Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: اعطای جایزه مریم میرزاخانی به عنوان یکی از شخصیت های فاخر علمی کشور به زنان نخبه در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی می تواند انگیزه ای مضاعف برای نقش آفرینی بیشتر، خاصه از جانب نسل جوان باشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه ایرنا، غلامرضا غفاری امروز دوشنبه در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی زن و علم جایزه مریم میرزاخانی که با حضور اسحاق جهانگیری و معصومه ابتکار در سالن علامه امینی کتابخانه دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: بی تردید کسانی که بخش نخبگانی جامعه را تشکیل می دهند، دغدغه فردایی بهتر را در مقیاس های فردی و فرافردی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمل و کنش آنها صرفاً محصور در زمان نیست، بلکه معطوف به آینده و فردای پیش رو است؛ چرا که علم و فعالیت علمی، ذاتاً بهره مند از افق های باز است.
وی افزود: جستجوی آینده بهتر محتاج حساسیت به زندگی فردا و داشتن الزام ها و تعهداتی به فردا و آینده است. به تعبیری اگر چنین نباشد، باید لختی درنگ کنیم و بادبان های حرکت خود را برای قرار گرفتن در مسیری که به این مهم دست پیدا کند، تنظیم کنیم.
به گفته معاون فرهنگی وزیر علوم، بخش نخبگانی در درجه نخست خود را در نهاد دانشگاه و اجتماع علمی تعریف می کند. نهادی که بیش از هر نهاد دیگر محتاج کسب اقتدار و استفاده بخردانه از این اقتدار است. کسب این جایگاه در گروه کار ویژه ها، اثرگذاری و خدمتی است که عالمان در ساحت اندیشه و عمل دارند.
غفاری اظهار کرد: جشنواره زن و علم رخدادی ملی است و می کوشد با معرفی زنانی که صاحب دستاوردهای علمی هستند، ظرفیت ها، توانمندی ها و استعدادهای زنان را در حوزه های علمی، فرهنگی و اجتماعی که مقوی امید و غرور ملی است در معرض دید و نظر جامعه قرار داده و اذهان نسل جوان را متوجه الگوهای موفق و شایسته کند.
معاون فرهنگی وزارت علوم، تاکید کرد: پر پیداست که اعطای جایزه مریم میرزاخانی به عنوان یکی از شخصیت های فاخر علمی کشور به زنان نخبه در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی می تواند انگیزه ای مضاعف برای نقش آفرینی بیشتر، خاصه از جانب نسل جوان باشد.
وی گفت: از این رو در اردیبهشت ماه 96 نخستین دوره جشنواره اعطای جایزه مریم میرزاخانی در کتابخانه ملی ایران توسط مشاور وزیر علوم در امور بانوان اجرا شد.
غفاری یادآور شد: در این دوره در چارچوب تفاهم نامه همکاری میان معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت علوم برگزاری دومین جشنواره ملی زن و علم جایزه مریم میرزاخانی در دستور کار این دو معاونت قرار گرفت.
به گفته غفاری، به منظور ترسیم و تعیین مسیر حرکت، شورای سیاست گذاری جشنواره تشکیل و طی جلسات چندگانه با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف در خصوص چگونگی اجرا، شیوه نامه، فراخوان جشنواره، دستورالعمل داوری و امتیازدهی به آثار، تعیین اعضای شورای علمی و انتخاب داوران توافق شد.
وی اظهار کرد: 514 فرم ثبت نام از شرکت کنندگان دریافت شد که با بررسی و صحت سنجی اولیه تعداد 416 فرم ارسال شده قابل داوری شناخته شد. از نظر رده سنی، 77 درصد شرکت کنندگان از رده سنی زیر 40 سال بودند.
غفاری تاکید کرد: امروز در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی زن و علم حضور داریم، جشنواره ای که با همکاری کمیسیون ها و انجمن های علمی، دبیران گروه های شش گانه این جشنواره، داوران، فرهیختگان همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، دانشگاه های کشور، کمیسیون ملی یونسکو، مرکز سیاست علمی کشور برگزار شد.
وی همچنین سلام منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را که اکنون در استان فارس به سر می برد، به حاضران این جشنواره رساند.
دومین جشنواره ملی زن و علم امروز دوشنبه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول و معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در کتابخانه علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.
زنده یاد میرزاخانی ریاضی‌دان زن ایرانی و اولین برنده ایرانی مدال فیلدز بود که تیرماه سال ۱۳۹۳ به علت بیماری سرطان درگذشت. در نشست جهانی زنان در ریاضیات، به پیشنهاد کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران، روز تولد میرزاخانی (12 ماه مه برابر با 22 اردیبهشت) به عنوان روز جهانی زنان در ریاضیات نام گذاری شد.
**9492**1584

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي مريم ميرزاخاني جشنواره زن و علم وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۲۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگیزه‌های خاص ستاره جوان آلومینیوم!

به گزارش "ورزش سه"، مهدی لیموچی ستاره جوان آلومینیوم اراک که این روزها با عملکرد خوبش مورد توجه فوتبالدوستان قرار گرفته است در بازی رفت مقابل پیکان با اشتباه عجیبی که داشت پیش از سوت پایان نیمه اول و در حالی که اراکی‌ها یک بر صفر از حریف خود عقب بودند آنها را ده نفره کرد و از زمین مسابقه اخراج شد.

لیموچی نزدیک به نقطه کرنر و دور از هیجان‌های مسابقه با حرکت خطرناکی که روی بازیکن پیکان انجام داد کارت قرمز مستقیم دریافت کرد و از زمین مسابقه اخراج شد تا آلومینیوم تحت فشار بیشتری قرار بگیرد، البته لیموچی در ابتدای فصل از تیم پیکان به آلومینیوم منتقل شده و تقابل با هم‌تیمی‌های سابق برای این بازیکن جوان هیجان خاصی ایجاد کرده بود و تحت تاثیر همین موضوع با جدیت خاصی بازی را دنبال می‌کرد و همین علتی برای اخراج او شد.

ویدئو: 317528

لیموچی که از ابتدای فصل عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت در هفته‌های اخیر یکی از ستاره‌های تاثیر لیگ برتر بوده و با نمایش درخشانی که مقابل استقلال و پرسپولیس ارائه کرد با اعتماد به نفس بیشتری در دیگر مسابقات هم به میدان می‌رود.

او در بازی روز دوشنبه مقابل پیکان علاوه بر اینکه مقابل هم‌تیمی‌های سابق خود بازی خواهد کرد این فرصت را هم خواهد داشت که اخراج بازی رفت را با درخشش در این مسابقه جبران کند و بتواند در کسب امتیاز برای آلومینیوم تاثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • انگیزه‌های خاص ستاره جوان آلومینیوم!
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد