سفال، ابزارهای سنگی، آهنی و چوبی، وسایل استحمام، اصل مدارک قدیمی اجرا می شود، اتاق مشاهیر دامغان با نصب تندیس مفاخر و افراد صاحب نام و تصاویر تاریخی از گذشته دامغان از دیگر قسمت هایی است که به این موزه افزوده می شود.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دامغان گفت: در حال حاضر320 اثر در موزه تاریخ شهر دامغان نگهداری می شود که بدون شک با افتتاح موزه، این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، موزه تاریخ شهر دامغان در محل خانه لطفی واقع‌شده است که 110 سال قبل مقر حکومتی شجاع لشکر، حاکم دوره قاجاریه بوده است؛ شهرستان دامغان با قدمت هفت هزار ساله ، دارای 2 هزار اثر تاریخی و فرهنگی است که از این تعداد 400 اثر شناسایی و تاکنون 126 اثر ثبت ملی شده اند.
9856/6103
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آثار تاریخی صنایع دستی و گردشگری موزه شهر دامغان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • نق‌نق‌‌نویسی داستان اجتماعی نیست