Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- یک شرکت دانش بنیان با حمایت پارک فناوری پردیس، ربات کنترل و پایش تاسیسات زیرسطحی شبکه برق را در قالب یک قرارداد پژوهشی با شرکت برق منطقه‌ای تهران، بومی سازی کرد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا ازمعاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، احمدعسگری مدیرکل اداره‌ کل سرمایه‌گذاری و بومی‌سازی فناوری پارک فناوری پردیس در خصوص بومی سازی این ربات گفت: مهم ترین ماموریت پارک فناوری پردیس در جایگاه یک‌ نهاد تسهیلگرفرآیند تجاری‌سازی، رفع نیاز صنایع دولتی با بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بوده و به‌مثابه‌ حلقه‌ی واسط صنعت و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور عمل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عسگری با اشاره به همکاری میان شرکت برق منطقه‌ای تهران و پارک فناوری پردیس در راستای بومی‌سازی نیازهای فناورانه این صنعت، تصریح کرد: این پروژه برحسب شناسایی نیاز شرکت برق منطقه‌ای تهران در راستای پایش معضلاتی چون خوردگی و افزایش دما در تاسیسات زیرسطحی انتقال فشارقوی برق که تا پیش ‌از این توسط نیروی انسانی صورت می گرفت، آغاز شد.
وی افزود: پس از بازدید از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس و طرح مساله، شرکت ایده کاوان پردیس توانست با ارائه‌ طرحی مناسب، بومی‌سازی ربات کنترل و پایش تاسیسات زیرسطحی شبکه‌ برق را در قالب یک قرارداد پژوهشی با شرکت منطقه‌ای برق تهران آغاز کند.
وی بیان کرد: دانش طراحی و ساخت این ربات تاکنون در اختیار کشورهایی چون ژاپن، اتریش و چین بود و این کشورها به دلیل تحریم‌ها از ارائه آن به ایران خودداری می‌کردند. با امضای قرارداد این سیستم، بومی‌سازی دانش ربات در پارک فناوری پردیس شکل‌گرفت و باعث حذف هزینه‌های گزاف مربوط به نیروی انسانی و تعبیه‌ سنسورهای متعدد در تاسیسات زیرسطحی انتقال فشارقوی برق شد.
عسگری، با بیان اینکه بخشی از این فناوری پیش ‌از این در شرکت آب و فاضلاب تهران با کاربرد پایش لوله‌های فاضلاب به بهره‌برداری رسیده است، گفت: «پیمایش با سرعت شش کیلومتر بر ساعت»، «تصویربرداری آنلاین به‌صورت پیوسته»، «تصویر یابی حرارتی برای عیب‌یابی» و «کشف نقاط با حرارت بالا»، «قابلیت پردازش تصاویر به‌صورت هوشمند» و همچنین «قابلیت ایجاد گزارش بازرسی با توجه به سنسورهای محیطی و حرارتی و رطوبتی نصب‌شده در این ربات» از جمله ویژگی های این سیستم است.
علمی ** 9340**1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمی آموزشی ربات تاسیسات شبکه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیوسک‌های دیجیتال نخستین اپراتور سلامت کشور رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور نسل های نوین شبکه ارتباطات سیار ایران پس از انجام موفق «نخستین جراحی رباتیک از راه دور ایران بر روی موجود زنده» از طریق شبکه ارتباطی خود، دامنه سرمایه گذاری های خود در حوزه بهداشت و سلامت را گسترش داد.

همراه اول همزمان با هفته سلامت 1403، برای نخستین بار در کشور از طرح «استندهای دیجیتال پایش سلامت» خود رونمایی و برای اجرای آزمایشی تعدادی از آنها را در مراکز بهداشت شهر تهران نصب کرد.

این استندها که در حال حاضر در پنج نقطه تهران شامل محل ساختمان معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مراکز جامع سلامت شهری شهید جعفری، چیذر، ارشاد و حکیمیه نصب شده اند، مجهز به ابزارهای دیجیتالی برای پایش و سنجش داده های «فشار خون»، «نوار قلب»، «ضربان قلب»، «آهنگ ریه»، «قند خون»، «دمای بدن»، «اکسیژن خون»، «وزن»، «شاخص توده بدنی» و «آنالیز بدن» هستند.

برنامه «پایش هوشمند سلامت» افراد را قادر می سازد تا به طور منظم علائم حیاتی و معیارهای سلامت خود را به روشی راحت و در دسترس بررسی کنند تا ضمن تشخیص مشکلات بالقوه مرتبط با سلامت خود در مراحل اولیه، امکان مداخله و درمان به موقع را داشته باشند.

همراه اول به عنوان «نخستین اپراتور سلامت کشور» در نظر دارد ضمن توسعه اکوسیستم سلامت در سطح کشور، نسبت به افزودن ابزارهای دیجیتالی پیشرفته تر نظیر دستگاه های سونوگرافی متصل به شبکه که برای انتقال تصویر و ویدئو نیازمند شبکه پرسرعت و امن همراه اول است، در آینده ای نزدیک اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • کیوسک‌های دیجیتال نخستین اپراتور سلامت کشور رونمایی و نصب شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است