Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال رونق تولید بسیاری از واحدهای تولیدی خرد و کلان شهرستان‌ها نیازمند حمایت عملی از سوی مسئولان ذیربط هستند؛ حمایت‌هایی که اگر صرفا قرار باشد روی کاغذ باقی بماند اثربخش نخواهد بود. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، رهبر معظم انقلاب ابتدای امسال با تمرکز و تاکید بر شعار رونق تولید، تمامی مسئولان اجرایی را نسبت به اجرایی شدن این شعار مورد خطاب قرار دادند و در این میان دولت و ملت وظایف همسانی دارند و نباید نقش هر یک را به دیگری واگذار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این میان نقش واحدهای تولیدی خرد به ویژه در استان‌های سراسر کشور چیست و چگونه آنها می‌توانند از طریق رونق تولید بومی و محلی خود در پازل رونق تولید ملی ایفای نقش کنند؟

حمایت از واحدهای تولیدی گناباد

حامد قربانی فرماندار گناباد در زمینه تحقق شعار سال به خبرنگار تسنیم در گناباد و نقش واحدهای خرد شهرستان در این زمینه می‌گوید: برای حمایت از تولیدات داخلی باید همه زنجیره‌ها از تولید تا مصرف به طور کامل مورد توجه قرار بگیرد و تولیدکنندگان با تولیدات کیفی و افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان زمینه حمایت بیشتر مردم از خرید کالای داخلی را افزایش بدهند.

وی نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید توسط رهبر معظم انقلاب را اقدامی بسیار هوشمندانه در حمایت از تولیدات داخلی دانست و افزود: توسعه و رونق اقتصادی نیازمند رونق تولید و حمایت از تولیدکنندگان است و رونق تولید نیز با هم‌افزایی همه بخش‌های دولتی و خصوصی و استفاده از توان و ظرفیت‌های منطقه‌ای در مسیر حمایت از کالای ایرانی محقق می‌شود.

قربانی افزود: باید با تشکیل کمیته‌های زیرمجموعه کارگروه رونق تولید از جمله کمیته‌های حمایت قضایی، بانکی، کار و کارگری، انرژی و تسهیل در خدمات، موانع تولید شناسایی شود و سپس با نگاهی واقع بینانه به مسائل و مشکلات در رفع آنها همت گماشت.

3 برنامه عملیاتی بورس برای کمک به رونق تولید در سال 98استان البرز در جذب تسهیلات رونق تولید مقام اول را کسب کردگیلان| رویکرد جدید سازمان اوقاف روی آوردن به فعالیت‌های اقتصادی جهت رونق تولید است

فرماندار گناباد تصریح کرد: مهمترین رویکرد در حمایت از تولیدکنندگان باید به سوی کاهش دغدغه‌های آنان متمرکز شود تا فعالان اقتصادی بدون دغدغه برای تولید با کیفیت گام بردارند.

وی اظهار داشت: پیرو نامگذاری امسال و برای سرعت بخشی تحقق منویات رهبر معظم انقلاب کارگروه رونق تولید در گناباد تشکیل شده و تلاش می‌شود با هم‌افزایی و استفاده از نقطه نظرات مسئولان ذی‌ربط در بخش‌های صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرمایه گذاران و صاحبنظران و نخبگان دانشگاهی در این زمینه اقدام شود.

فرهنگ سازی برای رونق تولید

حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام‌جمعه گناباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: اشتغال و کارآفرینی به عنوان مهمترین دغدغه جامعه نیازمند تحقق رونق تولید است.

وی افزود: حل مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال و کارآفرینی بدون توجه به رونق تولید و رفع موانع تولید و توسعه محقق نمی‌شود و فرهنگ‌سازی نسبت به این مسئله باید محور مهم فعالیت‌های فرهنگی در سال کنونی قرار گیرد.

صادقی نسب بیان داشت:همه مسئولان ذی‌ربط باید نسبت به رفع تنگناهای تولید کنندگان و سهولت بخشیدن به فعالیت‌های آنها احساس مسئولیت بیشتری کنند چون بدون رونق تولید نمی‌توان به اهداف رونق اقتصادی دست یافت.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم همه بخش‌ها و مسئولان ذی‌ربط موظفند به عنوان یک وظیفه شرعی در این زمینه احساس مسئولیت داشته باشند و رونق تولید محور اصلی برنامه‌هایشان قرار گیرد. اصلاح نظام بانکی و رفع موانع از مسیر تولید از مهم‌ترین اقداماتی است که باید توسط دولت مردان پیگیری شود.

گزارش از یاسر سالاری گناباد

انتهای پیام/ ز

R41347/P/S6,1188/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی

خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ «برنامه‌ریزی، مدلسازی ریاضی و استفاده بهینه از منابع محدود و انرژی با هدف بالابردن سود و کاهش هزینه‌های کارخانجات صنعتی» درراستای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی و صنعتی تعبیه شده تا به این ترتیب واحدهای صنعتی بتوانند با هزینه حداقلی و سود حداکثری بیشترین کمک را به واحدهای تولیدی ارائه کنند.

یک هسته فناور درصدد است با ارائه راهکارهای مبتنی بر روش‌ها و مدلسازی‌های ریاضی علاوه بر تشخیص و ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی، راهکارهایی را برای پیشگیری از ناکارآمدی این واحدها ارائه کند.

در سالی که به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، این شیوه می‌تواند در تولید حداکثری با حداقل منابع (منابع محدود) بخشی از مشکلات اقتصادی که مرتبط با تولید است را برطرف کند.

هسته فناور «بهینه‌ساز گلستان» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدیریت سیما مددی به سمتی حرکت کرده که بتواند ظرفیت‌های ناشناخته واحدهای تولیدی و صنعتی را شناسایی کرده و الگوهای پیش‌بینی نشده تر استفاده شده را در قالب مدلسازی ریاضی ارائه کند.

خبرنگار خبرگزاری آنا درراستای آشنایی بیشتر با این هسته فناور، گفت‌و‌گویی با مددی رئیس این هسته فناور ترتیب داده است.

مددی که عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، دکتری ریاضی کاربردی (گرایش تحقیق در عملیات و بهینه‌سازی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران) را دارد، دارای چندین مقاله علمی ـ پژوهشی، کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی و ISI در زمینه تحقیقاتی تحلیل پوششی داده‌ها، بهینه‌سازی و برنامه‌ریزی تولید است.

ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی

مدیر این هسته فناور با ۲۰ سال سابقه تدریس دروس ریاضی و تحقیق در عملیات رشته‌های ریاضی، صنایع و مدیریت، فعالیت علمی خود را در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان آغاز کرد.

مددی با بیان اینکه در دی‌ ۱۴۰۲ قرارداد هسته فناور در مرکز رشد مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان منعقد شد، اظهار کرد: این قرارداد با حمایت مرکز رشد در چارچوب ارائه خدمات در زمینه برنامه‌ریزی تولید و مدلسازی ریاضی برای ارائه خدمات به واحد‌های تولیدی، صنایع یا خدماتی در راستای بهبود عملکرد کارایی و استفاده بهینه از منابع تحت اختیار منعقد شده است.

وی متذکر شد: این هسته فناور درراستای ارتقای صنایع تولیدی استان گلستان با مشاوره و برنامه‌ریزی تولید به مدیران این حوزه کمک می‌کند تا حداقل هزینه یا بیشترین سود را در تولید داشته باشند.

فعال حوزه فناوری متذکر شد: همچنین ارزیابی واحد‌های تولیدی ـ خدماتی، یافتن نقاط ضعف و قوت واحد‌ها و ارائه راهکار و پیشنهادها برای رفع ناکارایی واحدها از فعالیت‌های این هسته است.

مددی یادآور شد: از آنجا که این هسته فناور در ابتدای مسیر خود بوده، امید است مورد اعتماد واحد‌های تولیدی و خدمایی تصمیم‌گیرنده قرار بگیرد تا در جهت ارتقای صنایع فعال در استان گلستان مثمر باشد.

وی توضیح داد: براساس قرارداد، مبلغ ۱۰ درصد از قرارداد منعقد شده با دستگاه‌ها حق‌السهم دانشگاه خواهد بود و بر خود لازم می‌داند به‌عنوان مدیر هسته فناور از تلاش‌های دکتر دادگر مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌دلیل راهنمایی و حمایت‌های زیاد کمال قدردانی کنم.

مدیر این هسته فناور تأکید کرد که پیشنهاد می‌‌کنیم درراستای رشد مراکز رشد در دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری با صنایع و کارگاه‌های تولیدی و خدماتی ایجاد شود تا دغدغه مدیران این بخش‌ها شناسایی و درراستای رفع این دغدغه، مسائل طراحی شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی